ANNONS

Fullmånehoroskop 27 juli, 2018

/

Fullmåne och total månförmörkelse i Vattumannens tecken, fredagen den 27 juli 2018.

Vi står inför en ovanlig månförmörkelse och fullmåne. Flera planeter skapar tuffa aspekter till varandra och så blandar sig ödets noder, månnoderna, in i hela skeendet också.

Det enda säkra vid en förmörkelse är att förändring väntar, brukar man säga. Eftersom det handlar om en fullmåne är det avslut eller vägs ände i luften. Tänk tillbaka på vad ni startade kring den 15 februari i år. Den här fullmånen är avslutet på den resan som startade då.

Beroende på var i horoskopet som fullmånen/månförmörkelsen äger rum så sätts särskilt ett livsområde i centrum för det som väntar. Nedan finner ni fullmånehoroskopen för stjärntecknen. Läs gärna även för ditt ascendenttecken, detta ger dig en så bred tolkning av horoskopet som möjligt. Om du inte känner till ditt ascendenttecken kan du ta fram det på ex astro.com.

En fullmåne leverar information och nyheter både dagarna innan och efter sitt datum, så för vissa av er kan nyheterna redan ha kommit.

En månförmörkelse antyder att en kvinnlig person kan förmörkas ut, försvinna ur våra liv. Detta kan ske exempelvis genom att en kvinna i ens närhet flyttar, säger upp sig, reser iväg en längre tid etc. Detta gör att personen ifråga kan lämna ett tomrum och en saknad efter sig.

Väduren 21/3- 20/4

Dittt sociala hus påverkas av förmörkelsen. Kanske har du ett viktigt event eller nätverksmöte på agendan. En vän eller bekant kommer stå i centrum och du kan få nyheter som överraskar dig. Kanske får du höra talas om en flytt eller byte av jobb eller, ve och fasa, att någon du litat på inte alls varit din vän.

Oxen 21/4-21/5

Något oerhört stort och viktigt i ditt arbetsliv når en avslutande punkt. Det är möjligt att du avslutar ett viktigt projekt som gör att din tid med familjen eller ditt hem, blir lidande. Men du har inget val annat än att tänka på dina plikter. Du måste slutföra det som påbörjats.  Det är möjligt att du får reda på något gällande ditt arbete eller långsiktiga plan för livet, som gör att du snabbt måste tänka om. Ekvationen mellan familjen/hemmet och dina plikter är det som kan göra situationen stressad, när du minst anade det. Tänk tillbaka på vad du startade gällande jobb/karriär eller livsplanering för ett halvår sedan. Det är den resan som nu når sitt avslut.

Tvillingarna 22/5-21/6

Dina intellektuella hus, de som också förknippas med resor, berörs vid förmörkelsen. Det vore en klok idé att undvika resor eller att hantera juridiska ärenden, studier eller visumansökningar. Överraskningar som du inte såg komma kommer dugga tätt vid den här fullmånen. Om ett syskon eller granne får ilska att bubbla inom dig så försök att undvika att säga allt du tänker innan du hunnit tänka efter några varv. Det är också möjligt att ett syskon, vän eller granne behöver ditt stöd och hjälp. Du kan behöva släppa allt så håll schemat öppet!

Kräftan 22/6-23/7

Fullmånen/förmörkelsen är tuff för oss alla. För dig aktiveras alla former av delad kredit såsom banklån med en partner eller annan delägare, bidragsgivare, kommission, arv, gåvor och underhåll. Mycket handlar om pengar för dig just nu. Nyheter om utgifter eller pengar som du väntat på att få tillbaka kan handla om att du tvingas ligga ute med pengar längre eller att en räkning blev lite saftigare än du tänkt dig. Det finns också något starkt transformativt med den här förmörkelsen, nästan som att du reser igenom dina känslomässiga rädslor och sedan kommer tillbaka till verkligheten med en ny syn på livet. Bered dig på intensiva dagar.

Lejonet 24/7-23/8

Ditt relationshus, antingen det är med en kärlekspartner eller en affärskollega, når en avgörande punkt vid den här förmörkelsen. Det är vinna eller försvinna som gäller. Helt ny, och oväntad information om personen kan komma fram. Du kan bli rent ut sagt förbannad av det som kommer fram om din partner eller samarbetspartner. Tänk tillbaka på vad du/ni inledde för ett halvår sedan. Förmörkelsen markerar avslutet på den resa som startades då.

