Horoskop 30 juli-5 augusti

Veckohoroskop vecka 31.

Jag har haft tekniktrassel (Tack Merkurius retrograd…) så därför koncentrerar jag mig på torsdagens planetmöte i det här veckohoroskopet. Komplettera gärna med att läsa förmörkelsehoroskopet så får du en känsla för det som svävar i luften för just ditt stjärntecken. Det som den förmörkelsen triggade igång är vad som kallas av astrologer, historiskt. Energin följer med oss in i vecka 31.

Torsdagens möte mellan Mars retrograd och Uranus i kvadratur kommer kännas av hela veckan då energierna byggs upp tills dess de kulminerar på torsdagen den 2 augusti.

Energin kan kännas igen från den 16 maj i år då Mars och Uranus också befann sig i kvadratur till varandra. Kolla vad som hände dig då. Vi kommer också få ett tredje kvadraturmöte mellan Mars och Uranus, den 19 september.

Väduren 21/3- 20/4

Lagarbete eller samarbeten med andra kan visa sig bli som en tävling i att framstå som störst och starkast. Om du inte är den som agerar på det ilskna sättet kanske du istället blir den som måste hitta ett sätt att gjuta olja på vågorna.

Oxen 21/4-21/5

En person som använder sig av jag-först-attityd kan ställa sig i vägen för dig. Du kan känna dig obeväm eller till och med undanputtad i ett gruppsammanhang. Det är också möjligt att det är du som reagerar på det här sättet. Var noga med att försöka se kritiskt på ditt eget agerande under den här veckan i så fall.

Tvillingarna 22/5-21/6

Du kan få idéer rakt ur det blå och de kan vara riktigt bra! Det är som om din inre värld överraskar dig och leverar något som ditt undermedvetna processat en längre tid. Dina nya tankar kan kännas som de skakar om, för de är så nytänkande. Men, utforska nya vägar och tankar för de kan leda dig in på ett väldigt spännande, nytt spår i livet.

Kräftan 22/6-23/7

Det bubblar i luften när du eller någon som du arbetar i team med är på, hm, instabilt humör. En liten felaktig kommentar är allt som krävs för att det ska brista och bli en diskussion. Motmedel? Ta dig an reaktionen eller roten till det som får det att sjuda i tid och försök att vara den vuxna i situationen.

Lejonet 24/7-23/8

Vem kan du egentligen lita på när det gäller arbete och affärsöverenskommelser? Kanske inser du att den plan som hade i sikte, inte alls överensstämmer med vad din chef eller affärspartner hade tänkt sig. Det är också alternativt så att en kärlekspartner bjuder dig på motstånd när det gäller din karriär- eller livsstruktursplan. Förlita dig på dig själv först och främst idag.

Jungfrun 24/8-23/9

Ett jobbprojekt med mängder att små, petiga detaljer kan plötsligt kännas som om det växer dig över huvudet. En kollega eller medhjälpare kan också visa sig mindre hjälpsam eller tillgänglig än du trott. Du kan behöva skjuta på en deadline och göra dig beredd på att klara jobbet på egen hand.

Vågen 24/9-23/10

Krig eller vansinnig passion? Veckans explosiva energier gör att du kan antingen bli helt ”galen” och inte hålla tillbaka ett enda ord när du känner att skon inte passar. En alternativ, och lite roligare variant, är att passion och kärlek bara kan kännas starkare eller galnare vid den här tiden. Massor av känslor och intensitet som kan blomma ut i sängkammaren.

Skorpionen 24/10-22/11

Du kan känna dig attackerad och din omedelbara reaktion blir försvar. Skorpioner är duktiga på att sticka till sin motståndare. Var därför försiktig med vad du säger så att du inte, för alltid, skrämmer iväg en partner. En liknande situation kan ha varit på tapeten den 16 maj.

Skytten 23/11-22/12Kanske känner du dig som en bläckfisk som börjar få slut på armar för att kunna hålla hundra bollar i luften.

Var inte onödigt hård mot dig själv. Du kan inte göra mer än du redan gör. Försök istället att ta emot all hjälp du kan få eller helt enkelt välja att lägga några av dina stora visioner åt sidan, för ett tag åtminstone. Annars finns risken att de i din närhet får sig en rejäl skopa ovett när du brister av stress och press.

Stenbocken 23/12-20/1

Pressen på ditt jobb, eller för att få ordning på livsstrukturen, kan kännas som för mycket. Något tröttar ut dig rejält, möjligen är det en kollega som korsar en gräns när det gäller maktspel. Försök att hålla ihop det och se det som att detta endast är en fas som snart kulminerar. Du är faktiskt också fri att planera om så att du blir nöjd. På det sättet kan veckan bli positivt: du kan öppna dina ögon för alternativa jobbplaner eller andra sätt att lägga upp ditt liv.

Vattumannen 21/1-18/2

Med aggressive Mars i ditt eget tecken kan du explodera när som helst. När Mars och Uranus får kontakt är det en hem- eller familjesituation som kan visa sig bli den utlösande faktorn. Det är helt okej att sätta ned foten och säga ifrån men om du morrar så högt att alla springer med skräck i blicken, har du gått för långt…

Fiskarna 19/2-20/3

Händelser i ditt grannskap eller med syskon och vänner kan kräva snabbt agerande från din sida. Omständigheterna kan kännas förvirrande och oklara vilket inte förbättrar situationen. Minns du vad som skedde den 16 maj? Det var sist som samma aspekter var aktuella. Känslor som du tryckt tillbaka eller en reaktion kring en situation där läkarvård/omvårdnad/återhämtning är inblandad är en möjlig antändartråd under veckan.