Horoskop 10-16 september, 2018

Veckohoroskop för alla stjärntecken vecka 37, 2018. I inlägget förekommer reklam och länk till försäljning av Pepp- och Inspirationspaketet, OKTOBER, 2018

Väduren 21/3- 20/4

Venus piffar upp ditt sex- och samlevnadsliv. Unna dig något vackert eller lyxigt att överraska en kärlek med. Samarbeten kan komma att bli en het potatis från och med tisdagen och till och med november. Dina kunskaper och erfarenheter är eftertraktade av andra vilket kan föranleda förfrågningar som dyker upp. Veckans höjdpunkt är onsdagen. Bered dig på någon slags genombrott. Plötsligt ser du det som möjligt att du faktiskt kan nå dina mål.

Oxen 21/4-21/5

Det är så mycket flirt, kärlek och romantik i ditt horoskop nu! Du kommunicerar med en kärlek eller flirt via mail, chatt, sms och ansikte mot ansikte. Med Venus i ditt seriösa kärlekshus känns det som att du hittar en balans i din relation och njuter av ett kul socialt umgänge. På onsdagen kan du få en härlig bekräftelse för väl utfört arbete. Med massor av kraft och energi kring din karriär, från och med tisdagen och till och med november, så ska du satsa allt på att nå dina mål i jobbet. Om du inte arbetar är det dags att istället se över dina livsambitioner. Ringa först in hur du vill planera i livet. Gör det sen enligt en strategisk plan!

Tvillingarna 22/5-21/6

Planer på att resa eller studera, allt för att ge dig ett nytt perspektiv och nya livskunskaper, kommer på tapeten. Kanske funderade du fram och tillbaka under sommaren men från och med tisdagen är det action som gäller. Livet kan kännas som ett äventyr under de kommande två månaderna! På onsdagen släpps massor av känslor och minnen fria. Detta kan bli en väldigt viktig vecka för dig om man ser till hur du väljer att tala om känslor eller hantera det förgångna samt familjelivet. Nyheter som har att göra med pengar och din familj, såsom att leta hus/sälja hus, eller inleda en ny känslomässig era, dominerar din helg.

Kräftan 22/6-23/7

Kärlek, flirt och en bubblig glädjekänsla letar sig in i ditt liv. En anledning kan vara att du är ”hög” på en personlig dröm som du gasar mot i högsta fart. En annan anledning kan vara att ditt kärleksliv får enorm fart nu. En relation kan snabbt utveckla sig till nästa steg, antingen det är att göra er union offentligt eller berätta för världen att ni väntar barn eller ska flytta ihop eller gifta er. Singlar kan träffa någon som utsrålar alla vibbar från den sexiga romanen Fifty Shades of Grey… Allt startar när Mars sveper in i ditt åttonde hus på tisdagen. Satsa på att slå dig samman med andra likasinnade på onsdagen. Mastermindgrupper eller kanske ett medlemskap hos en guru du följer kan ge dig en superkick!

Lejonet 24/7-23/8

Singellivet kan bli ett minne blott om du önskar dig en partner. Från och med tisdagen sveper Mars in i det seriösa kärlekshus och saker börjar att hända. Livet med en stadgad partner kan hamna på rätt köl genom att du/ni fokuserar på att hitta en bra balans i relationen. En förlorad attraktionskraft er emellan kan återfinnas igen. Wow! Ditt hemliv ger dig också så mycket glädje och mysig trivselkänsla just nu. Ditt kärleksliv frodas verkligen när du är hemma, talar med din partner över ett glas rött eller, som singel, springer in i någon vid ett familjefirande av något slag. En date i hemmet, tända ljus och hemlagad mat, är att föredra framför en kväll på krogen. Ett återkommande tema, ett superviktigt sådant, är att på alla sätt göra dina arbetsdagar lättare och smartare. Se över om du kan spara tid genom att delegera eller använda dig av någon form av mjukvarusystem för att bespara dig kraft och energi. Din hälsa beror av det, faktiskt. Notera särskilt vad som händer kring onsdagen gällande tid/effektivitet/hälsa-temat. En fantastisk möjlighet kan dyka upp då. Den kan transformera ditt arbetliv.

