ANNONS

Horoskop vecka 33, 2018

/

Planethändelser vecka 32, 2018.

Årshoroskop 2018

Stjärntecknens största utmaningar nu- 2020

Merkuriushoroskop 29 juni- 6 september

Kärlekshoroskop 6 augusti- 9 september

Mars retrograd in i Stenbockens tecken

På måndag backar Mars, planeten som ger oss mod och motivation att agera, in i Stenbockens tecken. När en planet backar får vi en chans att se tillbaka på det vi gjorde när planeten befann sig i samma tecken sist.

Minns ni vad ni startade under perioden den 17 mars- 16 maj?

Då kan stora beslut ha tagits som påverkar viktig livsplanering och pengar, såsom att byta boende eller arbete.

Under tiden som Mars kommer backa tillbaka in i Stenbockens tecken, den 13 augusti- 11 september så kan vi se över att det vi inledde i mars-maj är under kontroll. Att vi inte missade något, eller, om det vi startade inte blev som vi tänkt, få en chans att justera det.

Genom att ta reda på vilket livsområde som Mars besöker kan du få mer information om var du under tiden fram till och med den 11 september får en chans att återigen se över dina beslut från mars-maj. Jag använder mig exempelvis av astro.com för att ta fram personliga horoskop.

Hej då förseningar, trassel och missförstånd- Merkurius framåt igen.

Fram emot helgen väntar det som många av oss ser fram emot: Merkurius gör sig redo för att vända framåt igen.

På söndagen den 19 augusti vänder Merkurius åt rätt håll och efter några dagar av lite återhämtning för den annars så kvicktänkte planeten så är vi på banan igen. Då kommer nyheter och svar vi väntat på, förhandlingar och kommunikation går smidigt igen och det är mer gynnsamt att komma överens med andra. Merkurius befinner sig i Lejonets tecken på grad 12 när planeten vänder framåt igen. Då har Merkurius backat från 23 grader i Lejonet sedan den började sin retroperiod den 26 juli.

Superpepp och inspiration!

Veckans gladaste och finaste dag är söndagen. Inte bara för att Merkurius vänder framåt utan för att turplaneten Jupiter möter fantasifulla Neptunus i en vacker trigon. Möjligheternas tid! Detta är en dag värd att markera som en riktigt bra dag när det gäller att komma till viktiga insikter, få chansen att berätta om en idé för någon man vill ska lyssna (såsom en person med kraften att öppna dörrar) eller få ett kreativt genombrott.

En söndag är för många en ledig dag. Om du känner att du vill presentera något viktigt för en chef eller annan beslutsfattare så fråga om du får en möjlighet till ett möte veckan efter. Då börjar Merkurius hamna i fas och du har både Jupiter och Neptunus med dig.

Jag önskar er alla en härlig och positiv vecka!

Kramar

Helena

Bloggkärlek- Tack, tack, tack!

Triss i stickat!

Randig polo, Lindex

Ribbstickad Polotröja Vit

Kabelstickad tröja på REA, Soft Goat (finns i många olika färger)

Stickad polo med fickor, BOSS

0
42

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00