Horoskop 6-12 augusti, 2018

Veckohoroskop för alla stjärntecken. Inlägget innehåller reklamlänkar.

Väduren 21/3- 20/4

Från och med måndagen och flera veckor framöver så kommer du få en chans att skapa en känsla av större närhet och starkare samvaro med din partner. Singlar kan finna en ny person som prickar in alla dina önskningar. Ditt sociala liv med nära och kära kommer också ge dig fler nyheter om roliga firanden eller bjudningar. En av årets bästa kärleksdagar, eller socialt härliga datum, är på onsdagen den 8 augusti. Använd den för att visa din partner din uppskattning eller för att ge dig ut på date. På lördagen den 11 augusti hörs startsskottet för ett helt nytt livskapitel. Som jag redan nämnt är kärlek och flirt en stark trend i ditt horoskop nu men även fertilitet/graviditet eller att få hänge dig åt en livsdröm. Du kan få chansen att verkligen snabbstarta en kärleksflirt, en kreativ idé eller leva ut din skapande förmåga. Vill du bli gravid så kan du lyckas eller få nyheter om plus i samband med förmörkelsen. Trenden i samband med förmörkelsen på lördagen är densamma som i augusti 1999. Om du är gammal nog, minns du vad du gjorde för stor livsstart då?

Oxen 21/4-21/5

Du och din partner kan bli avundsvärt sunda och förnuftiga tillsammans under denna och kommande veckor. Kanske lägger ni också upp en smart plan tillsammans för att ha alla bestyr och måsten under kontroll inför höststarten. Singlar kan möta någon när ni är ute i naturen och tränar. En jobbromans med en kollega är också möjligt. På onsdagen är kärlekslivet särskilt gynnar och stadgade når fram till varandra och löser knutar och skapar balans och kärlek. Singlar bör spana lite extra på onsdagen. Personen på löpbandet bredvid kanske spanar på dig också… Lördagens förmörkelse signalerar att ett nytt kapitel när det gäller ditt boende och din familjebild är i antågande. Nu kan det hastigt bli tal om att flytta, kanske för att ett nytt barn eller barnbarn väntas, eller gör förändringar i sina liv. Eller så är det dags att renovera och satsa på mer underhållningsrelaterad inredning såsom ljudsystem till tv:n eller högtalare för att kunna lyssna på musik i alla rum. Om ett nytt barn är på väg kanske det bli tal om att inreda barnrum eller köpa inredning, leksaker och kläder till en liten.

Tvillingarna 22/5-21/6

Sex, flirt och nöje kommer prägla ditt liv när Venus från och med måndag lyser upp ditt femte hus i flera veckor framöver. Detta är kärleksaffärernas område och även om du inte skulle inleda en härlig flirt så kan du ändå märka av att flera personer än vanligt tittar uppskattande efter dig. En mycket härlig period! Den här perioden kan också bjuda dig på ett väldigt roligt socialt umgänge, härlig resa och många chanser till att lyssna till musik eller se på teater eller annan typ av underhållning. Onsdagen den 8 augusti är särskilt välsignad när det gäller allt det ovan nämnda. Kärlek kan spira och/eller en fest kan bli oväntat kul den dagen. Lördagens förmörkelse äger rum i ditt kommunikativa hus, samma hus som styr över syskon, vänner och grannar. Det kan leda till en nystart när det gäller de du umgås med. Helt oväntade samtal kan leda till en kul ny vänskap med en granne eller så meddelar ett syskon han/hon avser att göra viktiga förändringar i livet. Kanske får du en chans att anmäla dig till en kurs där du kan få fullt utlopp för dina kreativa talanger eller förmåga att sjunga, dansa eller på annat sätt uttrycka dig på ett konstnärligt sätt.