Jungfrun 24/8-23/9

Ett arbetsprojekt kan kräva din fullkomliga uppmärksamhet vid tiden för förmörkelsen. Nyheter om kollegor eller anställda, som du inte hade någon anledning att förvänta dig, kan kräva att du agera snabbt. Ett projekt som har att göra med juridik, sändningar, studier eller internationella resor och relationer kan stå i centrum för det som sker. Var extra noga med att ta hand om din hälsa genom att vila, äta rätt och träna lagom då den här förmörkelsen också påverkar din hälsa.

Vågen 24/9-23/10

Det kan bli dags för dig att ta ett viktigt beslut gällande ett kreativt projekt eller livsdröm som du har. Dina barn eller planer på barn och/eller graviditet påverkas också av förmörkelsen. Något som du inte förväntade dig kan få dig att fatta ett avgörande beslut. Eftersom den del som berörs i ditt horoskop också styr över flirt och kärleksaffärer kan en romans som inleddes under det senaste halvåret också nå en transformation. Ny information kan dyka upp vilket påverkar ditt agerande. Det kan bli en ögonöppnare för dig när du kanske börjar fundera på alternativa sätt att se på dina livsdrömmar, planer, kärlek och relation/inställning till barn och fertilitet.

Skorpionen 24/10-22/11

Hemmet och din karriär är varandras motpoler vid den här fullmånen. Ditt hem och dina närmaste familjemedlemmar kan hastigt ge dig nyheter som gör att du gör klokast i att finnas tillgänglig, i närheten. En förälder eller någon som känns som en förälder för dig rent känslomässigt kan stå i centrum för det som sker. Du kan behövas finnas där för att hjälpa till och stödja i det som oväntat sker. Kanske måste du lägga karriären åt sidan, även om du tänkt annat.

Skytten 23/11-22/12

Du kan hamna i förhandlingsläge och sitta framför kontrakt eller diskutera villkor för jobb som har att göra med utland, studier/undervisnin, publishing/sändningar eller internationella planer. Sociala medier, vänner, syskon, grannar och försäljningsstrategier är den springande punkten då det är inom dessa områden som förmörkelsen aktiveras. Med en svag Merkurius- undvik att skriva under tills tidigast den 19 augusti. Hela anledningen till att du hamnar i PR/försäljningsdiskussioner kan vara att en kollega till dig eller anställd, offentliggör att han/hon lämnar sin post. Det kommer inte vara möjligt för dig att förvänta dig utvecklingen eller nyheterna. Bara att försöka att flexibelt ta dig an hur det påverkar dig.

Stenbocken 23/12-20/1

Det väntar dig någon form av ekonomisk förändring vid förmörkelsen. En räkning för kul socialt liv, en resa eller dina barns behov kan, oväntat, visa sig bli lite dyrare än du tänkt dig. Du har aspekterna för en person som spenderar mer än vanligt. Ändå kommer nyheterna om pengar inte vara något som du hade förväntat dig. Om du får viktiga papper att skriva under, särskilt avseende pengar, avvakta då tills efter den 19 augusti. Då kommer du ha alla fakta och se klart på situationen.

Vattumannen 21/1-18/2

Du och dina önskemål och drömmar står i centrum för den här förmörkelsen, för den äger rum i ditt eget stjärntecken. Ett projekt du arbetat på tillsammans med en grupp kan behöva en akutinsata för att undvika problem eller tekniska problem kan utmana dig och ditt team. Nyheter kring ditt hem och familjemedlemmar kan också oväntat dyka upp. Du kan känna dig sliten mellan dina önskemål, ditt sociala liv och din familj och hem. Det som sker är ett avslut av det som inleddes i ditt liv i samband med den 15 februari i år.

Fiskarna 19/2-20/3

Ditt läkande och återhämtande hus aktiveras av förmörkelsen. Nu kan ljus kastas på information som någon har försökt att hemlighålla från dig. Eller, alternativt, så är det en hemlighet som du har dolt för omvärlden som riskerar att komma ut. Det du säger eller skriver kan växa och få mer uppmärksamhet än du först trott. Var försiktig med sociala medier. Var också särskilt noga med att spara viktiga dokument och foton på dator och mobil. Med överraskningarnas planet i ditt hus som styr över kusiner, syskon, grannar och vänner så kan händelser i deras liv överraska och möjligen chocka dig. Du kan vilja antingen hjälpa eller skälla beroende på vad som sker. Det tolfte huset styr också över behandlingshem, sjukhus och läkeprocess. En behandling som sker via smart teknik eller nydanande medicin kan bli aktuell att ta ställning till om du söker läkarvård.

6
41

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00