Horoskop 27 augusti- 2 september, 2018

Horoskop för alla stjärntecken för vecka 35. Inlägget innehåller reklamlänkar.

Väduren 21/3- 20/4

Äntligen släpper den period av stress som du kan ha känt av sedan den 26 juli. Kanske har du tvivlat på vad du ska ha för livsplan framöver. När Mars från och med måndagen styr framåt i ditt hus för långsiktig planering, karriär samt ambitioner, kommer allt att klarna! På tisdag kan du känna dig frestad att säga allt vad du tänker gällande ett känsligt ämne som kommer på tal. Gör inte det. Försök att filtrera dina ord en aning, för allas skull. Från och med söndagen är det fritt fram att agera gällande en kreativ dröm eller inleda samtal om att skaffa barn eller ta dig an fertilitetsfrågor. Merkurius i ditt femte hus ger dig också grönt ljus när det gäller att samtala med en kärlekspartner. Massor av mail, samtal och sms med en flirt kan få fart!

Oxen 21/4-21/5Jag hoppas att du har möjlighet att ta lite ledigt för att ägna dig åt det du älskar i livet. Med Solen i ditt nöjeslystna hus är det en idealisk tid för att resa, flirta, njuta av livet och gå på roliga tillställningar såsom teater, musikaler eller vernissage/bokfiranden. Från och med måndagen kommer Mars att ge dig klarhet avseende tankar och funderingar du kan ha haft de senaste veckorna. Om du sökt efter en ny väg i livet så kan de närmaste två veckorna öppna nya dörrar för dig. Sedan (från och med den 11 september) kommer du börja handla praktiskt för att göra visionerna till verklighet och fokusera på din karriär. Om din sommar inneburit tankar kring förändringar som du vill göra i familjelivet, och det känts som att du inte vetat vilken väg som är bäst med hänsyn till barn/fertilitet, livsdrömmar och pengar, så kan du räkna med att bitarna faller på plats rejält från och med söndagen.

Tvillingarna 22/5-21/6

Din styrarplanet, Merkurius, rör sig framåt sedan den 19 augusti. Den osäkerhet du kan ha känt av när det gäller vilken riktning du ska satsa på inför hösten, har lättat sedan dess. Ännu bättre blir det från och med söndagen. Då kan tankar och idéer du hade i slutet av juli, men som du tvingats vänta med, äntligen få grönt ljus framåt. Förvänta dig händelser framåt även när det gäller delad ekonomi och uppgörelser med investerare, banker eller andra delägare såsom dödsbodelägare eller en föredetta make/maka. Nu och fram till och med den 11 september är en bra tid för att nå överenskommelser gällande pengar såsom att förhandla med banken eller ansöka om ett lån.

Kräftan 22/6-23/7

Informationsbonanza! Nu kan det gå snabbare än snabbt när du hanterar information i skrivande eller talande form. En kurs som du funderat på att gå, eller kanske att hålla, kan hamna i centrum för det du kommunicerar kring. Många fler möten än vanligt med personer i ditt närmaste grannskap, syskon och vänner gör detta till en väldigt social period. Nu och under kommande veckor kan ett kontrakt också bli aktuellt att teckna. Kontraktsplaneten är med dig så du kan underteckna den streckade linjen utan att oroa dig för mycket över om du missat någon detalj. Frågor om just partnerskap, vare sig det handlar om affärer eller i kärlek, kommer vara extra dominerande under kommande två veckor. Se vad som händer!

Lejonet 24/7-23/8Solen har flyttat in i ditt inkomst- och talanghus. Nu gäller det att smida medan järnet är varmt! Dags att boka in lönesamtal med chefen, marknadsföra dina tjänster/produkter och stå upp för din egen stil och dina värderingar. Med initiativens planet, Mars, i ditt jobbhus kan du få massor av jobb på ditt bord. Tid är pengar och du kommer behöva ett smart, detaljerat tidsschema för att använda din tid på bästa sätt.

Din hälsa är beroende av att det. Balansen mellan känslor och smart tänk gör sig påmind på tisdagen. Hur kan du vara både affärsmässig och känslosam på samma sätt? Merkurius ger dig ”ok” för att agera när det gäller ett nytt projekt, en lansering eller en ny stil mot omvärlden. Kör!

Jungfrun 24/8-23/9

Det är underbart när Solen lyser upp ditt eget tecken och du smittas av så mycket kraft och energi att resten av världen inte kan hjälpa att lägga märka till dig! Du får flera veckor av den här knuffen av livsenergi. Med Mars i framåtfart i ditt hus för underhållning, flirt, fertilitet och barnsligt kul påhitt så tror jag att dina kommande två veckor kommer kännas särskilt härliga. En kärleksaffär, en flirt eller en känsla av att hitta tillbaka till en partner, är en variant. En resa eller en chans att hänge dig åt något ämne eller intresse som verkligen får dig på gott humör, är en annan variant. På söndagen kommer din styrare Merkurius ha återhämtat sig helt efter sin retrogradperiod. Den tid av kontemplation som du gick igenom under perioden 26/7-19/8 är över. Hej-då tvivel och oklarhet gällande livsmål! Nu är du redo att agera och sätta fart framåt. Just do it!

Vågen 24/9-23/10Med Solen i ditt avslutande och återhämtande hus befinner du dig i en period då du kanske ger dig själv extra mycket tid till eftertanke, att släppa och förlåta. När Solen om en knapp månad träder in i ditt eget tecken är det sedan DIN tid på året. Din hem-och familjesituation kan ha krävt väldigt mycket av dig de senaste veckorna. Från och med måndagen kommer det att börja lugna ned sig. Om du exempelvis slitit med att rensa, renovera eller flytta så kanske du börjar se ljuset i tunneln den här veckan.

