ANNONS

Stortrigon i jordtecknen

/

Sol, Saturnus och Uranus i harmoni

Vi är på väg mot en stortrigon i jordtecknen (Oxen, Jungfrun och Stenbocken). Det hela äger rum på lördag den 25 augusti.

En stortrigon är ett mönster som ser ut som en triangel. När den äger rum blir vi belönade i enlighet med det som jordtecknen representerar. Vi kan märka av ett positivt flöde, att möjligheter öppnar sig, få rätt tid för att visa upp vår talang, ta emot gåvor eller att vi ser lön för mödan.

En stortrigon i jordtecknen bringar fram allt som har att göra med materiella ting, förmågan att vara praktisk, vårt ägande, pengar och stabilitet. I samband med helgen kan vi förvänta oss att vi blir klokare och får viktiga insikter och möjligheter avseende hur vi hanterar pengar, förvaltande av tillgångar och talang.

Det väldigt mycket jordenergi men tack vare en väldigt fin fullmåne, månen i opposition till Solen, så skapas en balans som är väldigt bra åt båda håll: jordtrigonen lugnas ned genom att en aspekt bryter av den enbart jordiga energin och fullmånen blir mindre emotionell. Tja, så där på ett ungefär.

Om vi enbart ser till planeternas betydelse så kan vi tolka stortrigonen som att vi får mängder av energi och kraft (Solen) att på ett påhittigt/oväntat sätt (Uranus) skapa en långsiktigt stabilitet och trygghet (Saturnus) avseende pengar.

Den här helgen kan bli väldigt spännande och öppna möjligheter för oss! Fram med alla idéer till att förnya er ekonomi, ert ägande och användandet av era förmågor- nu väntar ett härligt flöde!

Nedan är en karta jag tog fram för lördagen. Ser ni stortrigonen? Hittar ni Solen i det tionde huset, så hittar ni triangeln.

Astro 2gw stortrigon 29942 118699

6
63

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00