Mars R i Stenbocken

Mars tillbaka där den var i mars-maj

Imorse hörde en Vädur av sig.

”Vad är det som pågår på stjärnhimlen, jag håller på att smälla i luften!”

Vi har tre planeter i Stenbockens tecken och Mars, Vädurens styrare backade in där i måndags. Tillbaka till att reda ut trådar och oavslutade projekt som vi ägnade åt oss under perioden mars-maj.

Jag (Lejonascendent) kan verkligen känna av denna superfokus på ordning och reda. Det är som ett inre driv som slår till när jag minst anar det. När jag vaknade var jag lyckligt ovetande om att jag skulle byta ut min powerwalk mot storstädning av köksskåp… Har man en gång börjat riva i grejerna är det lika bra att fortsätta!

Nu börjar det kännas bra mycket bättre här hemma.

Var känner ni av lite mer ilska eller kanske trötthet just nu? Var känner ni att ni försöker skapa en ny struktur för att ni ska känna att ni har allt under kontroll? Saturnus och Uranus signalerar till varandra och manar på både nytänkande och en hållbar väg för att lyckas nå nya mål.

Kanske är det lite väl mycket press just nu?

Mar kommer bara backa till och med den 28:e augusti. Fram tills dess kommer väl jag ha hunnit gå igenom precis varenda ägodel från det förgångna och kan börja tänka på att anmäla mig till någon tävling för organisationskonsulter!

Ha en fortsatt fin torsdag!

Kramar

Helena

 1. Emma skriver:

  Jag har en skum vecka med mycket energi varannan dag och urlakad varannan. I lördags kväll satte jag mig till och med och sorterade bokmärkena i datorn. Det har jag inte gjort sedan jag bytte dator för flera år sedan….
  Kräftan

 2. Ewa skriver:

  Oj, ja. Det kliar i fingrarna, samtidigt som jag har fått ett bakslag i min sjukdom, så jag inte kan sätta fart på nånting. Otrolig träning i att behålla lugnet och bara vara kvar i att ligga lågt med det mesta.

  Men man kan ju ändå tänka, och tänka framåt. Jag vet att du tidigare har skrivit om vikten av att välja rätt tillfälle att sätta igång nya saker. Just nu gäller det ju bara att avvakta har jag förstått. Men när det sen är dags – hur gör man då rent konkret? Tänker du att man i princip gör ett födelsehoroskop för det som det gäller för att se att det har stjärnorna med sig? Det skulle vara spännande att få dina tankar kring det.
  Varm kram och lycka till med resten av köksskåpen. ;-)

 3. Känner mig arg som ett bi på den gamle spelmannen med sin gitarr i staterna. Inget speciellt som har hänt, mer än ett uppvaknande från min sida hur tillgänglig (läs glad, kåt och tacksam) jag varit sedan 2005. Mammas ord (som far till himlen i februari) känns aldrig så talande (att lämna honom i fred). Nu har jag styrkan och handlingskraften att göra det. Samtidigt som jag storstädar i mitt inre, ser jag ljust på framtiden, och köksluckorna har aldrig varit så skinande rena;-) Kram från Barcelona

 4. Karriär! Eller rättare sagt karriärbyte, planer på det dvs.. Det riktigt kliar i kroppen av rastlöshet, samtidigt som jag inte har nåt klart mål framför mig än. Stor frustration! Fisk med asc i Skytten. Förändring överlag iofs, vill rensa både hemma och i livet som helhet liksom.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..