Stortrigon i jordtecknen

Sol, Saturnus och Uranus i harmoni

Vi är på väg mot en stortrigon i jordtecknen (Oxen, Jungfrun och Stenbocken). Det hela äger rum på lördag den 25 augusti.

En stortrigon är ett mönster som ser ut som en triangel. När den äger rum blir vi belönade i enlighet med det som jordtecknen representerar. Vi kan märka av ett positivt flöde, att möjligheter öppnar sig, få rätt tid för att visa upp vår talang, ta emot gåvor eller att vi ser lön för mödan.

En stortrigon i jordtecknen bringar fram allt som har att göra med materiella ting, förmågan att vara praktisk, vårt ägande, pengar och stabilitet. I samband med helgen kan vi förvänta oss att vi blir klokare och får viktiga insikter och möjligheter avseende hur vi hanterar pengar, förvaltande av tillgångar och talang.

Det väldigt mycket jordenergi men tack vare en väldigt fin fullmåne, månen i opposition till Solen, så skapas en balans som är väldigt bra åt båda håll: jordtrigonen lugnas ned genom att en aspekt bryter av den enbart jordiga energin och fullmånen blir mindre emotionell. Tja, så där på ett ungefär.

Om vi enbart ser till planeternas betydelse så kan vi tolka stortrigonen som att vi får mängder av energi och kraft (Solen) att på ett påhittigt/oväntat sätt (Uranus) skapa en långsiktigt stabilitet och trygghet (Saturnus) avseende pengar.

Den här helgen kan bli väldigt spännande och öppna möjligheter för oss! Fram med alla idéer till att förnya er ekonomi, ert ägande och användandet av era förmågor- nu väntar ett härligt flöde!

Nedan är en karta jag tog fram för lördagen. Ser ni stortrigonen? Hittar ni Solen i det tionde huset, så hittar ni triangeln.

Astro 2gw stortrigon 29942 118699

 

 1. Elisa skriver:

  Wow wow wow! 😀
  Detta behövs i mitt liv! Jag slutade på mitt jobb i våras för att våga satsa på skrivardrömmen och i måndags började jag min nya utbildning! Det känns helt rätt för mig, enda pusselbiten som saknas är ett deltidsjobb så jag kan försörja mig. Mina ambitioner är att hitta ett jobb/sätt att känna pengar som jag tycker är lustfyllt då jag tidigare harvat på lite för länge på jobb jag inte riktigt trivs på. Så, nu ska jag försöka intensifiera jobbsökandet och hoppas att allt det jordiga och uranus ger mig extra skjuts!

  1. Så klart du lyckas! Fortsätt tro att det är möjligt att hitta det perfekta deltidsjobbet för dig utifrån tider, ekonomi och energi m m. Se det som ett sätt att försörja dina drömmar och tacka ja till det även om det inte är så lustfyllt. Det är ju bara tillfälligt tills du kan försörja dig på att skriva.
   Lycka till!
   Helena

 2. SH skriver:

  Hej, när jag tittar på mitt personliga horoskop kommer solen att vara i mitt 12e hus, saturnus i mitt 4e och uranus i mitt 9e. Spelar planeternas placering i husen roll här, eller är det främst de olika tecknens teman som man tittar på i denna stortrigon?

  I den figur du tagit fram för stortrigonen, är det det 10e, 2a och 6-7e huset som berörs, och då tänker jag att karriär och pengar verkar centralt, precis som du skriver. Men i mitt personliga horoskop ser det ju lite annorlunda ut? Längtar efter en ekonomisk/karriärmässig räkmacka, men kanske får vänta lite till :)

  1. Hej Sabina,
   Det är som du skriver att varje horoskop är unikt och för din del så berör trigonen alltså hus 12, 4 samt 9 huset.

   Det horoskop jag la upp visar bara aspekterna för Stockholm vid tiden för stortrigonen så fastna inte i husens placering. Jag ville bara visa på den triangel som uppstår mellan planeterna. För bästa, och närmast personlig, vägledning, läs horoskop för ditt ascendenttecken samt soltecken.

   Och kul att du redan använder sig av ditt personliga horoskop! För ekonomisk skjuts vill du ha det andra och det åttonde huset aktiverat, samt de planeterna som styr de husen i fina aspekter.

   Lycka till,
   Helena

 3. Astrid skriver:

  Jag bokade mitt födelsedagsfirande snabbt som attan när jag såg detta på augustihoroskopen, haha. Så på lördag umgås jag med släkt och vänner inför min födelsedag som är nästa vecka :D

 4. Gittan skriver:

  heeeelt fantastiskt!! & det mest fantastiska är ju att JO jag hade det här på känn!! min intuition sa mej att den här helgen blir något stort!! Tack för din förklaring & den bekräftar det jag intuitivt visste =)

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..