Kräftan 22/6-23/7

Från och med måndagen och flera veckor framöver kommer du få en släng av att vilja mysa mer hemma med din partner. Du vill känna dig trygg och omhändertagen. Satsa på kärleksmiddagar i hemmet eller att bjuda in vänner till hemlagade middagar snarare än att ses ute på restaurang. Singlar som söker efter en ny kärlek kan få kloka och viktiga kärleksråd från familjemedlemmar. De kan också introducera dig till någon ny person. Om du besöker ett familjefirande, såsom ett dop eller högtidsdag för någon i familjen eller en barndomsvän, så kan du finna att det kan vänta någon speciell person på dig bland gästerna. Onsdagen kan ge dig modet att anförtro din partner eller en ny date alla dina innersta tankar och känslor. Om du känner ett par som alltid verkar lyckas i sitt förhållande, försök då att använda onsdagen till att ta reda på deras hemlighet och införliva det, om du kan, i din relations DNA. Stora nyheter gällande din ekonomi väntar dig i samband med förmörkelsen på lördagen. En helt ny trend, eller livskapitel, står för dörren. Kanske finner du en väg att använda din talang på ett bättre sätt eller får ett lukrativt erbjudande om arbete där du får användning för din kreativa idéer eller uppfinningsrikedom. Om du är gammal nog kan du jämföra med vilken stor livsförändring gällande pengar och ekonomi som du gjorde i augusti 1999. Nu återupprepas trenden och chansen till nystart.

Lejonet 24/7-23/8

Flirt, samtal och mail med någon ny person kan förgylla ditt liv från och med den här veckan. Kanske är personen någon som delar dina intellektuella intressen eller någon som arbetar med journalistik, nyhetsrapportering, undervisning eller författande. Förkasta inte möjligheten att hitta en din själsfrände på nätet. Onsdagen den 8 augusti kan föra med sig mycket nytt i ditt kärleksliv, antingen du redan har en partner eller vill träffa någon ny. Men för att lyckas: prova något nytt (såsom onlinedating eller att testa en ny inställning i din relation). På fredagen kanske det slår dig att du fortfarande försöker blidka någon i din närhet. Någon som kanske sänker dina idéer eller drömmar innan du ens försökt att förverkliga dem. Dags att sätta ned foten och bestämma dig för att strunta i vad andra säger! Du står i centrum för solförmörkelsen på lördagen den 11 augusti. Nu kommer förändringar att svepa in i ditt personliga liv med hastig fart. Du startar ett helt nytt livskapitel antingen det handlar om ditt inre, hur andra ser på dig eller ditt utseende. Viktigst är att göra vad DU vill! Ta för dig och följ dina drömmar!

Jungfrun 24/8-23/9

Kärleksgåvor, både de du ger och tar emot, kan bli lite större och lyxigare från och med måndagen och flera veckor framöver. Om det är något i din relation som du vill vädra och vissa punkter som känns viktiga för dig, kan du använda den här tiden till att tala med din partner. Singlar sätter på samma sätt ned foten när ni möter en ny person. Du önskar dig vissa saker i en relation och dem vill du inte rucka på! För den rätte blir du lite mer generös och skämmer troligen bort din date eller partner mer än vanligt genom att bjuda ut på restaurang eller en härlig hotellnatt på en mysig plats. På onsdagen glittrar kärlekslivet lite extra. Kanske är det dags att tala om mer långsiktiga planer. Singlar kan träffa en ny person när ni är ute och tar hand om vardagliga rutiner, såsom att handla eller göra andra ärenden, eller tränar. Håll ögonen öppna! Lördagens förmörkelse kan få dig att känna dig lite mer gråtmild eller nostalgisk än vanligt. Nu kan du bestämma dig för att inleda en inre resa för att hamna i harmoni och stärka din hälsa. En själsfrände kan också leta sig in i ditt liv under de följande sex månaderna efter förmörkelsen.

