ANNONS

Gratis guide till astrologi och Lagen om Attraktion

/

Anmäl dig till mitt nyhetsbrev/maillista. Inlägget innehåller reklam för mina produkter och tjänster.

Loafreebie

Igår på eftermiddagen så tryckte jag på publicera-knappen för anmälningar till mitt nyhetsbrev och maillista! Tjoho!

Trogna följare på ”Helenas Horoskop” på Facebook blev de första att kunna klicka på länken.

Genom att anmäla dig kommer du att bli en av de första att få veta när jag släpper pepp-och inspirationspaket, kurser, tjänster eller tider för personliga horoskop. Min digitala satsning går under arbetsnamnet ”SHE BOSS”. Jag tyckte namnet stämde så väl med min tanke på min idela kund: en kvinnlig boss med så mycket potential för att sätta mål, nå dem och vara med om en spännande och utvecklande resa på vägen dit.

Jag hoppas att ni ska tycka om det!

Som tack för ditt intresse får du min guide ”Astrologi och Lagen om Attraktion”. Stjärnornas tips för när du kan skapa extra kraft när du vill manifestera dina drömmar. :-)

För att anmäla dig, klicka HÄR.

Ha en fortsatt härlig fredag!

Kramar

Helena

11
37

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00