ANNONS

Horoskop 13-19 augusti, 2018

/

Horoskop för alla stjärntecken vecka 33

Väduren 21/3- 20/4

Din karriär blir det område där det börjar hända mycket igen. Starten äger rum på måndagen och trenden håller i sig till och med den 11 september. Se upp med humörsvängningar eller diskussioner med en chef. Stämningen kan kännas laddad. Solen befinner sig i ditt nöjeslystna hus och du kanske mest känner dig på humör för att vila men nu är det snart slut på den saken! På söndag har du allt att vinna på att lyssna och känna in livet och relationer. Dela med dig istället för att bygga upp en mur. Kanske har du gått och tänkt på något, och hållit det för dig själv, men när du delar med dig av dina tankar kanske det visar sig att din partner tycker att du har en fantastisk idé?

Oxen 21/4-21/5

Du kan känna en stark kraft eller motivation att göra något helt nytt i ditt liv. Det kan vara en ny utbildningsväg, ett nytt sätt att leva eller att starta ett företag. Om du känner dig redo att satsa, invänta då den 27 augusti för bästa förutsättningarna. Solen lyser fortsatt upp ditt hem-och familjeliv. Njut av familjemöten och ta hand om boendeärenden. På söndag är du bra på att lyssna på andra och visa din förståelse. Du kan använda dagen till att se andra sidor av en person eller företagspartner. Det hjälper dig att fatta viktiga beslut i kärlek och socialt liv.

Tvillingarna 22/5-21/6

Solen befinner sig i ditt tredje hus och dina favoritämnen; studier, kortare resor och mentalt utbyte med vänner och syskon, strålar. Använd veckan till en härlig resa eller att fundera över att ansöka till en kurs. Om du känner att du saknar information som har att göra med ansökning av lån eller turerna kring ett delat ägandeskap, har du stjärnorna med dig för att bena ut rätt och fel. Om det stormar kring en affärssatsning eller situation kring bidrag, delat ägande eller underhåll, avvakta då med viktiga beslut tills efter den 27 augusti. På söndagen känner du dig inspirerad att först och främst göra gott för andra genom ditt arbete.

Kräftan 22/6-23/7

Din ekonomiska zon lyses upp av Solen. Tankar och händelser kring ditt ägande, dina inkomster och hur du bästa använder din talang fyller din kalender och dina tankar.  En f d partner, i kärlek eller affärer, kan dyka upp under denna och kommande veckor. Det blir som en chans att se på relationen från ett nytt håll. Om du ska satsa igen eller inte, vet bara du. Planera för en romantiskt helg. Något du drömt om att uppleva med en partner eller date är möjligt.

Lejonet 24/7-23/8

Solen sätter dig i centrum och med en solfmörkelse och nymåne som precis ägt rum (den 11 augusti) handlar den här tiden att du ska ta nya, modiga kliv i klivet. Från och med måndagen så kommer ditt dagliga arbete, rutiner och dina träningsvanor att ge dig mer att göra. Något som du arbetat med, eller en träningsrutin du kämpat med, kan kräva att du behöver tänka om. Det kan kännas motigt om det visar sig att du missat något i din planering, men du har snart läget under kontroll igen. Riv murar mot omvärlden, särskilt en partner eller ny date, på söndagen. Helgen kan bli väldigt känslosam men samtidigt föra med sig en känsla av läkning..

Jungfrun 24/8-23/9

Det är snart din tid för att träda fram och ta för dig men ännu en vecka behöver då hålla dig till tåls. Fokusera på att bida din tid och förbereda dig för det som sätter fart från och med den 23 september.  En tidigare konflikt med en kärleksflirt eller ett kreativt projekt kan behöva din tid och uppmärksamhet igen. Trenden startar på måndagen och håller i sig till och med den 11 september. Söndagen är en bra dag för att tala ut med en kärlek. Ni är båda väldigt välvilligt inställda till varandra. Med ömsesidig respekt så kan till och med olikheter som du tidigare retat dig på, bli något som känns som positivt.

