ANNONS

Bästa böckerna för livsförändring

/

Lagen om attraktion, kroppslig läkning och personlig utveckling. Inlägget innehåller reklamlänkar.

Apropå gårdagens inlägg om att ladda om så vill jag idag tipsa om ett antal böcker för den som känner sig i behov av lite extra inspiration.

Jag läser mycket, hela tiden. Man får alltid med sig någon ny tanke eller information. Många gånger läser jag facklitteratur. Jag blir alltid nyfiken på böcker som säger sig erbjuda mig som läsare en förändring. Det kan ju handla om allt från hur man mår bättre rent fysiskt, till hur man kan förvandla sin arbetssituation eller hur man hanterar sina relationer.

Sluta döma och hitta glädjen i livet!

I förra veckan fick jag hem Gabrielle Bernsteins senaste bok: Sluta döma och hitta glädjen i livet. Jag har läst det mesta som Gabrielle har skrivit och när jag känner mig modstulen eller oinspirerad så brukar en titt på hennes hemsida alltid pigga upp mig.

Boken väcker en viktig fråga: Hur ofta dömer vi andra, situationer eller oss själva. Och hur kan vi bespara oss den energin och istället göra något positivt av den?

Gabrielle gör mig som vanligt inte besviken, utan ger med sina tänkvärda ord nya infallsvinklar till vad man i vardagen kan göra för att leva lite gladare.

Unleash Your Inner Money Babe: Uplevel Your Money Mindset and Manifest $1,000 in 21 Days

En annan bok, som jag beställde hem igår natt (underlig anmälan som skulle in exakt 00:00 så jag gjorde naturligtvis av med pengar när jag väntade…) är en bok om lagen om attraktion: Unleash your inner Money Babe. Boken (endast på engelska) är skriven av Kathrin Zenkina och verkar höjd till skyarna av hennes läsare. Hennes historia är den klassiska från ekonomisk desperation till framgång och rikedom. Hennes hemliga vapen? Lagen om attraktion.

Jag visualiserar ofta och tycker verkligen att det är både roligt och att det fungerar så Zenkinas bok ser jag fram emot att läsa. Enligt titeln utlovas en stegvis process för att attrahera 1000 dollar inom 21 dagar. Jag återkommer där!

She Means Business

Ytterligare en bok på temat framgång är den bok som jag redan tidigare i somras skrivit om. Under sommaren har bokens budskap verkligen vuxit i mitt inre. She means business av duktiga entreprenören Carrie Green är absolut rätt läsning för dig som driver ett företag eller funderar på att starta eget. Carrie Green motiverar och ger med intressanta exempel en extra kick att börja agera.

Medial läkning

Medial Läkning : Kostguiden

Sist, men inte minst, vill jag slå ett slag för tre fantastiska hälsoböcker. Först ut är Anthony Williams böcker Medial Läkning samt Kostguiden.En rejäl kur enligt ett av hans tips hjälpte mig att bli av med en molande värk jag haft en längre tid. Han är de amerikanska filmstjärnornas darling och uträttar ”mirakel” genom sin förmåga att via en ande kunna ställa diagnos bara genom att prata med personen. Hans ordinationer, där frukt och grönt är basen, är läkemedlen. Mycket intressant.

Hälsorevolutionen : vägen till en antiinflammatorisk livsstil : helheten, maten, forskningen, träningen, skönheten, insikten

Maria Borrelius Hälsorevolutionen har så mycket gemensamt med Williams böcker men lägger dessutom till en spännande personlig läkeresa och utvärdering av alternativa sätt att förbättra sin hälsa.

Jag bläddrar ofta i de här böckerna och utan dem hade jag nog inte börjat äta så mycket grönt som jag gör.  Jag kan faktiskt påstå att böckerna har förändrat mitt liv.

Har ni några andra spännande, givande böcker att tipsa om? Kommentera gärna!

Fortsatt glad onsdag!

Kramar

Helena

7
54

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00