Till helgen kommer Merkurius ge dig fart och fläkt kring ett intresse du brinner för. Weekendtrip till ett nätverksevent, en samling med likasinnade utomlands eller kanske chansen att starta samtal om ett samarbete- dessa är några varianter av det som kan ske de närmaste veckorna. Kul och spännande!

Skorpionen 24/10-22/11

Du är motiverad som sjutton när det gäller att kommunicera med andra om lärande och undervisning, kanske njuter du mer intensivt av träffar med vänner och grannar eller sätter fart på tankar kring att skriva eller uttrycka dina tankar och åsikter mer. Men, lugn! Det finns risk för att du går på lite för hårt när du vill få igenom dina önskningar. Eller, hoppsan, säger du lite för mycket om någon annan än du hade tänkt? Skvaller, skvaller… Hantera sociala medier särskilt försiktigt. En gång publicerat, för alltid online… Solen befinner sig i ditt elfte hus vilket gör veckan bra för att nå ut till andra som tänker som du. Kanske kan ni göra eller skapa något tillsammans? Om du har gått som katt kring het gröt avseende någon teknisk del som du behöver lära dig om, såsom för att podda, blogga eller hantera ditt eget hems inställningar för internet och kabel-tv, så är tiden rätt nu. Kavla upp ärmarna och bara ta tag i saken!

Skytten 23/11-22/12Det är dags att fokusera på din ambition. Vad vill du inför hösten och det kommande året? Skytten har alltid stora visioner, som ofta involverar utlandet, så sikta högt nu. Den fina trigonen den 25 augusti aktiverade nyheter och möjligheter för dig i jobbet och avseende dina pengar. Ta det till nästa steg genom att be om möten, sätta personliga mål och ta dina drömmar på allvar. På tisdagen kanske du målar hela världen i regnbågens färger, men hur mycket är egentligen verklighetsförankrat?

Om du sitter i ett samtal avseende pengar, uppdrag eller nytt jobb, be om så mycket fakta du kan och försök att hålla fötterna på jorden. Då kan du ta ett smart, grundat beslut. Dina stora idéer eller planer på att starta en utbildning, anmäla dig till en utbildning eller kanske starta eget företag, har flöde med sig. Du kan få kontakt med eller nå mycket nytt folk, möjjligen även i andra länder, under det kommande halvåret.

Stenbocken 23/12-20/1

Det känns som ett nytt, vackert ljus sprider sig över ditt liv och dina livsvisioner. Du har kanske redan märkt av det för att stora, inspirerade idéer har kommit till dig. Mycket möjligt berör dina tankar utlandet och/eller en företagsstart. Men att få kasta dig in i något nytt ämne genom att anmäla dig till en utbildning är också möjlig. Med planeten som styr över fart, handling och tävlingsanda, Mars, i ditt eget hus så är det som att du har fattat eld! Du vet vad du vill och du vet att du kan lyckas. Nu är det bara att göra tills du nått målet. Och du, trogen dina mål och med en avundsvärd arbetsmoral, kommer givetvis att klara att nå fram! Tuffaste utmaningen den här veckan inträffar på tisdagen. Någon som kanske utgett sig för att vara på din sida kanske egentligen gör sig redo för att hugga dig i sidan. Du har såklart redan märkt av det. Du har känt det. Håll huvudet högt och markera att ingen sätter sig på dig! Det kommer att gå bra. Ingen kan faktiskt putta undan dig nu.

Vattumannen 21/1-18/2Tranformationstidens vindar fortsätter att blåsa genom ditt liv. Nu kan pengar, bankärenden, skilsmässosamtal, bodelningsfrågor, arv, gåvor, lån och bidrag bidra till att du upplever att du avslutar en fas, och går vidare till en ny era i ditt liv.

Motiverade Mars rör sig igenom ditt tolfte hus och nu och de kommande veckorna är en tid då du kan bocka av allt du behövt göra för att kunna ta ditt liv till en ny nivå. Om du dragits med hälsoproblem kanske du besöker en läkare och dubbelkollar att du sköter din hälsa rätt eller ber om vägledning för att hantera svitkande värden eller trötthetskänsla. Likaså är de kommande veckorna en tid då du kan lägga mer tid på att i enskildhet avsluta ett projekt, en uppsats eller se över vad det än är du avser att sätta fart med från och med den 11 september. Nu är lugnet före nystarten i ditt liv!

Fiskarna 19/2-20/3

Ditt sociala liv blir mer kul nu när du har Solen på besök i ditt sjunde hus. Det är period då kärleksliv, festliga tillställningar och en värme från dina närmaste vänner gör livet härligare att leva. Med aktive Mars i ditt utåtriktade hus är det mycket möjligt att många Fiskar ger sig iväg på en resa till utlandet eller finner att tankar på nya sätt att se på livet är det som triggar igång en rejäl må-bra-känsla och upplevelse av hoppfullhet inför morgondagen. På tisdagen ska du dock undvika att säga exakt vad du tycker och tänker. Även om någon ber dig om din åsikt. Du är en fantastisk omvårdande och inkännande person men det är inte din sak att fixa andras problem. Förhåll dig hellre lite mer avståndstagande och allmänt uppmuntrande om någon ber dig om ett råd. Det blir bäst- för alla parter!

Bloggkärlek- Tack, tack, tack!

Boucléstickad tröja, Lindex

Boots från Gant

Pumps, Tiger, (på REA)