Förbeställ ditt ex av Pepp- och Inspirationspaketet, OKTOBER 2018

Nu kan du förbeställa! Inlägget innehåller reklamlänk till en av mina astroprodukter.

Pepp och inspirationspaket oktober 2018

Kära vänner!

Jag arbetar på så mycket goodness till er just nu. Jag skriver kärleks- och karriärhoroskop så att det trummar på tangentbordet och jag startar SHE BOSS Foundations första steg i och med lanseringen av oktobers inspirationspaket.

Det är både omtumlande och så roligt med allt som pågår: all inspiration, alla förhoppningar om att dela med mig om tips, trick och kunskaper kring onlinevärlden, manifestering och att bygga framgång och så, självklart, alla dessa horoskop.

Jag är så exalterad och ser verkligen fram emot att höra er respons sedan.

Men nu, dagens roligaste nyhet:

Redan nu kan du förbeställa ditt ex av Pepp-och Inspirationspaketet för Oktober. Du finner mer information HÄR. För att också vara extra tydlig så är paketet inget personligt horoskop utan innehåller de mest utmärkande datumen för kärlek och karriär, för alla stjärntecken.

Ditt Pepp- och Inspirationspaket landar i din mailkorg på lördagen den 29 september.

Kramar

Helena

 1. Maja skriver:

  Tack för en jättebra blogg ! Jag har följt dig i flera år och tycker att mixen av horoskop och inspiration är så bra. Ville bara kolla priset på oktober paketet – såg 250 kr tidigare men när man klickar på länken så verkar det bli mer? Stort lycka till med din nya produkt, kommer bli en succee helt säkert :-)

  1. Hej Maja,
   Priset är i dollar och blir totalt 27,50 dollar. Då ingår moms. Jag räknade med en kurs på 1 dollar= 9 kr. Kostnaden blir då 247, 50 kr.

   Hoppas du ska tycka om den! Tack för att du skrev och för dina vänliga ord.

   Kram
   Helena

 2. Johanna skriver:

  Beställt!! Spännande!!

 3. Marie skriver:

  Om man vet sitt personliga horoskop, kan du tipsa om datum då också?

  1. Hej Marie,
   Då blir det ett personligt horoskop som är det bästa alternativet. Du kan fortfarande använda dig av dagarna jag anger i paketet och se vad de respektive planeterna befinner sig i ditt horoskop då. Det är en fråga om hur mycket du känner till om astrologi och ditt eget horoskop.

   Allt gott,
   Helena

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..