Vågen 24/9-23/10

Grattis! Med Venus i ditt eget tecken kommer du att välsignas med ett roligare socialt liv, känna dig verkligt uppskattad av dina vänner och tillsammans med dina nära och kära. Och, ditt kärleksliv blir väldigt mycket mer positivt! Din attraktionskraft blev just just 100 gånger mer kraftfull! Singlar kan finna någon ny och stadgade uppleva att partnern vill göra allt för att Vågen ska vara nöjd. Köp dig gärna något vackert med Venus, som älskar lyx och vackra ting, i ditt eget tecken. Din lyckligaste dag för kärlek och romantik, kanske på hela året, är på onsdagen den 8 augusti! Satsa på att ge dig ut och träffa nytt folk och mingla runt! På fredagen kanske du känner att det gått så fort i kärlekslivet att du behöver en liten paus och lugna ned dig… Vad vill du egentligen? Veckan största händelse är den solförmörkelse som äger rum på lördagen den 11 augusti. Med allt ljus på dina gruppaktiviteter kan det bli starten för planering kring ett kul event med likasinnade eller kanske lansering av ett digitalt projekt. Förändringar som går kvickt är att vänta då detta är att likna vid en nystartschans laddad med energidryck!

Skorpionen 24/10-22/11

Från och med den här veckan och under kommande veckor är du redo för en ny inställning i kärlekslivet. Du kanske bestämmet dig för att ”släppa in” en person genom att anförtro dig rädslor och bekymmer, såväl som starka känslor. En person som du upplever som en riktig ödesmatch kan dyka in i ditt liv och du kanske kommer på dig själv med att känna att du inte kan motstå personen ifråga. På onsdagen kan en äldre eller mer erfaren person ge dig ett väldigt klokt kärlekråd. Kanske är det att du bara ska våga ge dig hän kärleken? På lördagen väntas en förmörkelse som ger dig en chans att börja om på nytt i din karriär, eller sätt som du planerar för livet. Sist en sådan förmörkelse ägde rum i denna del av ditt horoskop var i augusti 1999. Om du inte var för ung vid den tiden kan du jämföra med vad du gjorde för typ av personlig nystart gällande livsplanering eller karriär då. Trenden som väntar den 11 augusti är densamma avseende nystart i jobbet. Om du har en kreativ dröm eller jobbplan relaterat till konstnärsskap eller kanske arbete för eller med barn får du en chans att snabbt ta nya kliv. Det är också ett ypperligt tillfälle för att skriva ned dina mål i jobbet och strategi för att steg för steg lyckas med det du vill. Detsamma om du vill göra om sättet du lever. Lite som att skapa ritningar för din egen framgång!

Skytten 23/11-22/12

Från och med den här veckan och till och med den 9 september kan en person som du möter online bli lite mer spännande än du först trott. Onlinedating vore helt rätt, eller att möta någon via mailkontakt eller ett event dit du går för att lära dig mer om ett intresse. Det är mycket möjligt att astrologi, teknik eller forskning fortfarande i sin linda är ett av de ämnena. En person som du tidigare endast sett som en vän kan också plötsligt få ditt hjärta att slå glädjeskutt. Onsdagen kan särskilt ge dig ett mail, sms eller nyheter som glädjer dig i kärlekslivet. Men också ditt sociala liv, såsom att du får en kul inbjudan. På fredagen kanske din optimism tar över när du helt och hållet köper ett koncept som inte är verklighetsförankrat. Någon kan exempelvis lyckas få dig att köpa något som du inte alls behöver. Tro inte på någonting som du hör på fredagen! Och lova heller inget som du sedan inte kan hålla. Lördagens solförmörkelse äger rum i ditt internationella och vetgiriga hus. En plan på en resa, eller att studera eller att på allvar ta tag i en juridisk process eller ärende, såsom gällande ett visum eller kanske frågor gällande kreativa rättigheter eller vårdnad av barn, kan få sin start. Snabbare än du trott. Du kommer vädra ny morgonluft och under de kommande sex månaderna kommer dina planer att bli mer vågade. Du är redo att satsa stort på en ny livsplan! Kanske krävs det att du först släpper vissa livsperspektiv och tron på att livet måste ”vara” på ett visst sätt.

