Horoskop vecka 37, 2018

Planethändelser vecka 37, 2018. I inlägget förekommer reklam för mitt nyhetsbrev och mina astroprodukter.

Årshoroskop 2018

Stjärntecknens största utmaningar nu- 2020

Kärlekshoroskop 9 september- 31 oktober

Merkuriushoroskop 6-22 september

Mars in i Vattumannen

Planeten som ser till att vi alla får något gjort, Mars, flyttar på tisdagen den 11 september in i Vattumannens tecken. Mars har redan besökt Vattumannen i år. Den 16 maj flyttade Mars in i Vattumannen. Till följd av en retrogradperiod har vistelsen i Vattumannen sträckt ut sig ovanligt lång tid. Under juli och augusti kan vi ha känt osäkerhet gällande exakt hur vi skulle använda vår kraft för att ta oss framåt. Det var under den tid som Mars backade och livet kändes lite oklart, särskilt för Vädurarna.

Från och med tisdagen träder alltså Mars, nu i framåtfart, in i Vattumannens tecken igen. Mars kommer stanna i Vattumannen till och med den 15 november och se till att vi alla får upp ögonen för Vattumannens/det elfte husets ämnen.

Hur kan vi verka för ett högre gott? Välgörenhetsinsamlingar och andra samarbeten för att hjälpa behövande är en trend som kan få extra skjuts när Mars sätter fart i Vattumannen. Ett annat område är livsdrömmar. Vattumannen är känd för att uppfinna sin egen väg i livet och den är inte alltid spikrak, men det går om man vill! Detta är verkligen frilansarens väg, och tekniknördens! Nu får vi massor av kraft att använda oss av appar, mjukvaror, smartphones, chat-botar, medlemssidor, sociala medier och AI-teknik.

Marshoroskop för alla stjärntecken

Hur varje tecken gör bruk av Mars besök i Vattumannen, skiljer sig. Detta beror på att Mars besöker olika hus för de olika stjärntecknen. I nästa vecka kommer jag att publicera ett Marshoroskop för alla stjärntecken för perioden 11/9-15/11. Normalt sett får man bara ett Mars-besök vartannat år i de respektive husen så man brukar verkligen kunna jämföra tillbaka med det som skedde två år tidigare och se vad som hände.

Det är alltid roligt att se tillbaka för att stämma av med astrologin. Då kan man ju få en idé om vad som väntar när samma transit återkommer.

Mer om Mars i Vattumannen i nästa vecka sålunda.

Lycklig dag!

Tisdagen och onsdagen kan med rätta kallas för gulddagar, eller 5-stjärniga dagar!

Låt oss ta aspekterna en i taget:

På tisdagen den 11 september kommer Solen och Pluto retrograd att mötas i en möjligheternas trigon. Solen representerar livskraft och höga energinivåer. Pluto står för stora pengar, investeringar, banklån och pengar som vi får från andra (kommission, bidrag, investmentkapital, lån, arv eller gåvor).

Solen befinner sig i Jungfruns nitiska tecken där arbetsmoralen är hög. Pluto befinner sig i Stenbocken är ambitionerna, karriären och de stora livsmålen styr.

Detta antyder att vi på tisdagen får en gulddag om vi avser att starta eller agera på nytt i arbetet. En tjänst eller produkt som lanserar vid den här tiden (med den vackra nymånen den 9 september med i bagaget också) får ett väldigt lyckosamt DNA inbyggt i sitt horoskop. Det som initieras denna dag ” föds under en lyckligt stjärna”. Och just dessa stjärnor hjälper en business på att fantastiskt sätt. Det du startar idag, kan göra dig rik, för Pluto är de stora pengarnas planet.

Starta redan på nymånen den 9 september

Om du läser detta på söndagen den 9 september, vet då att nymånen idag är starten för de fina aspekterna i vecka 37. Agera idag och få kanske se momentum redan till tisdagen eller onsdagen.

På onsdagen den 12 september fortsätter alla de fina aspekterna, med tillägget att ytterligare planeter formar fina aspekter:

-Jupiter och Pluto retrograd befinner sig en positiv sextil till varandra.

-Venus och Saturnus möts också i en sextil.

Jättarna Jupiter och Pluto i denna fina aspekt är OTROLIGT för förtjänster, vinster och affärer. Men faktiskt, också för att inleda en oerhört transformativ livsresa. Jupiter är känd som livsgurun som kommer med viktiga budskap och Pluto som självhjälpsteknikernas och psykologens mästare.