Vågen 24/9-23/10

Det är många bollar i luften på samma gång! Kanske har du mest kontakt med personer som du känner mer ytligt såsom sådana som har samma hobby som du eller tillhör en organisation eller klubb som du också är med i. Starka känslor kan komma upp till ytan gällande ditt familjeliv eller en boendefråga. Mer stress än du hade kunnat räkna med kring en flytt eller renovering kan göra sig påmind. Om du har viktiga beslut att ta i familjeärenden, avvakta då tills efter den 27 augusti, om det är möjligt. På söndagen kan du får en snilleblixt gällande hur du kan göra något som känns själsigt bra samtidigt som det ger dig goda inkomster.

Skorpionen 24/10-22/11

Planer för hur du ska strukturera upp ditt jobb och ditt liv pågår för fullt. Din karriärzon är upplyst av Solen och mycket händer på den fronten. Du har lätt för att ta tjuren vid hornen och omgivningen kan verkligen känna av om du inte håller med dem. Ta det lite extra varsamt eftersom du kanske har det extra svårt att ”tänka efter innan du talar” nu. På söndagen kan du, som en skänk från ovan, se ditt beteende från omvärldens synvinkel. Det kan hjälpa dig att komma till en viktig, självutvecklande, insikt.

Skytten 23/11-22/12

Utlandet, en personlig nystart genom att våga en ny livsväg, att starta eget företag eller inleda en juridisk process… alla dessa områden får ljus av Solen just nu. Man anar att det doftar lite extra mycket äventyrslystnad för dig just nu! Så mycket kommer hända i ditt liv när vi kommer till november men för nu, planera och se över spännande, nya möjligheter i livet. Ekonomi och jobb kan få dig att se rött eller känna av en stor stress under den kommande veckan och till och med den 11 september. Men redan den 27 augusti kommer läget att lugna sig. En kvinna i ditt liv kan motivera dig att sätta fart mot en viktig livsförändring, på söndagen. Det bubblar i hela ditt inre: Jag VILL ha förändring.

Stenbocken 23/12-20/1

Pengar som du delar med någon annan, såsom banklån, bidrag eller investeringskapital, får energi av Solen. Tal kring skulder, ansökningar om lån eller behov av underhåll efter en skilsmässa är varianter av händelser och situationer som varit aktuella i ditt liv de senaste veckorna. Om det inte varit en passionerad, halvhemlig flirt… På måndagen kan du känna av en press som du kommer ihåg från mars-maj. Se över om du kan göra någon form av förändring för att göra situationen lättare. Efter den 27 augusti lättar din stress. På söndagen kan en möjlighet att samarbeta eller arbeta med någon med en lika stor vision som du, ge dig en känsla av lättnad.

Vattumannen 21/1-18/2

Socialt liv och en relation i kärlek eller affärssamarbete har fått Solen ljust och energi de senaste veckorna. Nu är det endast en vecka kvar av mer möten med vänner eller fokus på din kärleksrelation. Från och med måndagen och under kommande veckor kan du behöva ligga lågt när det händer mycket i ditt grannskap eller med vänner och syskon. Kanske känner du att något eller någon inte varit sjysst och, i hemlighet, fört dig bakom ljuset. Fokusera på att inte göra samma misstag tillbaka. På söndagen kan din storhet i en känslig situation göra att du känner dig lättad och mår mycket bättre. Det goda segrar.

Fiskarna 19/2-20/3

Din hälsa och petiga arbetsprojekt har tagit mycket av din uppmärksamehet de senaste veckorna. Snurriga besked eller svårigheter att hitta rätt vårdgivare eller en vettig kanal för att kommunicera kring jobbdetaljer kan ha tärt på dig. Lugn. Efter den 19 augusti blir det klarare för dig att se vilken väg du ska ta och vilka kontakter som du ska behålla. Frågeställningar som har att göra med teknik, internet eller en grupp eller förening som du tillhör, som var på tapeten mars-maj, återkommer från och med måndagen och under kommande veckor. Var lite extra försiktig om du flirtar online eller söker kärleken via en datingapp. Underligt beteende eller till och med ilska kommer försvinna efter den 27 augusti. Frågan är då om du tänker förlåta och glömma eller bara glömma? På söndagen står du upp för dina åsikter och känner dig som att du lever sann mot dina ideal. På samma gång kan omvärlden bli riktigt imponerad av dig!

0
53

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00