ANNONS

Bloggfrågor

/

Frågor från er läsare de senaste dagarna

Hej måndag och tillbaka-till-vardagen- känslan! Idag känns det verkligen som om alla är tillbaka och börjar jobba igen. För min del är det inte så stor skillnad arbetsmässigt men jag trivs ändå med tanken på att vi går mot höst.

Den gångna solfmörkelsen i Lejonet fick er att kommentera och fråga på i kommentarsfältet. Här är några av frågorna ni ställde:

Tack så mycket för all fin guidning kring vad som väntar. En fråga – hur ska man göra när 19° Lejonet ligger exakt på skärningspunkten mellan två hus i det personliga horoskopet – vilket hus ska man läsa då? Det som lämnas eller det man träder in i?

Jag hade läst för bägge tecken här men kanske lagt aningen mer fokus på det hus som man träder in i. Det är där energin håller på att byggas upp och man brukar läsa för det närmast kommande huset om en aspekt äger rum i de sista graderna av ett annat hus. Läs för båda områden och känn på saken!

Läste i ett annat horoskop att solförmörkelsen i kräftan kan innebära förlust av inkomstkälla. Så denna förmörkelse låter mer allvarligare än vad 27 juli var. Den kände jag inte av så det kanske bli nu istället även om jag inte vill förlora min inkomstkälla. Har man en gång varit arbetslös så vill man inte hamna där igen.

Man brukar säga att personer kan förmörkas ut ur ens liv i samband med förmörkelser. Vid en månförmörkelse, som representerar det kvinnliga, handlar det om en kvinna, och vid en solförmörkelse handlar det om en man. Detta kan ske genom att någon flyttar, gör slut, säger upp bekantskapen och så vidare. Förmörkelser för med sig överraskningar och, ja, visst är det möjligt att en inkomstkälla kan försvinna, eller påverkas. Som du skriver så är det en hemsk sak att bli av med jobb och inkomst och allt vad det innebär för livet. Jag hoppas att det har gått bra för dig och att du istället såg nya möjligheter eller dörrar som öppnade sig för dig. En nymåne i Lejonet antyder en start av något nytt, snarare än ett avslut. Mycket möjligt finns det en koppling till barn, kreativitet eller livsdrömmar med i den nya chansen. Nymånen kommer leverera sina nyheter tiden mellan 11-22 augusti men starkast är det naturligtvis så nära efter den 11 augusti som möjligt.

Tack för, som alltid, bra horoskop. Har följt din blogg i över ett år och är nästan chockad över hur bra det stämmer varenda gång! Intressant det där med ascendenttecken. Kollade upp mitt först nu och det var som att det beskrev den andra sidan av mig. Bör man alltid läsa sitt ascendenttecken även i tex dina veckohoroskop? Tänker att många av oss har personligheter med flera sidor. Jag är tex en väldigt grön och gul person om man ska utgå från Thomas Eriksons Omgiven av idioter :)

Tack för dina fina ord om bloggen. Det glädjer mig verkligen! Angående ascendenttecken så, ja, läs alltid för både ditt sol-och ascendenttecken. Det ger dig en mycket bredare tolkning. Jag har berättat tidigare att jag tycker att mitt ascendenttecken brukar stämma så bra att jag ibland bara läser för det. Men det är som du skriver, man får två sidor av sig själv och sitt liv, så det är toppen att kombinera bägge tecken.

Jag har även fått ytterligare frågor om jag gör personliga horoskop:

Svaret är att jag kommer starta med dem i slutet av september igen. Jag meddelar er på bloggen. Snart kommer jag också att skapa ett nyhetsbrev för er som inte vill missa att få information om  när jag startar med en tjänst eller lanserar en produkt. Håll utkik här på bloggen för att anmäla er till mitt nyhetsbrev!

Nu vill jag väldigt gärna höra hur ni känt av solfmörkelsen! Kommentera och uppge stjärntecken- vad hände? Hur kände och tänkte ni?

Jag som Lejonascendent fick en väldig kick och känner mig på enormt pepphumör. En överraskning i jobbet dök också upp. En positiv sådan, så nu är jag mer inspirerad än någonsin att starta hösten!

Jag önskar er en fortsatt härlig måndag!

Kramar

Helena

3
38

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00