Överraskningar i kärlekslivet idag

Venus trigon Uranus

Venus är planeten som styr över det det sociala livet, popularitet, flöde och kärlek. Idag, när Venus möter Uranus, planeten känd för hastiga vändningar, så kan vi få en positiv nyhet eller upplevelse. Aspekten som uppstår är en trigon, känd för att skapa möjligheter, varför det hela präglas av en positiv stämning.

Om det inte är ett spännande möte med en ny person eller en lyckad date med en nuvarande partner så kan det istället vara ett oväntat kul kalas eller en härlig stämning kring det som sker under dagen. Ni vet, en sådan där dag när allt bara tycks flyta.

Skriv gärna och berätta om vad som sker er!

Imorgon väntar oss en solförmörkelse/nymåne i Kräftan. Nystartschans! Mer om det i morgondagens nymånehoroskop.

Ha en fortsatt fin torsdag!

Kramar

Helena

 1. Min crusch var väldigt kommunikativ och tog kontakt efter att vi vart lite oense dagen innan. Han fisk o jag skorpion ❤️

 2. ”ett oväntat kul kalas eller en härlig stämning kring det som sker under dagen” jajjamen det kan man kalla det, varit med som statist under en filminspelning hela dagen! Men kärleken e det lite skralt med 😉

 3. Ja kan då inte säga att vare sig du turdagar eller kärleks överraskningar ramlar över en. Bara besvikelser hela tiden. Detta trots lejonets storslagna horoskop i år så är det då inte något som jag fått ta del av. Bara att kämpa vidare.

 4. Sån rörig dag! Kärlekstrubbel och ovisshet inför framtiden. Tårar ikväll pga känslan av att vara obekräftad. Nä, usch!

 5. Min dag har varit helt urkass. Brutit upp med min särbo efter 6 år efter väldiga bråk. Kände inte av några positiva vibbar någonstans denna dag.
  Kram
  Våg

 6. Nej detta var en dag då jag kände mig låg och förvirrad på något sätt. Jag är vattuman och får hoppas på att morgondagen ger mig en liten knuff mot något positivt som ett nytt jobb kanske.

 7. Kan bara sätta mig ner och skratta. I ironi.
  Fick snarare ett exakt tvärtom besked i detta ämne vid sju i morse.. som en lite käftsmäll lagom till semester.. vilket oxå kommer färga av precis, just semestern, antal veckor fram.. Såå Nää. Inte någonstans stämde detta.
  Dessutom stämde inte Turdagen förra veckan på torsdagen heller.. men hur kunde den göra det.. när fredagen kom och det brakade loss, som det var sagt.. och det skulle ju märkas redan på torsdagen. Tror det var du, Helena, som skrev det med..
  Och där kan jag berätta att det stämde på pricken, för alla jag kände med😉.

  Hur som.. det blir intressant att se vad morgondagen medför 😉.

  Hälsningar en Oxe

 8. Självkärlek känner jag! I tisdags fick vi bud på huset efter ett halvårs slit! Idag skrev jag kontrakt. Jag är Scorpio Rising så det var skönt att Jupiter började gå framåt :D Även om det är mkt kvar så anar jag mitt nya, nyskilda liv i horisonten. Så kag ska äta gott, vila och bara njuta av mitt egna sällskap idag :)

  1. Ja visst känns det bra att saker börjar komma till oss scorpioner! 🙏🏻Är skorpion i solen och flera andra planeter.. har ju vart rätt motigt i flera månader på olika plan..😣

 9. Nänä. En flirt sedan en dryg månad ställde in dagens date igen. För gott. Ingen direkt överraskning men jag är arg o frustrerad. Positiva vibbar känns långt bort

  1. Trist med såna idioter, liknande upplevelse i vintras hade jag, snubben ville absolut boka fika dn helg, men när helgen kom ringde han o sa att han jobbade o desdutom lånat ut bilen, vi kunde ju skjuta fikat längre fram, hahahaha skjut in dig i ett hörn din mes.

   Som tur var var jag inte nämnvärt intresserad, men man blir förvånad ändå lr nåt.

   Rädda töntar får sldrig dejta vackra kvinnor

 10. Tack 🧚‍♀️🧚‍♀️ Jag tror faktisk detta kommer att stämma mot eftermiddag, kväll…. Någon som hux flux bara kom in i mitt liv för någon v sen och som kemin bara stämmer med vill träffa mig nu och tillbringa helgen tillsammans
  💕💕

 11. Det ville vara härligt om där hände något särskilt positivt idag 😊💕🙏(vaknade med hosta / snorig) på min enda fri dag 😝Så gärna lite positiva vibbar idag så man får opp energien till imorgon 🙏🙏
  Åh imorgon får man hoppas på något i kärlekenstecken -Varför är det så svårt =När det gäller en själv 🤔🤔??

 12. Hoppas ”Han” tar kontakt med mig idag, han blir nervös så fort jag är i hans närhet. Jag har svårt att tolka om han faktiskt är intresserad.
  Är svårt med Kärlek, jag minns inte hur man gör – är så länge sedan.

 13. Tyvärr tyst i kärlekens aura sen drygt en månad tillbaka. Får hoppas på en riktig överraskning i morgon

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..