ANNONS

National psychic week

/

De spirituella mediernas vecka

Jag hade faktiskt aldrig hört talas om detta, National psychic week, men via ett nyhetsbrev har ju nu förstått att denna vecka pågår just nu.

Efter en snabb googling inser man att många medium försöker göra mynt av det faktum att denna vecka är då man ska ge sin spirituella utveckling lite extra uppmärksamhet och kanske en investering.

Astrologiskt tycker jag att det brukar stämma att folk uppmärksammar medium och spådomar mycket i oktober/november. Då befinner sig Solen i Skorpionens tecken, mörkret är över oss och vi söker efter vägledning. Men givetvis arbetar spirituella vägledare året runt.

HÄR hittade jag en spännande artikel om världens 10 mest kända medium. Sidan är på engelska. Jag känner igen många namn. Bland andra Lisa Williams som jag såg i hennes egen TV-serie för några år sedan. Hon var helt fantastisk. Hon stoppade folk på gatan och bara berättade saker för dem. Väldigt träffsäkert. (På Lisas hemsida finner man mycket intressant såsom videor och kurser/utbildningar som hon skapat.)

Går ni till medium? Kan ni tipsa om några bra svenska vägledare så gör det gärna genom att lämna en kommentar nedan.

Fortsatt glad onsdag till er alla!

Kram

Helena

14
60

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00