Manifestation Monday

Visualisering och promenad

Hej!

Hur mår ni efter helgen?

Jag känner mig riktigt energisk idag. Merkurius har vänt framåt och det känns som ” proppar släpper”.

Jag har skapat en mental visionboard. Sådana är alltid bra att ha när man ska starta nya saker. Det finns allt från materiella ting till känslor på min visionboard.

Jag började dagen med en powerwalk och då tänker och reflekterar jag som bäst. Det är nästan som att meditera när jag är ute och går i grönskan.

En väninna som arbetar med sin egen inställning och sätter nya, stora mål inför höstterminen, frågade mig nyligen om när jag tyckte att jag fick ”läget under kontroll”. Med det menar hon när jag kände att jag själv kunde bestämma vad jag ville uppnå, och lyckades.

Jag fick börja med att svara att det fortfarande är mycket som jag arbetar med. Ekonomiska mål exempelvis. Men när det gällde att komma över tröskeln och få arbeta med det jag ville så hände något när jag gjorde följande två saker i kombination:

1- Förändrade mina affirmationer. Det var inte det att jag önskade mig något annat, bara att jag omformulerade det jag upprepade som mina mantran. Om man affirmerat något en längre tid och känner att man börjar tröttna, inte längre känner något flöde i affirmationen eller inte ser minsta lilla tecken på resultat, är det en god idé att välja en annan affirmation.

2. Jag tog tjuren vid hornen och agerade.

När jag kombinerade de här två varianterna hände något magiskt och det gick väldigt snabbt. Det tog många år innan jag fick rejäl fart och jag tror att det har att göra med att jag bromsade mig själv genom att försöka lista ut HUR jag skulle uppnå mina mål. Istället borde jag bara ha haft VAD jag ville uppnå.

Idag har jag nya mål. Det är STORA mål och sådana som säkerligen folk skulle säga är omöjliga att uppnå. (Det fick jag höra till leda när jag sa att jag ville skriva böcker och arbeta online också). Jag lyssnar inte på de där negativa rösterna, de kommer sällan från folk som lever sina drömmar, även om de oftast ges i största välmening. Jag råder er att endast lyssna till er egen röst och övertygelse när ni bygger er dröm.

Allt är möjligt och du, jag och vi kan uppnå våra drömmar!

Eftersom jag tror att den största boven i dramat när det gäller att inte uppnå sina mål, är att inte agera, så har jag gjort ett schema för den här veckan. Varje dag står en punkt, en praktiskt punkt, som jag ska göra. Det kan vara allt från att skapa ett dokument till att skriva om en text eller konfigurera eller ladda ned mjukvara.

De senaste åren har jag haft ”lite varje dag” på mitt schema. Annars hade jag aldrig orkat eller hunnit skriva bokmanus, astrogiska tolkningar till bloggen och tidningen samt göra personliga horoskop. Nu har jag tack och lov ett luftigare schema (ett av mina mål de senaste åren) och nu ska jag fylla ut med kul idéer som malt i mitt huvud hela sommaren.

Är det någon annan av er som har satt nya mål eller verkligen bestämt er för att göra en viktig förändring i era liv. Berätta gärna!

Fortsatt härlig måndag!

Kramar

Helena

 1. Amanda skriver:

  Du är så fantastiskt härlig och inspirerande Helena ❤️ Tack tack tack för allt du delar med dig av och för att du inspirerar oss läsare genom att följa dina drömmar!

 2. Jag vill ändra min inställning till pengar. Förut hade jag inte problem med detta, men efter min utbildning till konstnär var det som att man blev hjärntvättad att det kommer bli svårt, tufft ekonomiskt och att nästan ingen klarar sig på ”bara” sin konst. Detta kom att bli ett mantra för mig, som jag nu ser väldigt tydligt. I grunden kommer jag också med ett fattigdomstänk som jag har med mig hemifrån. Det vore så skönt att släppa alla negativa föreställningar om pengar och vara fri att skapa positiva egna sådana. Tar gärna emot tips, eller formuleringar att inkorporera i min vardag! Tack för en toppenblogg!

 3. Jag har mycket att ta tag i men har inte fått någon energi att göra det. /Jungfrun

 4. Lena skriver:

  Känner också att jag har ny energi idag.

 5. Heidi skriver:

  TACK för detta inlägg.. ✨😃 det var precis vad jag behövde, just idag! ❤️

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..