Horoskop 9-15 juli, 2018

Horoskop för alla stjärntecken vecka 28, 2018. Inlägget innehåller reklamlänkar.

Väduren 21/3- 20/4

Den här veckan kan bli starten på ditt nya liv! Nu kan du och din partner sätta fart mot ett gemensamt hälsomål eller så är det du som bestämmer dig för att ta tag i gamla minnen och sorger och släppa dem en gång för alla. Den största händelsen den här veckan är solförmörkelsen på fredagen. Förvänta dig hastiga vändningar i familjelivet eller i ditt boende. Kanske är det dags att möta en ny familjmedlem eller hälsa på din nye partners familj för första gången. Babynyheter är också möjliga.

Oxen 21/4-21/5

Om det känts som kärlekslivet, eller ett samarbete i affärer, gått lite trögt sedan början av mars så kommer en vändning från och med tisdagen. Med kärleksplaneten Venus, och din styrare, i den flirtiga och festliga delen av ditt horoskop så kommer romantik och nöjen ge dig en härlig tid den 10 juli och kommande veckor. Du kan få massor av nya fräsha tankar att ta ställning till i samband med solförmörkelsen på fredagen. Originellt är kodordet för det du och/eller kollegor funderar ut. De idéer som föds kring denna förmörkelse kommer att följa dig under det kommande halvåret. Webbkurs, ny PR-plan, en weekendkurs eller bara nya tag i hur du hanterar sociala medier är några varianter på vad som kan bli aktuellt.

Tvillingarna 22/5-21/6

Din hälsa eller sättet som du arbetar på kan ha krävt lite extra tålamod av dig sedan början av mars. Kanske behövde du söka dig en ny riktning eller testa olika hälsovägar. Efter tisdagen kommer frågetecken börja rätas ut och du ser en tydlig väg framför dig. Den största händelsen den här veckan är solförmörkelsen i ditt ekonomiska hus på fredagen. Pengar in, eller pengar ut? Solförmörkelsen antyder en nystart i sättet som du hanterar dina pengar, din talang eller dina ägodelar. Kanske får du hastigt ta nya kliv i en karriär eller jobb vilket påverkar din ekonomi.

Kräftan 22/6-23/7

En kärleksaffär eller satsning på en dröm kan ha känts som den gått ned på halvfart sedan i början av mars. Kanske har du tvivlat på om ditt hjärta verkligen lett dig rätt eller om du ska lägga ned alltihop. Från och med tisdagen kommer du att börja nå en klarhet och det kommer kännas som en lättnad att hitta en väg framåt igen. Solförmörkelsen på fredagen aktiverar ditt första hus. Ett personligt, viktigt steg i livet är på väg att aktualiseras. Det du kickar igång vid denna solförmörkelse är präglat av dina egna inititativ och önskemål. Det du startar kommer följa dig under det kommande halvåret.

Lejonet 24/7-23/8

Frågor kring ditt boende eller familjeliv kan ha gett dig orolig nattsömn sedan i början av mars. Från och med tisdagen kommer du börja känna hur det som oroat dig, släpper. Lösningar kommer och du finner en känslomässig balans och lugn. Det kommer göra din hälsa gott. Solförmörkelsen är viktigt för dig för du styrs av Solen. När solförmörkelsen aktiverar ditt tolfte hus är det healing, förlåtelse och återhämtning som väntar. Kanske bestämmer du dig för att dra dig tillbaka för att läka dig själv, fysiskt eller spirituellt. Du kommer må bra av att ha schemat öppet och ge dig tillåtelse att vara ensam och bara reflektera. Du kommer också bli mer empatisk och se andras fel och brister från nya vinklar. Det hjälper dig att förlåta och bättre relatera till personer som du kanske känt både kärlek och ilska mot.

Jungfrun 24/8-23/9

En kurs eller en pr-satsning som du trodde du hade under kontroll kan sedan i mars ha stannat av. Du behövde tid för att funderar över olika utbildningsvarianter, ta in ny information eller se över sättet du kommunicerar. Från och med tisdagen kommer du känna att du börjar hitta en riktning som känns bra, hela tiden. Solförmörkelsen på fredagen äger rum i ditt nätverkande hus. Den plats du tar i världen och hur du agerar tillsammans med andra påverkas. Nu kan du få en chans att vara med i en klubb eller organisation som arbetar för ett syfte som du också brinner för. Ett spännande nätinitiativ kan få dig att bli eld och lågor.

Vågen 24/9-23/10

Du avslutar vissa saker gällande ägande i ditt liv sedan förra hösten. Det har troligen varit mycket av en tyst process som pågått inom dig. Sedan i början av mars kan du ha känt dig en aning vilsen kring vilken riktning du bör ta kring egendom och pengar. Från och med tisdagen kommer du att se att det äntligen rör på sig och snart hamnar du på rätt köl gällande din budget igen. Solförmörkelsen på fredagen äger rum i din karriärzon. Ett nytt prestigefyllt arbete kan ges dig, helt oväntat. Eller så tar du ett stort beslut för din framtid och agerar kanske lite förr än du hade trott. Uppdatera din CV och skicka iväg till dina drömföretag!