Jungfrun 24/8-23/9

Ditt stjärntecken är i vanliga fall mycket noggrant och plikttroget. Från och med tisdagen blir det en dubbel, eller ska vi säga trippel, dos av ansvarskänsla. Ställ inte för höga krav på dig själv. Ingen begär det omöjliga av dig, utom du själv. På onsdagen skiner du som en rockstjärna. Du är bra på det du gör och du vet det! Dina åstadkommanden kan inspirera andra att våga satsa på sina drömmar. Sug åt dig av alla komplimanger och fortsätt arbeta mot dina mål. Funderat på att starta en blogg eller göra ditt namn känt genom att ge uttryck för dina åsikter eller tankar? Använd söndagen till att fokusera på att kommunicera på och kring en dröm, som på köpet kan vinna följare åt dig. Detta kan till och med bli starten på en helt ny livsresa.

Vågen 24/9-23/10

Hur mycket pengar kan man göra av med på några dagar? Ganska mycket om man är svag för design, inredning och lyxkänsla! Du kommer troligen prata om pengar, personliga värderingar och ekonomiska mål, med din partner också. Livet måste ha lite guldkant, eller hur? Ditt kärleksliv får en rejäl kick från och med tisdagen. ”Sexigt” flyttade just in hos dig! Nu kan en ny romans börja spira för singlar eller en ”vi-fann-en-väg-tillbaka-till-passionen” hända för stadgade. Onsdagen kan bli en enormt viktigt dag för dig. Känslor, minnen och undantryckt ilska kan bubbla upp. Du får en chans att se livet med mer kärleksfulla, förstående ögon. Förlåt, släpp och gå vidare. Rinse and repeat. Transformerande!

Skorpionen 24/10-22/11

Du är snyggast i zodiaken när Venus besöker ditt tecken. Unna dig lite extra fina saker eller kläder som du i vanliga fall inte bara köper hur som helst. Kärlekslivet ger dig det du vill ha och din självkänsla mår toppen av Venus magiska effekt. Om du under sommaren har vacklat gällande en bostadssituation eller en viktigt fråga i ditt familjeliv, såsom att skaffa barn eller flytta ihop, så kommer klarhet och snabba händelser att sätta saker i rullning från och med tisdagen. Förbered dig på två månader av mycket nyheter gällande just dessa områden. På onsdagen kan samtal och möten som sker närmast slumpartat, visa sig vara en del i en magisk plan. Du, eller den du möter, gör det av en anledning. För att ni har något ni kan dela eller lära av varandra.

Skytten 23/11-22/12

Du är redo att omfamna världen genom din karriär och dina ord. Den här veckan kan du imponera rejält när du skriver eller publicerar ett inlägg i sociala medier. En bok, en TV-sändning eller en podd kan få massor av publicitet om du är en kreatör. Du är superfokuserad och har en tydlig steg-för-steg-plan klar för dig. Det gör din resa så mycket lättare. På onsdagen är din utstrålning otrolig! Det är mycket möjligt att det du erbjuder världen, i form av din kunskap, talang eller expertis, reflekteras på ditt bankkonto i form av ett högljutt KA-CHING!  Snart är det dags för ditt stora nystartsår, du har inte haft ett sådant på 12 år. Detta är uppstarten till det som kommer ske dig under kommande år, från och med den 8 november 2018.

