Den kommande veckans explosiva aspekt

Mars och Uranus i sitt tredje möte

Hej!

Det här inlägget kommer lagom till lunchen för många av er. Själv sitter jag och skriver med en kopp kaffe efter att ha slukat lunchen i två tuggor.

Jag har precis skrivit klart veckoslutets inlägg, veckohoroskopen. Det blir full fokus på mötet mellan Mars och Uranus. Det är tredje gången gillt nu.

För att ge er en liten hint, minns ni vad som hände den 16 maj samt den 2 augusti? Jepp, nu är det dags igen.

Jag minns den 16 maj med fasa. Det var samma dag som jag fick åka till sjukhuset i ambulans. När den 2 augusti kom var jag glad att Mars backade och var mindre stark i sin energi. I nästa vecka är det Uranus som backar. Jag tror att det värsta har passerat men likväl kommer vi känna oss triggade av en märkbar kraft som vi kanske inte kan styra över.

Jag hade en väldigt härlig lunch med Tone igår. Vi lärde känna varandra på en resa med Qoola Qvinnor till Kroatien för flera år sedan. Det var precis innan min tid på amelia startade men redan då var jag taggad som sjutton av nätentreprenörsmöjligheterna. När jag fick höra talas om att Tone var inne på samma spår, gick jag fram till henne. Sedan dess har vi haft många kul, inspirerande samtal. Jag är så glad och tacksam för det!

Nu ska jag fortsätta att skriva på oktobers horoskop till Pepp-paketet. Gudars vad mycket det blir! Mitt astrodokument ligger på närmare 10 A4 sidor i nuläget. Och då har jag fortfarande hälften kvar!

Helgerna är helig tid för mig. För återhämtning och för att kunna ge 100% fokus åt familjen. Jag knattrar på som en tok för att sedan kunna stänga ned datorn och vara ledig. I helgen blir det knattebio, lördagsgodis och kanske en utflykt till Skansen.

Vad gör ni?

Ha en fortsatt härlig fredag!

Kramar

Helena

 1. Ewa skriver:

  Det var riktigt positiva bra dagar, både i maj och augusti. Så jag hoppas på en repris av dem.
  Jag håller tummarna för att det blir ok för dig.
  Ha en härlig helg!

 2. Sofie skriver:

  Jag kommer ihåg i mitten på maj när jag blev färdig till att våga mer saker, och drömmarna tog fart. I augusti var det lite mer stiltje och reflektion men nu har drömmarna om vad man vill och även börjat jobba mer mot de drömmarna, att liksom de går att förverkliga och efter augusti så kändes det mer som att man hittat rätt när man valde den vägen. Hittat små vägar dit iaf.
  Jobbar fortfarande på mitt vanliga jobb så helgen blir att arbeta också, men med det kreativa, arbeta mot de drömmarna :)
  Blir så glad varje gång jag ser att du har bloggat, det hjälper så mycket på vägen och även mailen som jag signerade upp mig för. Det gör verkligen supermycket! :)

  Ha en skön helg!

 3. Inget speciellt hände dessa dagar, jag gjorde ungefär samma sak, bortsett från ett möte som i maj.

  Trevlig helg!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..