ANNONS

Bloggträffen i förra veckan

/

Influencers på takterrassen på Bonnier

I förra veckan var det event på Bonnier för oss som bloggar för någon av Bonniers magasin. Festligt värre med grillning på takterassen åtta våningar upp, fina goodiebags och förstås kul möten med andra bloggare.

Jag träffade bland annat Jannice Wistrand, inredningsbloggare från Sköna Hem samt hennes podkollega samt stilexperten/modebloggaren Katarina Althin. Det var verkligen mysigt att sitta och äta halloumiburgare tillsammans och tala om livet, jobb och olika erfarenheter.

Jag är nyfiken på hur man poddar (läs den tekniska biten) och fick en del svar och tips.

Så här i terminsstarten så var våra chefer rätt överväldigade av allas vår iver, idéer och tankar inför hösten. Det bubblade i luften och i våra glas!

Jag kom på mig själv med att tänka på hur glad jag är att jag får vistas i en sådan kreativ miljö och att idéer och kreativa lösningar belönas och uppskattas.

Det är inte så ofta som vi ses på det här sättet så när det sker är det verkligen roligt. Jannice träffade jag för första gången vid förra årets möte så det var ett kärt återseende.

För er som vill lyssna till Jannices och Katarinas smarta budgettips för att fixa stilen, lyssna då in deras podavsnitt nr 46 HÄR. Jag föll för det direkt.

Ha en fortsatt härlig dag!

Kramar

Helena

0
28

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00