”Åt helvete med det!”

John C. Parkins självhjälpsbok. Inlägget innehåller reklamlänk.

Åt helvete med det : Den fulländade andliga vägen (kartonnage)

Hej denna blåsiga onsdag!

Jag har varit ute och gjort ärenden och kämpat med flygande hår, för tunga kassar mat och bara velat hem. Och nu sitter jag här med en stor kopp te och redo att ta mig an dagens arbete.

Jag har börjat läsa en så väldigt rolig och intressant bok. Titeln fick mig att hoppa till direkt: Åt helvete med det! Den fulländade andliga vägen av John C. Parkin.

Författaren har studerat andliga övningar i massor av år och kommit fram till att det bästa man kan gör för att befrias från onödiga bördor i livet. säga ifrån till andra, finna inre frid och frihet är att säga just de där orden: Åt helvete med det!

Parkin menar att de där orden, och den innebörd de får i våra liv om vi verkligen menar det vi säger (Åt helvete med det) ger oss samma väg till lugn som andra övningar som syftar till att vi ska släppa onödigt bagage och sådant som egentligen inte betyder ett minsta bidevipp i det långa loppet.

När Parkin började praktisera sitt Åt helvete med det, resulterade det i att han och hans fru lämnade ett hektiskt liv i England och flyttade till Italien för att starta en kursgård. Där predikade han det som han lärt sig och snart blev kursgården en rörelse, som blev en bästsäljande bok, som blev en livstil…

Ja, ni hör, den här boken och dess budskap har nått enorm framgång. Även hos spirituellt folk såsom kyrkoherde M. Townsend som menar att

”Det är verkligen andligt att säga Åt helvete med det.”

Jo, jo.

Jag brukar ibland berätta om hur jag, när jag har nått min yttsersta gräns, brukar säga några väl valda ord uppåt. Det brukar få en omedelbar effekt i form av att samtal eller händelser brukar ta fart.

En del har chockats (skäller du ut andevärlden?!) men man har faktiskt rätt att meddela universum och himlens alla änglar när man har fått tillräckligt och kräver bättring och hjälp.

För er som vill få en härlig läsupplevelse, för Parkin är en riktig skämtare också, läs då hans roliga och väldigt ögonöppnande bok.

Kanske finns det redan idag något eller någon som du vill säga Åt helvete med det, till?

Livet är kort. Gör det bästa av det.

Jag önskar er alla en fortsatt härlig onsdag.

Kramar

Helena

 1. Lotta skriver:

  Hej helena! Skulle bara vilja sända ett tack. Du har hjälpt mig de senaste veckorna med så tydlig guidning att det är hårresande. Horoskopen har stämt för denna (typiska) Skytt. Stora saker har hänt i karriären och jag har landat i något jag länge drömt om. T o m dagarna har stämt med en otrolig onsdag denna vecka. Fortsätter läsa, hittade dig ganska nyligen! Kram

  1. Hej Lotta!
   Varmt tack för att du skrev! Jag är så glad om du kan få lite vägledning av mina horoskop. Snart smäller det ju för Skytten rejält: när Jupiter flyttar in i Skyttens tecken den 8 november. För att inte nämna årets lyckligaste dag, särskilt för Skyttarna: 26 november! ;-)

   Kram från en annan Skytt

 2. Lena skriver:

  Tack Helena för dina boktips och din intressanta blogg! Är intresserad av allt som kan hjälpa oss i vardagen och är glad när du delar med dig av tips du själv använt, tex
  gällande attraktionslagen.

  1. Hej Lena,
   Jag jobbar på mer information om lagen om attraktion. Jag älskar det själv!

   Kram
   Helena

 3. Haha, det är lite befriande med lite grövre språk, kanske är det viktigt att de orden också finns? Stort tack för boktipset den ska jag minsann läsa. Har börjat luta åt det hållet själv – så jag vill gärna ha lite bekräftelse :-)
  Allt gott/Lena

  1. Ja, ”åt helvetet med det”, låter ändå inte som det värsta man kan säga… :-) Men, ändå, ett starkt ställningstagande när man fått nog.
   Boken är rolig, jag kan rekommendera den!

   Kram
   Helena

 4. Så magiskt det här blev, jag gjorde ganska nyligen det med att ta i och verkligen be änglar och universum om hjälp. Ville ha svar genom mail och media. Det är pågående just nu och då kommer oktober pepp vilken jag beställde. Efter det ditt tips om den här boken. Orden visar att det är ok att ta i lite extra. Tack

  1. Helt rätt! Säg ifrån när det är dags för förändring. Andevärlden vill hjälpa till, särskilt om de får klara riktlinjer om vad du önskar. Det fungerar varje gång för mig!
   Kram
   Helena

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..