Horoskop 16-22 juli, 2018

Horoskop för alla stjärntecken 16-22 juli, 2018. Inlägget innehåller reklamlänkar.

Den förra veckan avslutades med en solförmörkelse på fredagen den 13 juli. HÄR kan ni läsa hela solförmörkelse/nymånehoroskopet. De nyheterna som kom i samband med denna nymåne/solförmörkelse kommer färga det kommande halvåret för oss alla, på olika sätt. Eftersom solförmörkelser är starka krafter är detta något som hänger med som en influens den här veckan.

Först till helgen väntar det oss ett underbart planetmöte. Turplaneterna, Jupiter och Venus, möts på söndagen, samtidigt som Solen går in i i levnadsglade, flirtige Lejonet. Jupiter befinner sig i framåtrörelse i Skorpionens tecken och Venus i Jungfruns tecken.

Den här veckans horoskop fokuserar på Jupiter/Venus-mötet. Men läs solförmörkelsehoroskopet så tror jag att ni hittar stämningen för vad som präglar stjärntecknens liv under tiden 16-22 juli.

Väduren 21/3- 20/4

Jupiter och Venus berör ditt åttonde och sjätte hus. Kanske får du en enorm rusch av adrenalin och tar tag i en personlig resa som inbegriper träning, detox av kroppen eller att göra dig kvitt gamla minnen. Med så fina kärleksvibbar i luften kan stämningen känns passionerad mellan dig och en partner eller date. En sådan där närmast overklig känsla där passionen är starkare än förståndet.

Oxen 21/4-21/5

Venus är din egen styrare. När Venus möter Jupiter är det dina personliga behov och önskemål som får ljus och kraft av möjligheternas planet. En kärleksaffär eller något ämne eller projekt, möjligen kreativt eller riktad mot underhållning eller barn, kan ge dig en chans till ett samarbete med någon likasinnad. Du och en partner kan också enas om att bilda familj eller skapa något tillsammans.

Tvillingarna 22/5-21/6

Ett kul firande av en familjehögtid, eller en tillställning i hemmet med eller för familjen kan ge dig glädje den här helgen. Med Jupiter i ditt arbets-och hälsohus kanske du skålar för att ett arbetsprojekt är klart och du kan slappna av och ta semester.

Kräftan 22/6-23/7

Kommunikationen med ett syskon eller en onlineflirt kan hetta till under helgen. Om du är ”kär” i tanken på att jobba kreativt genom att använda dig av sociala medier eller undervisa/läsa en kurs kan helgen ge dig inspiration och en känsla av att allt är möjligt.

Lejonet 24/7-23/8

Emotionell trygghet är mycket värt och nu kan du landa i en hem/familjesituation som varit seg de senaste månaderna. Nu tycks saken ha löst sig och du firar kanske en försäljning eller nytt köp av bostad, tillsammans med vänner och nära och kära.

Jungfrun 24/8-23/9

Det kan bli flirtigt värre för dig som är singel. Med Venus i ditt eget tecken så utstrålar du mer skönhet och charm än vanligt. Det är en klassisk tid, astrologiskt, för att möta en ny person. Om du är stadgad kan livet kännas härligt när du inser hur lyckligt lottad du är. Njut av att ta en week-end resa eller umgås med vänner, syskon eller kusiner.

Vågen 24/9-23/10

Så mycket försigår inom dig. Tankar som du inte delar med andra men som ger dig glädje. Allt hänger samman med hur du hanterar dina tillgångar. En plan på en nystart finns i ditt liv och till helgen firar du troligen den materiella delen, såsom att du köpt eller sålt något du äger med framgång. Eller en plan på att bygga bostad eller investera i mark på en plats som du älskar. Ett intresse som du har kan också föra samman dig med någon som delar det med dig.

Skorpionen 24/10-22/11

Ett superkul event med likasinnade, såsom en gruppresa eller fest med personer som du känner via ett intresse kan ge dig en väldigt rolig helg. Nu tycks allt möjligt och du ser bara möjligheter och livsdrömmar när du minglar och skapar kul kontakter med andra.

Skytten 23/11-22/12

Din styrare Jupiter befinner sig på toppenhumör och når ut till Venus i din karriärzon. Glädje och kärleksmöjligheter finns när du jobbar med ett projekt som du siktat mot en längre tid. Mycket kan fortfarande vara på planeringsstadiet, varför du kanske behåller planerna en aning för dig själv än så länge. Kärleksmässigt kan du får en glädjande helg med en flirt som du nyligen mött. Men är personen tillgänglig ännu? Eller är det du som måste ligga lite lågt? Det finns hemliga vibbar i luften…

Stenbocken 23/12-20/1

Du kan få nya, underbara perspektiv genom att resa eller lära känna en ny person från en annan bakgrund än din egen. En romantisk kärlekshistoria kan spira i utlandet eller med någon som du känner har så mycket att lära dig. En lärd eller högt utbildad person. Stadgade kan få en härlig resa/upplevelse den här helgen genom att ansluta sig till bekanta som delar samma intressen som ni. Åk iväg på ett kul event och ni kan få många, nya kul kontakter. Alternativt kanske du delar med dig av många nya intryck och tankar, på ett kul party med vänner eller bekanta.

Vattumannen 21/1-18/2

Kärleksmöjligheter med en chef eller högt uppsatt person kan ge dig en spännande helg som sjuder av glädje och pirr. Om du befinner dig i en relation kan tal om långsiktiga planer, såsom att flytta ihop, skaffa barn eller investera i något gemensamt, föra er närmare varandra. Om du är lycklig singel kan, alternativt en karriärfråga eller livsplaneringsstruktur ge dig ett lugn och optimism inför framtiden.

Fiskarna 19/2-20/3Ett firande eller möte med dina närmaste (möjligen i en internationell miljö) kan få dig att se livet från ett nytt perspektiv, och glädjekänslan är påtaglig. Livet förändras och det gäller att ta tillvara alla dagar och glädjas för det man har just nu.

Om du har arbetat för ett internationellt projekt kan, alternativt, en samarbetsmöjlighet komma på tal eller nå dig.

Bloggkärlek

Min absoluta parfymfavorit för sommaren, Elisabeth Arden Green Tea. Jag har haft den i flera år och nu i somras, när den var slut, fick jag den i present på resan till Österrike. Jag älskar den!

Kjol, Lindex