Marshoroskop på gång

Mars in i Vattumannens tecken den 11 september. I inlägget förekommer reklam för mitt nyhetsbrev samt astrotjänster och produkter.

Imorgon smäller det- då byter Mars tecken och vi får alla en extra skjuts framåt i det livsområde som berörs för just oss.

Jag skriver på horoskopet hela dagen tills jag ska få gå iväg på ett kul event till kvällen.

Samtidigt arbetar jag också vidare på Pepp-och inspirationspaketet för oktober. Jag har fått mail om när jag startar försäljningen för paketet och eftersom det verkar som att några av er förväxlar Pepp-inspirationspaketet oktober med personliga horoskop så kommer här en klargörelse:

Pepp- och inspirationspaket oktober 2018

Detta kommer ingå:

Alla de mest utmärkande datumen för Kärlek och Karriär, för alla stjärntecken. DETTA ÄR INGET PERSONLIGT HOROSKOP.

Detta är nytt material som inte kommer finnas på bloggen. Visst, vissa datum kommer slinka in i ett eller annat horoskop, men på det stora hela så är detta förbehållet min astroprodukt.

I inspirationsdelen kommer jag att bifoga dokument om hur man lägger grunden för framgång, öppnar flöde och ger sig av på sin resa mot ett stort mål. Det är detta som jag kallar SHE BOSS Foundation.

Priset är 250 kr/paket och försäljningstiden är de sista dagarna i september. När försäljningstiden är slut går informationen till valvet, he he. Detta för att ni alla ska ha fått möjlighet att köpa produkten innan de datum som nämns, har påbörjats.

Personliga horoskop

Jag tar emot bokningar i slutet av september. De kommer fyllas upp fort eftersom jag är en one-woman-show och inte kan ta emot mer än ett fåtal per vecka. Det är det enda sätt jag har kommit på som fungerar för mig då jag inte vill ha månadslånga väntelistor.

Precis som i våras, kommer bokningarna att ske enligt devisen ”först-till-kvarn” en viss veckodag.

Priset är 1200 kr/personligt horoskop.

Digital SHE BOSS- kursstart till våren

Jag arbetar med så mycket roligt till er bakom kulisserna! En annan väldigt rolig lansering är min onlinekurs för hur man skapar inkomster på nätet. Jag älskar det här området- det vet ni ju- och i kursen delar jag med mig av allt som jag har lärt mig på min resa från juristkontoret till nätentreprenörernas värld.

Håll utkik här eller i nyhetsbrev för mer information om startdatum för bokningar och försäljning.

Jag önskar er alla en fortsatt glad måndag!

Kramar

Helena

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..