Jag ser verkligen fram emot att se den här veckans utveckling!

Hicka i kärlekslivet

Det finns ytterligare en aspekt på onsdagen, som kanske är lite mindre fantastisk. Venus kommer att befinna sig i opposition till Uranus retrograd vilket antyder en viss överraskning och spänning gällande kärlekslivet. Något ställs på sin spets och en ny inställning kan behövas.

Med tursamme Jupiter i så fina aspekter på samma gång samt Venus och Saturnus i en positiv sextil så finns dock alla chanser att växa tillsammans och lösa saker på ett moget sätt.

Fram med din kreativa sida på fredagen!

Merkurius och Neptunus retrograd kan ge oss en kick på fredagen. Varför inte utforska lite mer kring möjligheterna att läsa, lära eller skapa kreativt? Kanske göra en kortare resa under helgen för att inspireras, i närheten av vatten? Eller hänge dig åt att studera lagen om attraktion eller skriva på intuition? Tillåt dig att sitta och drömma lite mer än vanligt. Kopplingen mellan det undermedvetna och det medvetna kan föda en riktigt bra idé! Om du måler eller skriver kanske du märker av Merkurius och Neptunus möte som att du skapar något som du käner dig särskilt stolt och nöjd över.

Kommunikation är grejen på söndagen

Är det dags att ta tag i den där drömmen om att skriva en bok, eller sätta dig ned och lära dig att göra en egen hemsida, podd eller blogg? Använd dig då av söndagens fina aspekter.

Merkurius befinner sig i finfina aspekter till både Pluto retrograd och Jupiter. Allt den fakta och informatopn du ger dig attan på att snoka reda på, hittar du. Om du står inför ett projekt där du måste hitta svar eller viktiga underlag så kan du alltså se bevis för att du snart har läget under kontroll. Om du ska ut och resa är det likaså en underbar helg. Merkurius och Jupiter är reseplaneterna så nu kan samtal om planer för både utlands- och/eller inrikesresa hamna på bordet.

Ja, kära vänner. Den här veckan är som en riktig godispåse. Använd den till att utforska ert inre, lansera det ni arbetat på de senaste månaderna och ”hoppa på tågen som kommer”.

Med innerlig önskan om lycka och framgång till er alla!

Kramar

Helena

PS. Ni ser kanske att jag på sistone har länkat mindre till ”bloggkärlek” än tidigare. Anledningen är att jag istället satsar på att skapa mer material till er, i linje med astrologi, digital strategi för framgång, winnermindset samt knep för att använda lagen om attraktion. Om du vill kan du prenumerera på mitt nyhetsbrev och få mail direkt från mig när något nytt händer. Jag förbereder massor av kul produker just nu. Missa det inte! HÄR finner du länken till mitt nyhetsbrev. Du får, gratis, min 7-sidiga PDF ”Astrologi och Lagen om Attraktion”, med vändande mail när du anmäler dig.

 1. Marie skriver:

  Har anmält mig om att få mail från dig, men det verkar som det inte fungerar. Har försökt flera gånger, men ännu inget fått. Har även kollat min skräppost, som du skrev, men inget där heller.

  Tack för att du delar med dig.
  Läser din sida varje dag, det är höjdpunkten
  och en kopp kaffe.

  Kram till dig!

  1. Tack för dina värmande ord Marie!
   Det låter underligt. Men, om du testar att anmäla dig via din telefon? Eller spam-boxen, kan de ha fastnat där?
   Återkom om det fortfarande inte fungerar efter ett sista försök.
   Kram
   Helena

 2. Ewa skriver:

  Ser verkligen fram emot nästa vecka. Det känns som att det som ganska oväntat har börjat bubbla den här veckan kommer att kunna utvecklas på alla sätt och åt alla håll. Tack för att du delar med dig på det här fantastiska sättet.

  All lycka och framgång till dig också.
  Kramar

  1. Tack Ewa! Och dubbelt tack- ditt fina mail i lördags inspirerade mig rejält i denna veckas nyhetsbrev ;-)
   Kramar
   Helena

 3. Det funkar inte att följa dig. Det står att jag ska få Mail, men det kommer inget!

  1. Har du kollat skräpposten och spam-korgen? Det kan finnas där!

 4. Ulla skriver:

  försökte anmäla mig men länken fungerade inte.. försöker igen om ett tag.. :-)

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..