ANNONS

”Åt helvete med det!”

/

John C. Parkins självhjälpsbok. Inlägget innehåller reklamlänk.

Åt helvete med det : Den fulländade andliga vägen (kartonnage)

Hej denna blåsiga onsdag!

Jag har varit ute och gjort ärenden och kämpat med flygande hår, för tunga kassar mat och bara velat hem. Och nu sitter jag här med en stor kopp te och redo att ta mig an dagens arbete.

Jag har börjat läsa en så väldigt rolig och intressant bok. Titeln fick mig att hoppa till direkt: Åt helvete med det! Den fulländade andliga vägen av John C. Parkin.

Författaren har studerat andliga övningar i massor av år och kommit fram till att det bästa man kan gör för att befrias från onödiga bördor i livet. säga ifrån till andra, finna inre frid och frihet är att säga just de där orden: Åt helvete med det!

Parkin menar att de där orden, och den innebörd de får i våra liv om vi verkligen menar det vi säger (Åt helvete med det) ger oss samma väg till lugn som andra övningar som syftar till att vi ska släppa onödigt bagage och sådant som egentligen inte betyder ett minsta bidevipp i det långa loppet.

När Parkin började praktisera sitt Åt helvete med det, resulterade det i att han och hans fru lämnade ett hektiskt liv i England och flyttade till Italien för att starta en kursgård. Där predikade han det som han lärt sig och snart blev kursgården en rörelse, som blev en bästsäljande bok, som blev en livstil…

Ja, ni hör, den här boken och dess budskap har nått enorm framgång. Även hos spirituellt folk såsom kyrkoherde M. Townsend som menar att

”Det är verkligen andligt att säga Åt helvete med det.”

Jo, jo.

Jag brukar ibland berätta om hur jag, när jag har nått min yttsersta gräns, brukar säga några väl valda ord uppåt. Det brukar få en omedelbar effekt i form av att samtal eller händelser brukar ta fart.

En del har chockats (skäller du ut andevärlden?!) men man har faktiskt rätt att meddela universum och himlens alla änglar när man har fått tillräckligt och kräver bättring och hjälp.

För er som vill få en härlig läsupplevelse, för Parkin är en riktig skämtare också, läs då hans roliga och väldigt ögonöppnande bok.

Kanske finns det redan idag något eller någon som du vill säga Åt helvete med det, till?

Livet är kort. Gör det bästa av det.

Jag önskar er alla en fortsatt härlig onsdag.

Kramar

Helena

8
70

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00