Kärlekshoroskop 10 juli-6 augusti

Kärlekshoroskop när Venus befinner sig i Jungfruns tecken

Väduren 21/3- 20/4

Med Venus i ditt sjätte hus går hälsan, plikten och kärleken hand i hand. Nu är känslan av att arbeta tillsammans som ett sammansvetsat lag mer värt än grekiska gudar med spännande blickar på stranden. Stadgade får en toppenchans att ta tag i både ordning och reda hemma samt hälsan. Att börja träna ihop vore helt rätt nu. Singlar kan möta någon när ni joggar, powerwalkar eller jobbar. Det sjätte huset är det dagliga arbetets hus så en jobbromans är möjlig.

Oxen 21/4-21/5

Venus besöker ditt flirtiga, nöjessuktande hus och nu kan en intensiv kärleksaffär inledas. Kanske känns det mest på skoj till en början, men det kan bli allvar av detta på lite längre sikt. Stadgade kan få en känsla av att vara nyförälskade igen. En perfekt tid för att gå på kul konserter, njuta av socialt liv eller resa! Singlar och stadgade kommer ha kul under den här perioden!

Tvillingarna 22/5-21/6

Du kan bli lite lätt nostalgisk och extra känslomässigt laddad när Venus besöker ditt fjärde hus. Minnen, familjen och föräldrar styrs av det fjärde huset. Kanske känner du dig lite mer i behov av omvårdnad, förståelse och trygghetsbekräftelse nu. En partner som känns bra för dig nu är den som låter dig och dina känslor ta allt det utrymme det behöver nu. Du kommer vilja tillbringa mer tid hemma. Satsa på romantiska middagar i hemmet eller med resten av familjen. Singlar kan få kloka kärleksråd av familjemedlemmar. Om en mamma eller syskon vill introducera dig till någon ny, lyssna då! Kärleksmöjligheterna florerar i hem-miljö eller där familjen och hemmet på något sätt firas. Såsom ett dop eller ett bröllop. Eller, varför inte, en inflyttningsfest.

Kräftan 22/6-23/7

Nu vill Kräftan resa, kläcka idéer och känna att det finns ett mentalt utbyte med sin partner. Kommunikation är väldigt viktigt i relationen. Den Kräfta som känner att den inte blir lyssnad på eller får intelligenta åsikter och tankar tillbaka kan känna sig lite, eh, trött… Singlar: den som kan ge sig iväg på en weekendresa eller blir bjuden på ett fest med vänner har goda chanser att samtidigt finna kärleksmöjligheter. Det kan låta som normala datemiljöer men med det tredje, kommunikativa huset är det just lokala resor, vänner, kurser, syskonkontakter och sociala medier som kan ge kärlekschanser.

Lejonet 24/7-23/8

Nu söker Lejonen lite mer stil, klass och bekvämt liv, läs guldkant på tillvaron. Du vill känna dig trygg och säker så om du är singel kommer du snarare scanna av nya personer efter om de verkar vara ett säkert kort än någon som omedelbart får dig att falla som en fura. Stadgade kan få en rejäl kick av att se över tillgångar och pengar för att skapa möjligheter till mer härliga upplevelser såsom att satsa på en resa eller någon materiellt som ni båda drömt om ett tag.

Jungfrun 24/8-23/9

Hurra! Med Venus i ditt eget tecken är det din bästa må-bra-tid på året. Venus kommer skänka dig det där lilla extra som gör att blickarna vänds efter dig, att folk flirtar med dig och att du njuter mer i livet. Du kommer troligen köpa dig mer kläder eller accessoarer för Venus älskar lite lyxig känsla. Det är en bra tid för att ta hand om dig. Stadgade kommer uppleva att partnern hörsammar alla dina önskningar. Han/hon vill helt enkelt vara dig till lags och du får kärleken helt och håller på dina villkor. Singlar som önskar sig en partner kanske inte förblir singlar så länge till…

Vågen 24/9-23/10

Det är lite av en nostalgisk känsla i luften. Kanske arbetar du inom dig med avslutet av en relationen och behöver lite tid för reflektion och att släppa emotionellt. Singlar kan träffa någon ny som känns som en själsfrände. Kanske blir känslorna till och med lite ”övernaturliga” som att du känner på dig att ett möte med en ny person är på väg att anlända eller att du drömmer på ett sätt som inte kan beskrivas på annat sätt än som vägledande.

Skorpionen 24/10-22/11

Vem hade kunnat tro att den där personen som du träffat massor av gånger, och hittills sett som en vän, plötsligt får dig att känna något mer? Nu kan en vänskap utvecklas till kärleksrelation. Onlinedating är helt rätt under den här tiden så om du vill försöka träffa någon på Tinder eller Match ska du satsa nu! Stadgade kan uppleva att ni vill bli mer självständiga i relationen. Lite distans och egna hobbies, utan din partner, kan få dig att må bättre och till och med öka attraktionskänslan i en relation.

Skytten 23/11-22/12

Företagsledare, chefer och personer som lyckats i karriären är de typer av personer som imponerar på singelskyttar mest under den här perioden. Nu kan en kärleksrelation med en avsevärt äldre person, eller någon med en väldigt konserativ livsstil, dyka in i ditt liv. Stadgade vill tänka långsiktigt. Dags att sätta dig ned med din partner och lägga upp en plan för framtiden? Tala om era mål, sätt delmål och kör!

Stenbocken 23/12-20/1

Nya vyer och nya möjligheter följer när Venus besöker ditt utåtriktade, internationella hus. Nu kan en relation med någon från ett annat land, eller en långdistansrelation, bli aktuell. En semesterflirt eller date med någon som kommer från en bakgrund helt annorlunda från din egen, lockar dig. Stenbockar i en fast relation mår toppen av att vidga perspektiven genom en resa till en utlandsdestination eller genom att uppleva, läsa eller lära er om något nytt ämne.

Vattumannen 21/1-18/2

Det här kan bli en riktigt intensiv period! Med kärleksplaneten Venus i ditt förföriska hus kan en passionerad romans slå ner som en bomb i singelns liv. Kanske är personen någon som arbetar med pengar såsom på bank eller i finansbranschen. Om det inte är en psykolog eller självhjälpsterapeut. Stadgade kan hitta gnistan igen och bestämma sig för att börja gå på date med varandra som om det vore första gången, testa rollspel eller våga något nytt i sängkammaren. En kärlekssemester vore helt rätt!

Fiskarna 19/2-20/3

Ditt kärleksliv kan ge dig den största glädje under den här perioden. Ditt sociala liv är på topp, du är populär bland dina vänner och bekanta så en partner och du har mycket kul att vänta. Singlar kan finna en ny kärlekspartner som verkligen lovar väldigt gott inför framtiden. Det är ”äktenskapsmaterial” i den du träffar; någon som du känner delar dina värderingar och mål inför framtiden. Oavsett relationsstatus så kommer ditt sociala liv och kärlekschanser vara på topp under den här perioden!

  1. Konstigt 🤔 jag har affimerat en man i mitt liv som är min själsfrände 😇 kanske d händer snart då???

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..