ANNONS

Coming soon!

/

Kraften att ta våra liv till en ny nivå! Inlägget innehåller reklam för mina tjänster och produkter.

Comingsoon

Kära vänner,

Det börjar bli dags! Efter flera månader av funderingar och planering så närmar jag mig en lansering av nya tjänster.

Vad blir det då?

Helt klart är att jag varje månad kommer erbjuda ett pepp- och inspirationspaket, tycker att man alltid behöver sådana till hands, med fokus på KÄRLEK & BUSINESS.

Magisk Manifestation är ett annat tema. Här ingår de viktigaste knepen jag har använt för att lyckas nå mina mål. De här knepen nämns aldrig någonsin i den film som hypade allt om lagen om attraktion utan utgår ifrån hur jag lärt mig att programmera om mitt sinne. Det är rent magiskt vad man kan åstadkomma genom att hantera rädslor och bli kvitt ”inte-agera-stadiet”, därav namnet Magisk Manifestation.

Övrigt i min plan är Astro-och businesscoaching VIP, onlinebusinessakademi och personliga horoskop.

Först ut är nyhetersbrevet och sedan, i mitten av september, kommer det första pepp-och inspirationspaketet med astrolgiska datum för kärlek och business för oktober månad. Jag har också tänkt att varje pepp-paket ska innehåller någon ytterligare goodie på temat onlinebusiness.

Det jag erbjuder är en kombo av astrologi, mindset och business för kvinnor som tröttnat på att vänta, tvivla eller undra och bara vill GÖRA och se resultat nu!

Inom den närmaste veckan kommer jag alltså att öppna mitt nyhetsbrev. Idag var jag och fixade de sista grejerna jag rent tekniskt behövde för den sakens skull.

Låt oss starta hösten 2018 på vårt bästa humör och genom att ge oss de bästa förutsättningarna för att förändra våra liv på det sätt vi vill!

Återkommer med mer info snart.

Jag önskar er en fortsatt glad tisdag!

Kramar

Helena

7
94

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00