ANNONS

Mars R i Stenbocken

/

Mars tillbaka där den var i mars-maj

Imorse hörde en Vädur av sig.

”Vad är det som pågår på stjärnhimlen, jag håller på att smälla i luften!”

Vi har tre planeter i Stenbockens tecken och Mars, Vädurens styrare backade in där i måndags. Tillbaka till att reda ut trådar och oavslutade projekt som vi ägnade åt oss under perioden mars-maj.

Jag (Lejonascendent) kan verkligen känna av denna superfokus på ordning och reda. Det är som ett inre driv som slår till när jag minst anar det. När jag vaknade var jag lyckligt ovetande om att jag skulle byta ut min powerwalk mot storstädning av köksskåp… Har man en gång börjat riva i grejerna är det lika bra att fortsätta!

Nu börjar det kännas bra mycket bättre här hemma.

Var känner ni av lite mer ilska eller kanske trötthet just nu? Var känner ni att ni försöker skapa en ny struktur för att ni ska känna att ni har allt under kontroll? Saturnus och Uranus signalerar till varandra och manar på både nytänkande och en hållbar väg för att lyckas nå nya mål.

Kanske är det lite väl mycket press just nu?

Mar kommer bara backa till och med den 28:e augusti. Fram tills dess kommer väl jag ha hunnit gå igenom precis varenda ägodel från det förgångna och kan börja tänka på att anmäla mig till någon tävling för organisationskonsulter!

Ha en fortsatt fin torsdag!

Kramar

Helena

4
47

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00