ANNONS

Horoskop vecka 34, 2018

/

Planethändelser vecka 34. Inlägget innehåller reklamlänkar.

Årshoroskop 2018

Stjärntecknens största utmaningar nu- 2020

Merkuriushoroskop 29 juni- 6 september

Kärlekshoroskop 6 augusti- 9 september

Känner ni av det fina planetmötet mellan Jupiter och Neptunus? Sist vi hade ett möte mellan de här planeterna var den 25 maj. Jupiter är känd för att ge extra värde eller uppmärksamhet till det som planeten berör. Neptunus står för omvårdnad, fantasi, kreativitet, andlighet och livsinsikter. Vi kan känna oss både lite ”höga” av inspiration eller spirituella tankar. Kanske känner vi också att möjligheter öppnas för oss, som ridåer som går upp, eller att vi tar ett viktigt inre steg mot mer visdom om oss själva.

Kommentera gärna och berätta hur ni upplever tiden nu!

Nu till vecka 34 och planethändelserna som väntar:

Merkurius har äntligen vänt framåt igen och nu blir det grönt ljus för att börja agera. Hela sommaren kan ju ha känts som att vi trippat på tå genom en terräng av förändringar. Men nu släpper spänningarna och vi kan ta tag och styra som vi vill. Ännu bättre blir det den 27 augusti då aktive Mars vänder framåt också.

Solen in i Jungfruns tecken

På torsdag träder Solen in i effektiva, hälsosamma och plikttrogna Jungfrun. Efter en månad präglad av Lejonets mer avslappnade, flirtiga och nöjessuktande stil är det dags att kavla upp ärmarna och återgå till vardag och jobb. Många av oss kommer tänka ”tidsscheman och träning och hälsa”. Uppfriskande!

Den största händelsen den här veckan är söndagens fina fullmåne. Men innan dess väntar en lördag (känns även på fredagen) där vi kan få positiva, oväntade nyheter. Solen och Uranus möter varandra i en vacker trigon OCH Saturnus får också vara med på ett hörn. Det här kan bli riktigt coolt faktiskt!

Positiva överraskningar och en verklig chans att lyckas

Solen ger livsenergi och glädje och med fina vibbar till Uranus som representerar våra nya idéer, planer och livsdrömmar SAMT Saturnus förmåga att ge oss stabilitet så kan något vi önskat eller innerligt velat göra, hastigt och lustigt bli möjligt. Helt plötsligt finns en ordning och trygghet kring en situation som till en början kanske kändes som en vild idé som saknade verklighetsförankring. Det vi drömmer om kan besannas!

En fullmåne av bästa sort!

Så kommer vi då till fullmånen på söndagen. Den äger rum i Fiskarnas tecken och ser ut att bli vacker! Med lördagens trigoner samt fullmånens styrare, Neptunus, i en fin aspekt till Jupiter är detta en riktig höjdare till fullmåne faktiskt!

På stjärnhimlen formas vad som ser ut som en flygande drake, detta tack vare en trigon och en stortrigon. Vid den här fullmånen kommer vi välsignas med möjligheter att använda vår talang och våra kunskaper på ett smartare sätt. Kanske erbjuds vi också en chans till mer frihet i samband med det som äger rum.

Detta är en ypperlig fullmåne för att förändra våra liv. Det som tog sin början i samband med Solförmörkelsen/nymånen den 11 augusti får en chans att blomma ut och gå från en fas till en annan. Fiskarna styr över bland annat det andliga och spirituella. Det är en bra tid för att lära sig mer om astrologi, medialitet, tarotkort eller healing men också för att ta in nya tankar eller börja använda ny teknik eller mjukvara.

Om vi under sommaren har gått och väntat på att något ska ske, ett startskott för nya planer, så kommer de i samband med denna fullmåne. Nu kan en överenskommelse läggas fram och champagneflaskor korkas upp för att fira det nya i livet.

Om vi ska se till något som vi bör se upp med så kan det vara i frågor kring kärlek. Venus och Pluto är inte på topphumör på söndagen. Ett gott tips är att inte kräva för mycket eller försöka påverkas en partner till att bli mer som du vill. Låt istället kärleken vara precis som den är och följ flödet.

Jag önskar er alla en härlig vecka!

Kramar

Helena

Bloggkärlek- Tack, tack, tack!

Kjol, Lindex

Mönstrad kjol med volang Brun

Blus, Gina Tricot

Hårsnodd, Gina Tricot (finns i flera färger)

4
57

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00