ANNONS

Höj dina vibbar snabbt!

/

Lagen om attraktion- Hur du skiftar tillbaka till positiva vibbar.

Hej kära läsare!

Det är måndag och många av oss är verkligen tillbaka till vardagen nu. Med Solen i Jungfruns, arbete och plikt, är vi fokuserade och motiverade att ta ansvar och ge en extra kick till hälsa och träning.

Många kan ha känt av Fiskarnas spirituella energier och kanske satt mål med hjälp av lagen om attraktion, lärt sig mer om kraften i vårt eget sinne och knep för allmän framgångsmindset.

Har du gått ut starkt men sedan förlorat energin?

Allt kan ha gått toppen i några dagar. Precis när man tagit nya krafttag är man som mest motiverad och ostoppbar.Visionerna och målbilderna är kristallklara och det råder ingen tvekan om att du kommer lyckas med detta! Glädjen är så hög att du känner dig som du fått något kraftfullt lyckopiller av doktorn.

Sedan, beroende på exakt hur taggad och inspirerad man varit, så kommer plötsligt en dag när de fantastiska energierna bara tycks hamna i jämnhöjd med fotknölarna.

Panik! Vad är det som händer? En inre nedrig röst kan börja låta allt högre: Ha, jag visste det, du är inte alls kapabel att nå dina mål…

Har den inre rösten fel? Är dagens taskiga vibbar bara en bekräftelse på att du aldrig kommer lyckas med det där fantastiska som andra gjort genom att använda sig av mål, mindset, lagen om attraktion och jävlaranamma?

Javisst, har den inre rösten fel!

Att man får bakslag handlar, enligt egen prisbeslönt forskning, om att när man börjar arbeta med sitt inre rör man upp energierna och får det att röra på sig kroppens tanke-och känslosystem. Se det som att städa. Det är toppen att gå från rum till rum med dammsugare och dimmvippa. Men samtidigt blir det alltid lite stökigare i själva städrummet- där man ska stöka sig in för att få fram alla rengöringsmedel, krångla fram dammsugarslagen, sortera ut rätt trasor m m.

Det som sker är helt enkelt en emotionellt bekräftelse på att du har förändrat ditt sätt att tänka, påverkat dina energier och gjort något som har berör dig djupt. När energierna har börjar flöda snabbare på vissa ställen, sköljs annat med också.

Ilska, irritation, frustration eller tvivel kommer att dyka upp. Du kanske har tryckt undan de här känslorna länge och nu när du börjar ventilera med dig själv, så dyker de upp.

Det är lätt att tro att det är en dålig dag och ett ”tecken” på att du inte är menad att förändra ditt liv som du vill.

Tänk igen!

Istället för att falla för frestelsen att trycka undan starka känslor som kommer fram, gå rakt in i dem istället. Fråga dig själv följande:

-Varför är du plötsligt så arg/ledsen/besviken/orolig?

-Var det något särskilt som triggade igång känslorna?

Börja bena i känslorna. Använd gärna en dagbok eller skriv av dig hela förloppet. Det kan hjälpa dig till klarhet. Eller gör som jag, ta en långpromenad och gå igenom dina tankar mentalt medan du rör på dig.

Dina insikter idag är viktiga ledtrådar

Din förmåga att skapa det du vill i livet har inte förändrats bara för att du upplever den här dagen av ”dåliga vibbar”. Snarare kommer dina insikter idag att hjälpa dig framåt. De är som viktiga ledtrådar till hur du kan växa och gå vidare mot dina mål med större självförståelse.

Tills du har landat i känslorna och fått lite distans till svaren på frågorna ovan är det lättast om du istället för att pressa på med affirmationer gällande dina nya mål, istället affirmerar följande:

Tack för att jag når full klarhet i hur min fortsatta väg ser ut.

Tack för att jag visas rätt väg mot mina mål hela tiden.

Tack för att jag känner mig grundad  och stark i att fortsätta ta aktiva steg för att skapa det liv jag vill.

Om du vill kan du också testa att be till ”de okända änglarna” om hjälp att rida ut känslostormen, oavsett det handlar om tvivel, rädslor, ilska eller stress. Änglavärlden, och bönens kraft är stark.

(Notering; De okända änglarna är något jag läste om i Anthony Williams bok, Medial Läkning, och varenda gång jag bett denna änglaskara om hjälp har jag märkt stor skillnad. Enligt Williams ska man viska eller be om hjälp högt. Tillräckligt högt för att man ska höra sig själv säga det är tumregeln. Om man har svårt att sova på kvällen är det toppen att be om att få en lugn natt med god vila. När jag har gjort det har jag somnat direkt och sovit som klubbad och vaknat och mått toppen.)

När du har gått igenom stegen ovan och sett dina känslor i ögonen är det dags för nästa steg:

Ta nu något som ligger i linje med det du har önskat dig, eller satt som mål att lyckas med:

Finns det något avseende ditt mål som är positivt och som har hänt på senaste tiden? Ofta börjar man se tecken, få idéer eller se andra saker hända i riktning med det man vill, när man satt igång att arbeta mot ett nytt mål.

Här någonstans kan du börja känna igen glädje och hopp kring ditt projekt eller mål eller nya önskan. Du styr dig långsamt tillbaka mot det positiva.

När du känner att energierna börjar skifta igen kan du återgå till din visionboard och dina affirmationer och se på dem med glädjen igen. Vips, börjar pirret i magen att komma tillbaka och glädje och förväntan börjar tränga undan de negativa vibbarna.

Hur lång tid tar det att vända energierna från låga till höga?

Det är individuellt och beror på hur mycket du tar tag och låter dig själv gå igenom känslorna, se dem i ögonen och sedan gå vidare. För min del brukar jag kunna vara ”arg” i några timmar och sedan få grepp om läget.

För snabbast resultat ska du skala bort alla onödiga måsten: boka av tvättstugan, lägg ned en lunchträff som du inte hinner eller har råd med i alla fall, sätt telefonen på tyst läge. Kort sagt bort med allt som inte måste göra så att du har så mycket kraft och tid som möjligt för att kunna fokusera på det du känner tills du fått koll på läget igen.

Ett sista steg för att lyfta vibbarna ytterligare är att se på dina mål och fråga dig:

Vad kan jag göra idag som för mig närmare mitt mål?

Med det menar jag något du rent praktiskt kan göra, allt från att ringa ett samtal, skapa en inloggning på en inspirerande medlemssida, säga upp ett abonnemang eller ansöka till en kurs, köpa en bok eller öppna ett bankkontot för dina dröminkomster. Vad som än ligger i linje med den person du ser dig själv som när du nått alla dina mål. Hur hade hon/han levt, klätt sig, läst, rest eller agerat?

Utan aktion, ingen manifestation

Agera, kära vänner! Det är det viktigaste av allt för att få fart på vad vi än vill kalla det; lagen om attraktion, framgångsresa, mindset-utmaning etc.

Om du inte tar aktiva steg, precis som ditt nya, förbättrade jag hade gjort, kommer inget att hända. Inget!

Idag vänder actionplaneten, Mars, framåt och, hell yeah, vi har kraften med oss!

Så, vad gör du idag för att nå dina drömmar?

Kommentera gärna!

Kramar

Helena

8
72

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00