Horoskop 23-29 juli, 2018

Horoskop för alla stjärntecken 23-29 juli. Inlägget innehåller reklamlänkar.

Väduren 21/3- 20/4

Kanske känns det som att du trampar dig igenom en tid av ovisshet eller rörighet. Undvik att fatta hastiga beslut i kärlek eller gällande vänner på tisdagen. Många planeter retrograd och förmörkelsetider är det som bidrar till en känsla av oro eller till och med irritation. Sitt lugnt i båten. En flirt eller någon från dåtiden kan dyka in i ditt liv igen mellan torsdagen 26 juli och 19 augusti. På fredagen väntar en inte helt odramatisk förmörkelse. Är du redo att släppa ett samarbete och gå din egen väg för att följa en dröm?

Oxen 21/4-21/5

Du kan känna hjärtat banka hårt för någon på tisdagen. Men, personen verkar lite svår. Istället för att bli tokig av frustration, gör något kreativt eller se en vacker film som sveper iväg med dina känslor. På onsdagen kan någon försöka trigga dig till en reaktion, undvik att bita på det betet. Fredagens månförmörkelse i din karriärzon kommer skapa förändringar och nyheter kring och om ditt arbete. En chef eller företag kan meddela förändringar. Du kan få en chans att kliva upp ett steg. Det som sker är ett resultat av det senaste halvårets arbete. Om du inte arbetar berörs dina långsiktiga livsplaner istället.

Tvillingarna 22/5-21/6Undvik kärleksbeslut på tisdagen. Du kan känna dig förvirrad och kan inte se klart på vad som är rätt väg framåt. Var noga med vad du säger eller skriver på onsdagen. Hastigt kan du känna ett behov av att skrika ut något som du reagear över. Om du måste få ur dig ilskan, skriv då hellre ned allt du känner och BRÄNN det sedan. Släpp eländet till högre makter att ta hand om. Det kan faktiskt hjälpa! På torsdagen börjar din styrare Merkurius att backa, till och med den 19 augusti.

Under den här tiden är det bra att se över redan påbörjade projekt och utvärdera hur du vill ta dig an hösten från och med den 19 augusti. Förmörkelsen på fredagen är veckans största händelse. Den berör dina resplaner, studier eller tankar kring livet. Men också juridik. Det som du arbetat för avseende de här ämnena det senaste halvåret ger dig ett resultat. Studenter kan hastigt ändra studieriktning eller en juridisk process ta en ny vändning, för att nämna två möjliga varianter.

Kräftan 22/6-23/7

Dina känslor kan skapa två situationer på tisdagen: ett, du uppmuntrar en person, trots att du egentligen inte är så intresserad. Två, du överanalyserar en relation så att du till slut känner dig alldeles snurrig. Acceptera att kärlekslivet är lite förvirrande i veckan. Det är inte du, det är stjärnornas aspekter… Om du känt att din ekonomi vacklat på sistone kan perioden 26 juli-19 augusti få dig att se över alternativa vägar och skapa en smartare budget. Förmörkelsen på fredagen kan föra med sig en förändring gällande pengar och ägande som du delar med en partner. Alla former av bidrag, kommission, gemensamt ägda fastigheter eller investeringar med andra kan ge dig nyheter. Förmörkelsen kommer med en överraskningseffekt så det som sker kan kräva stor flexibilitet från din sida.

Lejonet 24/7-23/8Frågor kring ditt arbete och din karriär kan förvirra dig på tisdagen. Kanske ser du bara det positiva kring något som riskerar att dölja en ”för-bra-för-att-vara-sant”-idé. På onsdagen kan du snabbt vilja sätta ned din tass på jobbet eller mot en chef. Välj dina ord noga och väv in ödmjukhet, annars finns risken att din kloka idé sopas under mattan för att du anses för burdus eller självsäker. Din ekonomiska planet kommer backa den 26 juli-19 augusti. En diskussion kring ekonomi eller ägande, med någon som du tidigare haft att göra, kan komma tillbaka.

Undvik annars att initera nya projekt eller planer. Förmörkelsen på fredagen äger rum i ditt relationshus. En situation med en partner, eller affärssamarbetspartner, dras till sin spets. Är det ni eller bara du? En viktig vändpunkt i din romantiska situation/affärssamarbete väntar. Effekten kan också bli att du antingen vinner eller ”förlorar” socialt liv/kontakter kopplat till din partner/affärspartner.

Jungfrun 24/8-23/9

På tisdagen kan du lätt svepas med i drömmar och fantasi i kärlekslivet. Ta det varsamt och undvik att fatta kärleksbeslut. På onsdagen kan det vara värt att försöka skapa mer tid för att bli klar med arbete som väntar på dig. Skjut på deadlines om möjligt. Ett personligt projekt eller dröm som du närt kan kännas som det tappar lite energi eller fart under tiden 26 juli-19 augusti. Se det som en tid att utvärdera din plan eller idé. Förmörkelsen på fredagen för med sig förändringar i ditt dagliga rutiner, arbetsliv och/eller hur du hanterar din hälsa. Ett nytt arbete, uppdrag eller träningsrutin väntar. Dags att vända blad!

