En Merkurius-retro-fläkt :-)

Tekniktrassel och missförstånd haglar…

Har ni också känt det? Att det börjar bli svalare! Igår kunde jag för första gången gå och lägga mig utan att smälla av :-)

Och, fläkten, köpte jag igår också! Merkurius retrograd gjorde också köpet till en intressant följetong:

Jag gick in för att reservera en fläkt eftersom jag misstänkte att att alla skulle ta slut på någon timme. I det läget sa de i butiken att ”Åh, det kommer in massor av fläktar, minst 30 stycken”.

De skulle ringa mig när fläktarna levererats till butiken, på torsdagen eller fredagen.

På onsdagen såg jag att jag hade ett missat samtal från butiken och jag ringde tillbaka.

Nu var tonen en annan hos butiksbiträdet:

”Ja, alltså, det kom inte in så många fläktar som vi trott och den som du kan få köpa är en helt annan modell, den kan inte snurra och kostar 200 kr mer.”

Jaha, sa jag och gick ned för att köpa den ändå. Stod inte ut med värmen här hemma.

När jag skulle betala så visade det sig att personen som jag talat med sagt fel gällande priset och det blev ytterligare en ändring. Lite dyrare.

Visst är det underbart när allt flyter! :-)

Men, fläkten funkar (peppar, peppar) och igår var det härligt svalt på kvällen.

Apropå mitt inlägg igår så har jag fått mail som är skickade från telefon via mms/mobilnumret på något underligt sätt. De mailen kan jag inte svara på. Om du är en av dem som mailat igår och inte fått svar, så är detta anledningen. Jag har svarat på alla andra mail idag på morgonen.

Fortsatt glad fredag till er alla!

Kramar

Helena

  1. Värsta veckan ever! Missförstånd och sura miner, rekniktrassel och förseningar.
    Fick utbrott och gjorde slut med min kille.
    Har nolltolerans med vissa beteenden nu.
    Kram

  2. Noterade att du nämnde att du skulle köpa en fläkt. Och det har jag ju lärt mig av dig att man inte ska köpa tekniska prylar under Merkurius retrograd. Därför undrade jag hur du tänkte men sen tänkte jag att det kanske inte gällde mindre avancerade saker. Läste dock sen på astrolgyzone (som du länkade till) att ”air conditioner” var en av de saker man inte skulle köpa. Själv är jag sugen på att köpa en juicepress men bidar min tid till efter retro. En fläkt som inte snurrar? Låter väldigt märkligt….

  3. Ha ha, japp teknikstrul i överflöd här med. Skulle till Örebro med barnen, tekniskt fel på bilen. Väl i Örebro fungerade inte ytternyckeln. Två ggr, tills fastighetsägarna fick byta ut hela låset. Osv osv!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..