Marshoroskop 11 september- 15 november

Action i stjärntecknens horoskop!

Väduren 21/3- 20/4

Ta fram din mest sociala sida! Den här perioden kommer präglas av att du kombinerar din förmåga att samarbeta med andra gällande innovativa idéer. Nu kan du få en chans att arbeta i team med andra likasinnade och det är möjligt att det ni jobbar på är ett projekt som bryter ny mark. Projektet kan beröra teknologi eller ett nytt sätt att tänka.

Oxen 21/4-21/5

Gör dig redo att rannsaka dig vad gäller dina karriärplaner och ambitioner i livet. Med Mars i din karriärzon kommer du ta tjuren vid hornen och sätta fart mot höga mål. Du kommer hålla högt tempo och inte ge dig. Det kommer kännas skönt att äntligen få gasa på, efter en sommar då du inte kände dig lika säker på vad du ville åstadkomma.

Tvillingarna 22/5-21/6

Planer på att resa kan plötsligt bli bokade och bekräftade flyg- och hotelldatum. Med Mars i ditt nionde hus kommer du sukta efter att få ta del av nya intryck och lära dig mer om livet, utanför dina egna ramar. Resor, studier och gurus som lär ut en vinnande livsstil kan imponera på dig stort och resultera i att du ”utbildar” dig både spirituellt och praktiskt under  kommande månader.

Kräftan 22/6-23/7

Fram med budgetkalkyler och stolar till dig och din partner. Nu är det läge för att gå igenom gemensam budget och kanske besöka banken eller en jurist för att få ordning på dokument avseende skatter, arv, gåvor eller underhållsbidrag. Även andra som du delar pengar med kan ge dig mer att göra, såsom en dödsbodelägare eller en affärsängel. På ett personligare plan kan perioden också bjuda på en djupdykning i ditt inre. Vad släpar du på i emotionellt bagage? Detox-läge!

Lejonet 24/7-23/8

Din partner och du, eller ditt sociala umgänge, får sig en rejäl kick av att Mars ökar farten. Singlar kan också, i snabb takt, möta någon ny under denna period. Intresset för att leva livet på ett friare sätt är något som enar dig och en kärlek samt dominerar samtal och möten i din umgängeskrets. Finns det en formula för att lyckas i en relation eller i livet, på ett smartare sätt? Var redo för hastiga vändningar och mycket intressanta nyheter i kärlek och affärer!

Jungfrun 24/8-23/9

Kan du bli ännu lite mer tidseffektivare och petigare i ditt arbete? Eller mer nitisk när det gäller din hälsa och träning? Ja, absolut. Men ta inte ut dig. Risken för att du faller i fällan av att allt måste vara helt perfekt är stor med Mars här. Resultatet blir dåligt humör och pannkaka. Försök att inte kräva mer än vad som är mänskligt möjligt av dig själv. Du kan få ett stort, krävande arbetsprojekt på ditt bord under den här perioden. Då kan det vara bra att ha med sig orden: ta det varsamt, i bakhuvudet. Du är bara människa.

Vågen 24/9-23/10

Så där ja! Mars i ditt nöjeshus ger dig massor av händelser kring ämnen som du faktiskt älskar. En hobby kan få mer utrymme i ditt liv. Kanske är det något som du saknat och inte haft tid för när familjen och hemmet krävt allt av dig de senaste månaderna. Kärlekslivet kan också ha hamnat lite på efterkälken men med Mars i ditt hus för kärleksaffärer, flirt och härligt sexliv kommer den saken att ändra på sig under de kommande veckorna.

Skorpionen 24/10-22/11

Hemnet, ”hus till salu”-skyltar, renovering och rum till uthyrning. Kodorden för tiden med Mars i Vattumannen när det gäller ditt hem. Mars kan även trigga enorm fart gällande att träffa släktingar eller introduceras till din partners släktningar. Barn, firanden och familjen är tillsammans med hemmet temat för dina kommande två månader. Det finns ett stort mått av nytänkande i det som sker. Kanske är det inte helt konventionellt, som du väljer att hantera ditt hem och/eller familjeliv, men vad sjutton, om det funkar för dig är det BRA!

Skytten 23/11-22/12

Massor av information kommer passera din hjärna varje dag. Du är i vanliga fall alltid intresserad av att lära dig mer men nu når detta intresse nya nivåer. Du kommer maila och skriva på information/bokmanus/inlägg i social medier så mycket att du snart behöver plåster på fingerspetsarna av alla tangentnedslag. Eller så sätter du dig i skolbänken för att lära dig om något nytt inom teknik, forskning eller alternativa vägar till framgång i dagens samhälle. Ett syskon, vänner eller en klubb i sociala medier kanske blir din följeslagare på den här intensiva informations-och utbildningsresan. Du kommer älska det men se till att klämma in en lugnande promenad här och där för att smälta det hela också. Flera kortare resor eller week-end-resor är också indikerade!

Stenbocken 23/12-20/1

Din budget rymmet både de pengar du tjänar och det värde du har inom dig, i form av dina kunskaper och din expertis. Med Mars i denna del av ditt horoskop ger planeten dig motivation och drivkraft att få upp din lön och höja värdet på din talang. Du har ofta stora visioner och jöga mål, så även nu. Under tiden fram till och med mitten av november tala med din chef och be om löneförhöjning och/eller höja priset på dina produkter eller tjänster.

Vattumannen 21/1-18/2

Your way, or the highway! När Mars besöker ditt eget tecken kommer du ha kraft och mod att följa dina drömmar. Detta är en högst personlig tid då du rannsakar dig själv, frågar dig vad DU vill ha av livet just nu, och sedan tar bestämda kliv för att lyckas åstadkomma det. Enda smolket i bägaren? Du kan bli lite för bossig och styrande. Andra kan tröttna på dig om du inte påminner dig om att ha en mer tålmodig och ödmjuk stil mot andra, som kanske inte har din kraft med sig just nu.

Fiskarna 19/2-20/3

Din hälsa kan ha gett dig utmaningar i form av förvirrade budskap från läkare eller svårighet att hitta rätt vårdgivare. Nu är det framåtrörelse som gäller och du kan rekommenderas rätt hälsorådgivare och få kloka råd om operation eller annan effektiv behandling. Lägg din kraft på att återhämta och balansera dig. Om du har svårt att slappna av för att sova eller känner avv stress lite för mycket så kan hypnos eller terapi hjälpa dig bra nu. Fantasiser, mediation eller lagen attraktion kan också få dig att må bra. Fantasybonanza i bokhögen på nattduksbordet eller en anmälan till en manifestationskurs? Det kan bli en spännande, utvecklande och läkande tid!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..