Stenbocken 23/12-20/1

Kärlek och karriär kommer gå hand i hand från och med måndagen och under de kommande veckorna. Ta med din partner på jobbevent eller ställ er i rampljuset tillsammans om ni arbetar ihop. Om du är singel kan en konferens eller tillställning i jobbsammanhang ge dig en chans att möta en ny person. Du kan känna dig attraherad av en företagsledare eller någon som utstrålar framgång och expertis. Personen kan också vara väldigt konserativ i sitt sätt. Onsdagen är veckans bästa dag för romantik och för långsiktig planering i ditt kärleksliv. Sätt på dig dina bästa kläder och var redo för något utöver det vanliga! Solfmörkelsen på lördagen äger rum i ditt åttonde hus. Nu kan en sexig kärleksaffär inledas om du är singel. Om du befinner dig i en stadgad relation kan förmörkelsen istället ge dig en chans att diskutera ämnen som att flytta ihop, köpa egendom tillsammans eller försöka bli gravida. Om du är gammal nog kan du tänka tillbaka på det nya livskapitel som du inledde i augusti 1999. Förmörkelsen då ägde rum i samma del av ditt horoskop.

Vattumannen 21/1-18/2

Känslomässig berg-och-dalbana och mycket introspektion kan ha märkts av i ditt liv de senaste veckorna. Från och med måndagen byts detta mot stor optimism och tankar på att förnya livet. En resa tillsammans med din partner, eller chansen att möta en ny person på en utlansresa (eller någon som kommer från en miljö som är väldigt annorlunda än din egen), är möjlig under de kommande veckorna. En flera veckor lång trend av att roa dig och kanske uppleva livet som ett äventyr väntar! Veckans härligaste dag i kärlekslivet är onsdagen. Då kan du se en långsiktig plan framför dig. En trygg grund både ekonomiskt och känslomässigt börjar stakas ut. Om du möter en ny person kan du känna dig trygg i att markera hur DU vill leva. Sådan tydlighet ger dig chansen att ”sålla ut” rätt personer både i kärlek och för socialt umgänge. Förmörkelsen på lördagen äger rum i den del av ditt horoskop som styr över äktenskap och partnerskap i affärer. En nystart avseende de här områdena väntar dig. Dags för ett nytt livskapitel att ta sin början, precis som i augusti 1999 (om du är gammal nog att minnas den tiden). Ditt sociala liv, affärssamarbete eller relationsstatus kan förändras stort inom det kommande halvåret.

Fiskarna 19/2-20/3

Ödet tycks blanda sig i ditt kärleksliv den här och kommande veckor. Det väntar dig både intensiva och möjligen hemlighetsfulla möten med en ny passionerad kärlek. Om du lever i en stadgad relation kan detta bli perioden då ni hittar tillbaka till varandra och får tillbaka gnistan mellan er. På onsdagen kan de fina aspekterna för kärlekslivet särskilt kännas av. En känsla av starka band eller vansinnig attraktion kan sätta guldkant på ditt liv. Om du är gammal nog, minns du vad som hände dig i augusti 1999? Det var sist som en solförmörkelse ägde rum på samma sätt som den som äger rum på lördagen den 11 augusti. Nu kan du vända blad när det gäller ditt dagliga arbete eller göra en hälsosatsning. Ett nytt arbete är en variant av nyhete som förmörkelsen kan föra med sig. Om du tycker att du saknat rutiner och ordning och reda för ditt liv och för att hitta en balans för att må bra, så kan den här förmörkelsen och det kommande halvåret ge dig en chans att finna rätt väg framåt. Hur ska du ta hand om dig på bästa sätt? Vad behöver du gör att skala bort tidsförlust och maximera tid för sådant du anser vara viktigast i livet? Viktiga frågor som kan trigga förändringar i ditt liv inom kort.

Bloggkärlek- Tack, tack, tack!

Jag är redo för lite höstkläder! Tanken på svalt väder och att få ta på sig något varmt och stickat lockar verkligen. Hur känner ni?

Stickad klänning, Lindex

Utsvängd trikåbyxa, Lindex

Volangkjol, Lindex

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..