Astrologikurs med Margareta Hedin

Lär dig astrologi med min astrologilärare. I inlägget förekommer reklam för en astrologikurs, dock utgår ingen form av ersättning till mig utan kursen är bara ett tips från mig till er.

Astrolog Margareta Hedin som skriver Astrobloggen på Damernas Värld är en av mina astrolärare. För många år sedan gick jag till Margareta för astrologisk vägledning och då sa hon bland annat att ”du skulle kunna bli astrolog”. Att hon skulle få rätt hade jag inte en aning om då.

Jag följde upp mitt besök med en astrologikurs. Det var jag och min syster som gick tillsammans. Vi satt i Margaretas kurslokal på Drottninggatan och lärde oss om planeterna och aspekter och transiter. Det var verkligen roligt och spännande.

Nu erbjuder Margareta en onlinekurs i astrologi. Margareta är en skicklig lärarinna så för er som är intresserade av att bli er egen astrolog så kan jag varmt rekommendera att lära er av Margareta. I kursen ingår bland annat 2 timmar film, 43 olika lektioner och personlig coaching via webinarier. Hur spännande som helst!

Ha en fortsatt härlig onsdag! :-)

Kramar

Helena

 1. Åh, tack Helena! Vad du är supergullig som gör reklam för mig här på din blogg ❤️. Det blir jag förstås jätteglad över.
  Stora kramen från Margareta

 2. Anette skriver:

  Hej Helena, hur gör man sedan efter den här första grundläggande kursen om man delvis vill arbeta som astrolog, fritidsjobba? Finns det uppföljande kurser eller handlar det om att träna, öva, upprepa….?
  Hälsningar Anette

  1. Hej Anette!
   Jag har fått höra att det tar 10 000 timmar att lära sig att bli en någorlunda OK astrolog.
   I min kurs kommer jag att ge dig verktygen att börja färden emot detta mål. Men ja, du kommer att lära dig tillräckligt för att kunna börja tolka. Om vi får en bra respons på grundkursen är det mer än troligt att vi kommer att följa upp med tre ytterligare kurser. 1 i tolkning, 1 i relationsastrologi och 1 i transit – dvs olika tekniker för att se in i framtiden.
   Hoppas att du vill vara med Anette! Det kommer att bli så roligt tror jag.
   Med vänlig hälsning
   Margareta

   1. Anette skriver:

    Tack snälla för ditt svar! Jag önskar att jag gått en kurs redan som ung, tänkte det men det blev inte så tyvärr. Då hade jag haft mer tid på mig att träna :). Men med livserfarenhet kan en komma långt. Jag ska anmäla mig men kommer att ha problem med nätanslutning under 2 veckor. Jag var i kontakt med supporten och hörde att 2 pdf kan en ladda ner men för övrigt behövs nät. Jag vill ju börja nu!
    Hälsningar Anette

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..