ANNONS

Allt det finstilta

/

GDPR, onlinebusiness m m

Hej kära läsare!

Nu har vi snart en Merkurius på topphumör efter den senaste retrograden igen. På söndag kommer Merkurius ha hunnit tillbaka till grad 23 i Lejonets tecken, där den sist befann sig den 26 juli. Det passar utmärkt med tanke på det jag håller på med just nu.

Jag jobbar ju på med nyhetsbrev, auto-responders, GDPR-fält som ska fyllas i m m. Jag känner mig både förväntansfull och lite lätt snurrig på samma gång. Men på det är så otroligt roligt!

Det är det här som nätentreprenörerna menar med ”get your hands dirty”. När man ska lära sig allt själv, från scratch, för att sedan kunna lära andra göra samma sak. Det var så jag en gång började min onlinebana genom att starta en blogg och lära mig om widgets, länkar och SEO-tänk. Och det är verkligen en bra erfarenhet, även om det ibland tar lite längre tid.

Nu ska jag ta stegen till att bli en ”riktig” nätentreprenör. Jag har ju försörjt mig online som bloggare hela tiden. Men nu, innebär det att också skapa mer digitala produkter. Jag har grunnat på många idéer under åren men först i våras kändes det som jag började få ihop ett koncept som fungerar för mig.

Jag och stress är inga nära vänner så jag vill arbeta fritt för att ha tid för min familj och för att må bra, varje dag. Genom laptoplivet får jag ihop ekvationen samtidigt som jag får arbeta med det som jag älskar, att coacha, vägleda, inspirera och dela det jag har lärt mig.

Det ska bli väldigt spännande att få göra den här resan och skapa information till er på ett nytt sätt.

Ha en fortsatt fin torsdag!

Kramar

Helena

0
39

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00