Vågen 24/9-23/10Ge en kärleksfråga lite tid på tisdagen. Du kanske inte vet vilken fot du ska stå på och tisdagen kan spä på förvirringen. Undvik att fatta ett personligt beslut som påverkar ditt kärlekliv. Onsdagen kan föra med sig en utmaning i ett gruppsammanhang. Kanske måste du funderar kring alternativet att göra allt själv istället för att förlita dig på andra? Teknik och bekanta som du förlitar dig på kan ge dig lite extra lösa trådar eller förseningar att hantera under tiden 26 juli- 19 augusti. Undvik alla former av kontrakt och avgörande handslag. Förmörkelsen på fredagen kan få ditt hjärta att slå dubbelslag. En person som du är intresserad av kan få dig att våga ta steget fullt ut. En romans kan blomma ut. Alternativt kan förändringar när det gäller barn eller en graviditet vara att vänta.

Eftersom din kreativa zon också påverkas kan fredagen också innebära en viktig punkt för ett skapande projekt. Allt som sker på fredagen är resultatet av det senaste halvårets händelser avseende romantik, kreativitet och barn/fertilitet.

Skorpionen 24/10-22/11

Veckan kan kicka igång med att du får ta tjuren vid hornen när det gäller en partners planer. Kanske har personen du tänkt på eller är tillsammans med, eller arbetar med, i hemlighet planerat för något som du inte var beredd på. Ett teknikprojekt på jobbet, såsom en satsning på en hemsida eller nävaro i sociala medier, kan kräva lite översikt och utvärdering under tiden 26 juli-19 augusti. Finputsa och lansera efter den 19 augusti! På fredagen kommer en förmörkelse få dina känslor, ditt hem och dina familjerelationer att ge dig nyheter. Det finns en extra stor överraskningseffekt med i den här förmörkelsen så var beredd att agera snabbt och flexibelt. Kanske blir det tal om flytt, renovering, nya familjekonstellationer eller att ta tag i känslor kopplade till din barndom.

Skytten 23/11-22/12

Din familj kan lägga sig i dina kärleksbeslut på tisdagen. Sätt ned foten! En storslagen vision som du känner är rätt för dig kan ge dig massor av detaljer att kontrollera eller reda ut. Kanske blir listan så lång att den förtar känslan av motivation och glädje. Försök att hålla blicken fäst vid slutdestinationen istället för att deppa ned dig i alla små måsten på vägen dit. Din plan kan också behöva en liten justering, något som kan visa sig under tiden 26 juli-19 augusti. Efter den 19 augusti är du redo att gasa framåt. På fredagen väntar nyheter om ett kommunikationsprojekt, såsom en blogg, skribentuppdrag eller undervisningidé. Oväntade nyheter, sådant som tidigare varit okänd information för dig, kommer fram i ljuset.

Stenbocken 23/12-20/1På tisdagen är det svårt att veta vad en partner känner eller tycker.

Även om du ber om svar, är det inte säker att du blir klokare av dem. Avvakta lite. Oväntat passionerat eller kärleksgnabb präglar onsdagen och inleder perioden 26 juli- 19 augusti då just sex, hemligheter och lögner får lite mer uppmärksamhet. Var också noga med att skydda din uppgifter på nätet och göra regelbundna säkerhetskopior av viktiga dokument. Ett nytt arbete, en högre lön eller en alternativ inkomstkälla kan vara några av varianterna för de nyheter som väntar dig på fredagen. Nyheterna kommer troligen helt oväntat och kommer föra med sig ett sätt att hantera din ekonomi och budget på ett helt nytt sätt. Det som sker är ett resultat av det som pågått det senaste halvåret.

Vattumannen 21/1-18/2

Vad är det som håller dig tillbaka i kärlek och nära relationer? En ny person kan på tisdagen få dig att fundera över rädslan att ”hoppa” eller att tryggt stanna kvar, ensam. En föredetta person kan göra en ny entré i ditt liv under tiden 26 juli-19 augusti. Relationen till en stadgad partner kan under samma period präglas av behov av mer tillit och mindre misstänksamhet. Försök att inte få panik utan var så saklig som möjligt så kommer du klara det fint. Förmörkelsen på fredagen är veckans största händelse och för dig är den än mer viktig då den äger rum i ditt eget tecken. En personlig plan som du började fundera eller agera kring för ett halvår sedan når nu en avgörande punkt. Var behöver du en nystart? Hastiga förändringar som du kanske inte hade planerat för riktigt än, väntar.

Fiskarna 19/2-20/3Djupa känslor drar i ditt känsloliv på tisdagen. Har du gått in för mycket i en kärlekspartners liv och glömt dig själv på vägen? Fokusera på dina behov! Ett krävande jobbuppdrag kan få dig att känna dig trött på onsdagen.

Gör en tillvägagångslista och undvik att smittas av andras energier (för de kan vara låga och stingsliga på onsdagen). Under perioden 26 juli-19 augusti ska du vara extra noga med att skydda dina dokument, undvika viktiga kontrakt eller större köp (särskilt avseende teknikprylar och bilar). Använd tiden till att hinna ikapp med jobbprojekt eller putsa på en plan gällande hur du tar hand om din hälsa. När den 19 augusti kommer har du läget under kontroll! Fredagens förmörkelse aktiverar din återhämtningszon. Nyheter och omständigheter om en operation eller vårdbehandling kan klarna nu. Om du det senaste halvåret känt ett behov av att slicka dina sår i enskildhet kan fredagen föra med sig att du känner att du nått ett avslut och är redo att förlåta och gå vidare i livet.

Bloggkärlek- Tack, tack, tack!

Jumpsuit, Lindex

Örhängen, Lindex