Horoskop vecka 29, 2018

Planethändelser vecka 29, 2018. Inlägget innehåller reklamlänkar.

Årshoroskop 2018

Stjärntecknens största utmaningar nu- 2020

Merkuriushoroskop 29 juni- 6 september

Kärlekshoroskop 10 juli-6 augusti

Solförmörkelsen/nymånen på fredagen den 13 juli kan ha rört upp energier, tankar och händelser. I samma veva fick vi också en ordentlig dos av motivation och fixartänk. Därför känns det skönt att vecka 29 i stort sett är en chans att återhämta och reflektera över det som skett.

I slutet av vecka 29 väntar oss en magisk helg. Så skönt att dagarna leder oss mot en helg präglad av kärlek, rolig samvaro med andra och lite glamourkänsla!

5-stjärnigt planetmöte!

Markera fredagen den 20 till söndagen den 22 juli som den perfekta helgen för glädje, tur och möjligheter i kärlekslivet och spännande, positiva upplevelser. Faktum är att den 22 juli är en av årets bästa dagar! Venus, den lilla lyckan, möter Jupiter, den stora lyckan. Det kan inte bli så mycket mer goda vibbar än detta! Dagarna innan märker man alltså av det tursamma, lyckliga mötet som ger oss en hel helg av härligheter.

Solen in i Lejonets tecken

På söndagen flyttar Solen in i Lejonets tecken. Lejonet styr över det femte huset och därmed också fertilitet, barn, kärleksaffärer, flirt, nöje, njutning och underhållning. När Solen lyser upp Lejonet blir det fokus på att ha kul, före annat. En toppenavslutning på sommaren. Nu är en tid då vi kanske funderar på ”hur kan jag får det roligare på jobbet/jobba med sådant som jag älskar att göra”? Eller satsar mer på att resa, gå på konserter och musikaler eller flirtar lite mer än vanligt. Vi vill helt enkelt ha mer roligt i vårt liv.

Det är också i Lejonets tecken som vi får ytterligare en solförmörkelse, den 11 augusti. En tid för nystart avseende alla Lejonets områden.

Jag önskar er alla en härlig och positiv vecka!

Kramar

Helena

Bloggkärlek

Jag slog till på den här fina boho-klänningen från Indiska i veckan; Ilo dress. Perfekt för stadsliv eller på väg till badstranden.

ILO DRESS Klänning blå

Den här klänningen nedanför, Nala, är på rea och något som jag tror också kommer hamna i min garderob inför en höstresa till solen. Jag gillar den mintgröna men klänningen finns också i röd färg. Båda från Indiska också.

NALA Klänning mint

NALA Klänning röd

  1. Sitter här och gråter den 22 juli. En flirt som inte hör av sig. Kan inte hålla med om att det är den bästa dagen på året…

  2. Sitter här och gråter den 22 juli. En flirt som inte hör av sig. Kan inte hålla med om att det är en av årets bästa dagar…

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..