Horoskop vecka 38, 2018

Veckohoroskop: Planethändelser vecka 38.

Årshoroskop 2018

Stjärntecknens största utmaningar nu- 2020

Kärlekshoroskop 9 september- 31 oktober

Då var det dags igen- Mars/Uranus kvadratur!
Minns ni vad som hände den 16 maj respektive den 2 augusti? Nu upprepar sig samma planetmöte igen. Det hela sker på onsdagen den 19 september: Mars och Uranus i kvadratur till varandra.
Ta det lugnt och varsamt på onsdag. Undvik alla former av diskussioner eller att ställa någon mot vägen. Mars är krigarens planet och med denne i en tuff kvadratur till oberäknelige Uranus kan det snabbt bli skarpt läge.
Jag undrar samtidigt vad som sker rent politiskt den här dagen. Det är en dag så envisa åsikter står mot andras envisa åsikter och ingen vill rubba sig för den andre.
Den här energin kommer kännas av hela veckan men alltså nå sin kulmen på onsdagen.
Ta det varligt och göra inget typiskt Mars-aktigt såsom att ge dig iväg på en tävling i någon form av extremsport.
Vågens energier
På söndagen träder Solen in i balansmästarens tecken, Vågen. Dagen innan, på lördagen, flyttar Merkurius in i samma tecken. Hur kan vi skapa balans och nå enighet i våra relationer med andra? Detta är verkligen en energi som kommer hjälpa politikerna de följande veckorna.
Vi kommer fokusera, tala och tänka mer än någonsin på vikten av att kompromissa och nå en överenskommelse där alla känner att de ger och tar. Det låter väl hoppingivande, eller hur?
Jag kommer publicera ett Merkurius-horoskop i veckan som kommer. Merkurius kommer befinna sig i Vågens tecken under perioden 22 september- 10 oktober.
Solodag
Ibland gör man mer nytta med andra men inte på söndagen den 23 september! När Merkurius, som styr intellekt och tankeverksamhet, möter Saturnus i en hård aspekt, är enskildhet att föredra. Koka te, sätt dig ned och fokusera. Du kan bli enormt produktivt om du bestämmer dig för att arbeta mol allena på din kammare.
Tjuvkik in i vecka 39
Förkylningstiderna är här och med en fullmåne (25/9) och en samtidig Sol/Saturnus-aspekt som ropar ”varning för utmattad känsla” kan ni redan nu, i vecka 38, försöka förbereda er. God kost, sömn och egentid SKA in på agendan. Med kraft i kropp och sinne kommer ni kunna njuta av en fullmåne som är omringad av fina energier.
Jag önskar er alla en härlig vecka!
Kramar
Helena

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..