Horoskop vecka 28, 2018

Planethändelser vecka 28. Inlägget innehåller reklamlänkar.

Årshoroskop 2018

Stjärntecknens största utmaningar nu- 2020

Merkuriushoroskop 29 juni- 6 september

Kärlekshoroskop 13 juni-10 juli

Nytt kärlekshoroskop

På måndag eller tisdag publicerar jag ett nytt kärlekshoroskop. Venus byter tecken och kommer träda in i Jungfruns del i zodiaken. Detta är glada nyheter för alla Jungfrur som får en känsla av lite mer flärd, nöje och guldkant på tillvaron. Med Venus som kärleksplanet innebär det också en chans att få känna sig mer uppskattad av sin partner, eller i sin bekantskskapskrets. Om man är singel kan en Venusperiod i det första huset absolut föra med sig chanser till att gå på date också träffa den rätte/a.

Jupiter framåt!

På tisdagen vänder Jupiter framåt efter att ha befunnit sig retrograd sedan den 9 mars. Det som stannat av sedan i mars kan nu få verklig fart framåt igen. Jupiter är känd som planeten som styr över flöde, möjligheter och tur. Genom att läsa årshoroskopet 2018 får ni reda på vilket område som Jupiter berör för ert stjärntecken under året. Detta område kan sedan i mars ha gått lite långsammare framåt än ni trott. Men från och med veckan som kommer så sker det alltså en ändring där.

Eftersom det område som Jupiter berör ger oss alla en chans till ett ”tur-år” så är det väl värt att hålla koll på var planeten befinner sig.

Överraskningar i kärlekslivet

På torsdagen möts Venus och Uranus och nu kan positiva vändningar i kärlekslivet kännas av påtagligt! Härligt eller hur? Kanske springer singlar in i en flirt eller blir utbjudna samtidigt som stadgade känner sig lyckligt lottade tillsammans med sin partner. Mötet mellan planeterna är positivt så vad som än sker så lär må-bra-känslan vara på topp.

Solförmörkelse

På fredagen äger en solförmörkelse/nymåne rum i Kräftans tecken. Detta är den första förmörkelsen denna månad. (Den andra väntar den 27 juli). Förmörkelser har en förmåga att se till att saker och ting händer snabbare än man planerat. Med fokus på Kräftans ämnen så är det familjen, hemmet, känslomässiga band till det förflutna eller föräldrar, som hamnar i fokus. Beroende på var i horoskopet som förmörkelsen äger rum, så aktiveras olika typer av livsprocesser.

Som vanligt kommer jag att publicera ett nymåne/solförmörkelsehoroskop. Vad vi vet är att vid förmörkelser är det osäkra, det enda säkra. En solförmörkelse talar om en nystart då det är en nymåne. Det kan gå hastigt och bli aktuellt helt utan förvarning. Det är yttre omständigheter som vi inte kan påverka som ser till att vi måste agera eller anpassa oss på något sätt. I samband med solförmörkelsen kommer Solen och Pluto att befinna sig i opposition till varandra. De styrande eller de som vill styra över oss kan utöva en viss press på våra liv eller behoven av beslut. Kanske meddelar en chef eller myndighet något som får oss att känna stress eller oro och till och med ett behov av att göra ”uppror” tillbaka.

Det damm som rörs upp vid en förmörkelse lägger sig naturligvis också. Men, en god idé är att alltid ha lite extra utrymme i kalendern för det fall oväntade bollar kommer från höger eller vänster.

Motiverade som sjutton!

För den som känner ett behov av att få ordning på alla tankar, idéer och planer, men som inte lyckats få grepp på tågordningen, så är lördagen guld! Passa på att sätta dig ned men en agenda eller vitt blad och lista allt du vill göra och lägg upp ett rimligt tidsschema för varje sak du behöver klara av per dag/månad eller halvår för att nå ditt mål. Ofta förvirras och försenas man rejält av att inte ha en plan för dagen. Resultatet brukar då bli ett nedslående ”klarade det inte”. Men, med små steg varje dag, tar man sig längre än man tror.

På lördagen kan du planera för alla de små stegen och nå ett mål som erbjuder dig en känsla av trygghet och struktur i livet.

Imorgon kl 08:00 kommer veckohoroskopen för alla stjärntecken.

Jag önskar er alla en vacker och positiv vecka!

Kramar

Helena

Bloggkärlek- Tack, tack, tack!

Blus, Lindex

Kortärmad blus Vit

Cropped byxa, Lindex

Croppad kick flare-byxa Svart

 

 

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..