ANNONS

Ladda om

/

Snart dags för Solen in i Jungfrun

Hej vänner!

Min mailbox svämmar just nu över av mail på samma tema: konsten att återgå till jobbet och vardagen och bli sams med tanken på att ledigheten är över.

Hur gör ni?

En del av oss har kanske bara varit lediga en vecka medan andra har njutit av längre perioder.

Vad säger stjärnorna apropå detta mailtema?

I nästa vecka, den 23 augusti, flyttar Solen in i Jungfrun. Då blir vi motiverade att göra vårt bästa, sätta plikt och smarta effektivitetssystem i verket och att verkligen återgå till jobbet. Många kan också känna att det är dags att ta tag i träning och nyttigare mat. I Jungfrun vill vi ofta äta mer ekologiskt och rent.

Nu har vi alltså den sista veckan av Solen i Lejonet= njutning och lättja, innan stjärnorna hjälper oss med plikt och jobb. Med den gångna solförmörkelsen i lördags kanske vi också har något särskilt kul projekt eller drömplan som triggar och ger oss glädje. En sådan dröm eller idé i bagaget kan vara som att i hemlighet ha en karamell att suga på trots att man återgått till vardagen.

Jag har startat med mina powerwalks varje dag igen. Det är underbart. Massor av glass och slöa dagar i den varma sommaren ska nu bytas ut mot lite mer nyttiga varianter och träning. Det blev min nya plan i samband med solförmörkelsen.

Ha en fortsatt härlig tisdag!

Kramar

Helena

2
54

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00