ANNONS

Horoskop vecka 35, 2018

/

Planethändelser vecka 35.

Årshoroskop 2018

Stjärntecknens största utmaningar nu- 2020

Merkuriushoroskop 29 juni- 6 september

Kärlekshoroskop 6 augusti- 9 september

Lets rockmars vander framat

Mars vänder framåt

På måndag den 27 augusti vänder den mest motiverande planeten, Mars, framåt. Efter att ha befunnit sig retrograd sedan den 26 juni så är det äntligen dags att se lite mer konkreta actionmöjligheter.

Mars styr över Väduren och egenföretagande samt modiga, personliga satsningar. Med Mars i retrogradläge har det inte varit rätt läge för att ta stora, nya steg. Istället har vi fått bida vår tid och hålla till godo med att massor av andra planeter samtidigt dragit ned tempot.

Nu blir det alltså ändringen på den saken!

Mars kommer befinna sig Stenbockens tecken, där den också är då Mars vänder framåt på måndagen, till och med den 11 september. När Mars rör sig framåt i Stenbocken är vi motiverade som sjutton, hårt arbetande och med höga mål i sikte. Ni blir vi som krigarkvinnor som antar utmaningar, slår oss fram genom tuff terräng och kämpar stenhårt för det vi vill. En bra tid för att åstadkomma något eller lägga en grundstruktur för en personlig satsning.

Pågående processer

Hela den fina gångna helgens fullmåne samt stortrigon i jordtecknen är något som färgar oss den här veckan. Gör det bästa av er talang, er tid, pengar och kunskap! Nyheterna vid fullmånen var fina då den var en ovanligt vacker, positiv fulmåne.

Vad hände er?

På söndagen den 2 september har Merkurius tagit sig tillbaka till den punkt den befann sig då den började backa, den 26 juli: Grad 23 i Lejonets tecken. Nu är vi redo att starta om från var vi då befann oss avseende Merkurius områden: kurser och lärande, kommunikationsprojekt, kontakter med grannar, vänner och syskon eller planer på kortare resor eller weekendescapes.

Tjuvkik in i vecka 36.

Årets coolaste nymåne för att drömma och visualisera fritt, kläcka genialiska idéer eller lägga grunden för en business som har potentialen att bli en ekonomisk succé, äger rum på söndagen den 9 september. Valdagen och allt. Nytänkande och stabiliserande är ledorden.

Till er som går i lanseringstagen av en ny produkt eller tjänst, eller är redo att brainstorma för att hitta nya lösningar i jobb eller sättet ni tar hand om er hälsa: använd söndagen den 9 september som startdatum för bästa möjliga resultat.

Nu kan ni börja planera redan nu :-)

Mer om det i nästa veckas horoskop!

Jag önskar er alla en härlig vecka.

Kramar

Helena

3
56

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00