Skorpionen 24/10-22/11

En livsdröm som du närt kan ha krävt lite extra funderingar av dig sedan i början av mars. Om du känt att du saknat riktning för vad du vill göra med din talang och din förmåga, eller dina pengar, så kommer klarhet att börja komma till dig från och med tisdagen. Solförmörkelsen på fredagen är en stor händelse och påverkar din förmåga att ta in nya perspektiv och kunskaper. Likaså kan du ges en chans att, hastigt, få sprida dina ord eller kunskap till andra. Högre studier, utlandsplaner, författande eller juridiskt ärenden är några varianter på det som färgar händelserna för dig vid solförmörkelsen.

Skytten 23/11-22/12

Din styrarplanet vänder äntligen framåt efter att ha befunit sig retrograd sedan i början av mars. Sedan dess kan du ha vänt och vridit på olika livsalternativ. Inget har känts direkt färdigt eller helt okej för dig. Du befinner dig i en avslutsperiod i ditt liv och mycket som varit, ska förnyas helt. Från och med tisdagen kommer dock äntligen en klarhet och du kan börja arbetat i en bestämd riktning eller mot ett speficikt mål. Lättnad! Solfmörkelsen på fredagen sätter fart på händelser som påverkar ekonomi som du delar med någon annan, såsom en partner. Det som sker kommer färga ditt kommande halvår. Alternativt kan du mycket oväntat möta en riktig själsfrände. Någon som du känner att du bara inte kan motstå… Om du befinner dig i en relation kan det bli dags att tala om att flytta ihop eller bilda familj.

Stenbocken 23/12-20/1

Nya initiativ och samverkan med andra kan ha gett dig mycket att arbeta med och fundera kring sedan i början av mars. Ett teknikprojekt eller ett samarbete kanske har krävt mer tid än du först trodde. Från och med tisdagen kommer du börja se en lösning och ett slut på frågetecknen och tålamodsbehovet kommer krympa. Solfmörkelsen på fredagen påverkar ditt kärleksliv och/eller ett samarbete i affärer. Det är dags att tänka i nya banor och ta ett nytt, fräscht beslut. Lite snabbare än du kanske tänkt kan tal om att äktenskap eller samarbete med en likasinnad komma på tal. Dina idéer kan tillsammans med någon annan leda dig mot en ny spännande väg i livet och ett luktrativt kontrakt.

Vattumannen 21/1-18/2

Vad ska ditt liv egentligen ha för struktur och hur ska du tänka rent karriärmässigt? De här frågorna kan ha stulit av din nattsömn sedan i början av mars. Från och med tisdagen kommer du dock att börja ana ett ljus i tunneln. Snart kommer du ha en ny innovativ vision som du kan följa. Solförmörkelsen på fredagen påverkar hur du hanterar din hälsa och dina vardagsgörmål. Förändringar gällande hur du tar hand om dig eller för hur dina arbetsrutiner ser ut är två alternativt för det som kan ske. Ett nytt arbete är möjligt.

Fiskarna 19/2-20/3

Behovet av att se livet från nya håll har varit med dig sedan förra hösten. I mars kan du ha börjat känna att ditt flöde när det gäller att ta dig framåt och ta modiga kliv, började kännas långsamt eller till och med segt. Från och med tisdagen kommer hastighet och klarhet att börja komma till dig. Plötsligt ser du hur problem börjar lösa sig och att nya vägar i livet öppnas. Det kommer inte ske över en natt men den positiva förändringen kommer vara påtaglig inom kort. Kanske känner du att det är dags att ge dig ut och resa eller börja studera. På fredagen väntar det dig en solfmörkelse i ditt lustfyllda hus. Nyheter om dina barn, ett kreativt drömprojekt eller en kärleksflirt kan hastigt ge dig fullt upp att hantera. En ny kärlekspartner kan träda in i singelfiskars liv och en graviditet kan komma som en överraskning…

Bloggkärlek- Tack ,tack, tack!

Hur vill du ha ditt kaffe/te?

Allt nedan på REA!

Bilmugg, Sagaform

Bilmugg 40 cl

Emily, kopp med fat, Bloomingville

Emily kopp med fat

Emma, temugg, Superliving

Emma temugg

 1. Intressant att du skriver just mars det stämmer på pricken!! Hoppas verkligen på bättre flöde nu efter en tid av stagnation, det är så det känts i alla fall. Tusen tack för ett bra horoskop!

 2. Hej vad läskigt rätt det du skriver.
  En stor stor förändring har hänt i mitt liva med början i höstas.
  1- ska byta jobb och håller på att skriva kontrakt
  2- idag anmälde jag mig till en certifieringsutbildning
  3- höst förra året träffade jag mitt livs stora kärlek.
  😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳
  Allt detta efter sju års älende båda ekonomiskt och kärleksmäsigt! Bara jobb fronten mådde bra.
  De gångna sju åren tog musten av mig tro mig. Allt började bli bra när jag gjorde slut med den som var orsaken 😢😡

  ❤️🌹 det positiva ska tydligen börja.

 3. Hej!

  Är det skillnad på månförmörkelse och solförmörkelse? Jag har lärt mig att en månförmörkelse avslutar en process som startades ett halvår innan i samband med en nymåne. Nu får jag uppfattningen att solförmörkelsen har samma effekt som en nymåne. Trodde förmörkelse innebar avslut oavsett om det var solen eller månen.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..