Horoskop vecka 32, 2018

Planethändelser vecka 32, 2018. Inlägget innehåller reklamlänkar.

Årshoroskop 2018

Stjärntecknens största utmaningar nu- 2020

Merkuriushoroskop 29 juni- 6 september

Nytt kärlekshoroskop!

På måndag flyttar Venus in i Vågens tecken och kommer ge alla Vågenfödda en extra puff av kärlek och härligt i nöjeslivet. Övriga stjärntecken påverkas  naturligtvis också av att vackra Venus rör sig genom horoskopen. På måndag publicerar jag kärlekshoroskop för tiden 6 augusti-9 september.

Venus styr över Vågen och mår alldeles toppen i sitt eget tecken. Seriöst kärleksliv, popularitet bland vänner och roliga firanden, fester och andra tillställningar är att vänta för Venus på sin resa genom Vågens tecken. Mer om detta i kärlekshoroskopen i veckan som kommer.

Uranus retrograd

På tisdagen beger sig Uranus, planeten av innovation och hastiga förändringar, retrograd. När vi startar befinner sig Uranus på grad 3 i Oxen. Fram till och med i januari så kommer Uranus att backa ända tillbaka till den 29:e graden i Vädurens tecken. Uranus backar in i Väduren den 6 november. Då har alla tecken sedan i maj fått en försmak av vad Uranus nya placering i Oxens tecken kommer att innebära för oss under 7-årsperioden 2019-2026. Kanske har ni redan märkt av förändringar i ert sätt att tänka på hur ni vill leva? Hur ni vill använda er av era tillgångar och er talang? Hur ni kan använda er av teknik, internet, appar och nya forskningsrön?

En glittrande kärleksdag!

På onsdagen möts kärleksplaneterna, Venus och Mars, i en fin aspekt kallad trigon. Den öppnar möjligheter och lovar goda gåvor. Om du är singel och ska på date den här veckan, eller letar efter en ny person att dela med ditt liv med, ska du markera onsdagen som en mycket positiv dag. En ny kärleksrelation kan få sin start denna dag. Stadgade kan känna av en ökad förståelse sinsemellan, harmoni, lyckokänsla och att det sociala livet blir särskilt kul.

Tänkardag

På torsdagen kommer Solen att lysa upp Merkurius retrograd. Nu blir vi mentalt skärpta. Merkurius är retrograd vilket antyder att idéer eller möjligheter att studera, föreläsa eller undervisa kan komma tillbaka från tidigare. Kanske blir det aktuellt att återuppta en kurs eller slutföra en uppsats. En kontakt med en granne eller ett syskon som du inte sett på ett tag är också en möjlig variant på torsdagen.

Förhandlingar som känns tröga

Fredagens möte mellan Venus och Saturnus sätter pengar i fokus. Saturnus är bister och skeptisk generellt men särskilt vid mötet, en kvadratur, på fredagen. Med många planeter retrograd nu så är tempot lite trögare än vanligt. Venus och Saturnus möte antyder att någon form av plan eller struktur för ekonomi och jobb kanske inte ger så snabbt resultat som man kan önska. Pengarna kan vara anledningen till att man inte når fram. En part vill ha mer, den andra vill inte gå med på det…

Det klokaste att göra är att inte försöka pressa fram något. Inget flyt=inte rätt just nu.

Solförmörkelse i Lejonet

Veckans största händelse på stjärnhimlen är solförmörkelsen, som också är en nymåne, i Lejonets tecken på lördagen. Energierna på lördagen kommer föra med sig nyheter och möjligheter för oss alla. För er som är gamla nog att minnas tillbaka till augusti 1999 så kan ni jämföra med vad för typ av viktig livsresa som tog sin början då. Det var sist som en förmörkelse ägde rum på samma grad i Lejonets tecken. Den 19:e graden.

Lejonets tecken styr underhållning, skapande, kreativa idéer och projekt samt livsnjutning. Vi kan bli superexalterade över nyheter som gör att ”det verkar hända så mycket på samma gång” inom något av dessa områden. Lejonets tecken styr även över fertilitet så nu kan ett plus på stickan komma oväntat och snabbt för de som försöker bli gravida, eller inte vidtar försiktighetsåtgärder….

Ni finner mer om hur förmörkelsen påverkar er i morgondagens veckohoroskop som publiceras klockan 08:00.  Om någon av er känner att ni knappt vet hur ni ska orka med en tredje förmörkelse på så kort tid, vi har haft tre stycken inom loppet av sex veckor, varav den senaste var en riktigt tuff en, oroa er då inte. En solförmörkelse är en nystart och mer sprudlande än den emotionella månförmörkelse som ägde rum den 27 juli. Den sistnämnade hade dessutom mycket tuffa aspekter med sig i bagaget.

Lejonet är det tecken som älskar nöje, firande, njutningar och flirt. Det är verkligt härliga vibbar som kommer prägla våra liv på olika sätt. Mer om det i morgondagens horoskop alltså.

Jag önskar er alla en härlig vecka!

Kramar

Helena

Bloggkärlek- Tack ,tack, tack!

Fina accessoarer till veckans vackra skönhets- och kärleksvibbar. :-)

Klocka, Dyrberg Kern (Rea)

Ballerina från

Michael Kors

, finns i två färger. Nya i butik!

Väska, Lindex (Fynd!)