Nytt perspektiv på möjlighet till förändring

Uranus retrograd 7 augusti- 6 januari 2019

Idag börjar Uranus sin retrogradperiod. Den kommer pågå i flera månader och avslutas i januari 2019.

Vad det betyder?

Uranus är planeten som vill få oss att tänka nytt och se alternativa vägar. Sedan Uranus i maj trädde in i Oxen, markens och ekonomins tecken, så har alla stjärntecken fått en chans att börja klura på förändringar vi vill göra i livet. Eller kanske redan fått känna av Uranus sätt att kasta fram oväntade förändringar.

Om du tillhör dem som sedan den 16 maj klurat på ett nytt sätt att arbeta eller leva, men trots massor av idéer ändå inte känner att du har hittat en tydlig väg att följa, så kan de kommande månaderna få dig att se möjligheter från ett annat perspektiv.

Det som vi drivs av via Uranus är jakten på frihet. Vi vill bestämma själva och kunna leva som vi vill. På våra villkor och inte någon annans. Använd Uranus retrograd till att rikta din uppmärksamhet inåt och verkligen fokusera på hur du vill leva ditt liv för att känna största möjliga personliga frihet.

Fråga dig exempelvis:

-Vad är det som begränsar mig i livet och hur kan jag hitta ett alternativ till den situationen?

-Om jag kunde leva min dröm, hur skulle den se ut?

-Vad innebär det för dig att bryta dig fri?

När Uranus vänder framåt igen i början av januari kommer tankarna ha malt färdigt och vi är redo att ta ett steg framåt och visa världen vad vi har tänkt ut.

Uranus är förknippad med att leva på ett sätt som är unikt och uppfinningsrikt. Bland dem som lever i Uranus anda kan nämna uppfinnare och forskare, som ständigt söker efter nya lösningar och svar, entreprenörer och livskonstnärer som hittar ett sätt till försörjning och en livsstil som kännetecknas av total frihet att röra sig som de vill utan band till en fysisk plats eller ett kontor.

Uranus är internets planet. Om du tillhör dem som vill arbeta online, och började grubbla över SEO, wordpressteman, opt-in-sidor m m i maj, så kan en intressant möjlighet och upplägg som du kanske inte sett tidigare, dyka upp på din radar under tiden fram till och med i januari.

Det inre arbetet för att lyckas med förändring startar idag. Läs, hör dig för och utvärdera möjligheterna till den förändring som du önskar dig i ditt liv. Under år 2019 väntar den officiella starten för det du kommer på under de kommande månaderna.

Fortsatt glad tisdag till er alla!

Kramar

Helena