Astrologikurs med Margareta Hedin

Lär dig astrologi med min astrologilärare. I inlägget förekommer reklam för en astrologikurs, dock utgår ingen form av ersättning till mig utan kursen är bara ett tips från mig till er.

Astrolog Margareta Hedin som skriver Astrobloggen på Damernas Värld är en av mina astrolärare. För många år sedan gick jag till Margareta för astrologisk vägledning och då sa hon bland annat att ”du skulle kunna bli astrolog”. Att hon skulle få rätt hade jag inte en aning om då.

Jag följde upp mitt besök med en astrologikurs. Det var jag och min syster som gick tillsammans. Vi satt i Margaretas kurslokal på Drottninggatan och lärde oss om planeterna och aspekter och transiter. Det var verkligen roligt och spännande.

Nu erbjuder Margareta en onlinekurs i astrologi. Margareta är en skicklig lärarinna så för er som är intresserade av att bli er egen astrolog så kan jag varmt rekommendera att lära er av Margareta. I kursen ingår bland annat 2 timmar film, 43 olika lektioner och personlig coaching via webinarier. Hur spännande som helst!

Ha en fortsatt härlig onsdag! :-)

Kramar

Helena