Stenbocken 23/12-20/1

Vänner och romantik går att kombinera alldeles utmärkt! Det vet du som just nu har massor av kärlek i ditt vänskapshus. Singlar kan finna någon som tidigare endast varit en vän. Stadgade mår toppen av att tillåta varandra lite mer utrymme och egentid. Det kryddar relationen! Från och med tisdagen kommer Mars ge dig två månader av fokus på pengar och att göra upp en plan för hur du genom en strategi och en smart budget kan göra verklighet av dina materiella drömmar. Håll fast vid en stor vision du har, när onsdagen kommer. Det är de som fastnar i de små detaljerna som kör fast och aldrig uppfyller sina drömmar.

Vattumannen 21/1-18/2

Du är redo att släppa på vissa personliga barriärer och anförtror dig mer än vanligt till en partner. Nu kan hemligheter och passion flöda fritt när du talar med din partner eller en ny spännande person. En hel del sms med väldigt sexig underton kan landa eller skapas i din telefon också…  Från och med tisdagen kan du hitta en personlig drivkraft som du kanske trott hade lämnat dig. Men icke! Under de kommande två månader kommer du sätta fart mot helt nya, personliga mål. på onsdagen kan dina planer, ja, du är grymt snabb i att ta beslut nu, imponera på din omgivning. Du utstrålar kraft och mod och bländar folk med din karisma.

Fiskarna 19/2-20/3

Om sommaren kändes prövande, kan du under den här veckan börja komma till insikt om de viktiga lärdomar som händelserna förde med sig. Din hälsa och/eller ditt arbete kan ha varit det som gett dig oro eller en oklarhet att tampas med. Nu rullar livet på framåt och du kan se på allt från ett nytt perspektiv. Du får en chans att läka eller förebygga smärta eller sjukdom. Om du tänkt på att ge dig själv mer tid eller besöka läkaren, GÖR det då verkligen under de kommande två månaderna. Onsdagen kan bjuda dig på en nystart i både kärleksliv och samarbeten. Det kan kännas som att gå från en livsbana till en annan, ny, när möjligheter öppnar sig i samband med att du talar med bekanta och likasinnade.

Nu kan du förbeställa Pepp- och Inspirationspaketet för Oktober!

Om du förbeställer idag så landar ett härligt inspirerande paket med astrologisk vägledning samt det första steget i SHE BOSS Foundation, direkt i din mailkorg den 29 september.

HÄR finner du mer information!

Pepp och inspirationspaket oktober 2018

 1. Lejon skriver:

  Vilket dåligt skämt till vecka! Nåja, söndagen kvar så det är kanske nu det händer…

 2. I onsdags lekte jag kurragömma med allt spännande och nytt som skulle hända just på onsdagen. Fisk med AC-lejon-båda horoskopen pekade på a Big day på onsdag!
  Men det hände inte ett smack 😝 En jömntråkig dag fylld med rutin. Hur kan jag tolka det Helena?

 3. Milde tid! Jotack Onsdagen väckte verkligen känslor. Skar mig i fingret djupt och brett och fick tejpas ihop. Nyss hemkommen från en tillställning där en person fick skickas med ambulans.
  Ser gärna att det blir positiva känslor hos tvillingarna nu 😵

  1. Usch! Hoppas ditt finger läker väl och att livet snart blir gladare!

   Trevlig helg!

   Kram
   Helena

 4. Spännande! Verkar stämma riktigt bra hittills och nu väntar jag spänt på hur det ska gå – träffade en underbar man på i augusti (efter år och år av Saturnus släpande i mitt relationshus), sen gick det lite utför men nu verkar det som att romantiken är tillbaka på tapeten, sist pratade vi om att jag skulle besöka honom igen – ska bli intressant att se vad som händer på onsdag. :D

  1. Vad roligt, då hoppas vi att det är romantik, röda rosor och violiner som väntar! :-)

 5. Vilket horoskop brukar stämma bäst, det man har accendenten i eller det vanliga?

  1. Jag tycker en blandning av de bägge är att rekommendera. Men, för min del så läser jag alltid ascendenttecknen i första hand.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..