Horoskop 17-23 september, 2018

Horoskop för alla stjärntecken, vecka 38. Inlägget innehåller reklamlänkar.

Väduren 21/3- 20/4

Luften är laddad inför onsdagens tuffa planetmöte mellan din styrare Mars och Uranus. Folk i din närhet kommer leverera små nyhetsbomber och nu kan ditt tålamod blir prövat till max. Gör inget impulsivt såsom att, tja, boka ett hotellrumsmöte för första gången med en onlinedate  eller inleda krigföring i en grupp du tillhör. Med Solen och Merkurius i ditt sjunde hus från och med helgen så väntar en tid då du kan få flera roliga händelser inbokade i din kalender och en tid då dina nära och kära är det som ger dig mest glädje.

Oxen 21/4-21/5

Veckans energier är präglade av impulsivitet och tendensen att följa lustar snarare än huvudet. På onsdagen kommer de här energierna nå sin kulmen. Hur frestad du än är, LIGG LÅGT, istället för att hoppa i galen tunna. Om du öppnar munnen för att säga ifrån kan du själv bli förvånad över att det verkar spruta eld och ilska om dina ord. Ooops. Tänk efter före. Omvärlden kommer bete sig på samma sätt så det kan hända massor av oväntat, minst sagt! Från och med helgen träder Solen och Merkurius in i ditt jobb- och hälsohus. Nu blir du analytisk och extra ansvarstagande vad gäller bägge dessa områden. Under kommande veckor väntar dig mer arbete men också mer koll på tillvaron. En att-göra-listornas tid.

Tvillingarna 22/5-21/6

På onsdagen kan du drabbas av lust att berätta sanningen. Och du tycks inte göra några större ansatser till att göra den lite vackrare än vad den är. Aj, aj. Försök att inte göra för mycket skada när du, kanske i alla välmening, bara vill vara ärlig. Tona ned det du säger bara en liten aning, okej?  Generellt kommer du tala rakt från hjärtat från och med helgen. Med kommunikative Merkurius, tillika din styrare, i ditt kärlekshus berättar du klart och tydligt vad du mår bra av i en relation. Mentalt utbyte kommer helt klart vara en av de saker som är särskilt viktigt för dig i ditt kärleksliv under kommande veckor. Flirt. glädje och mer njutning väntar dig också när Solen lyser upp samma hus. Boka en resa/konsert/teaterbiljetter, inleda en flirt, eller hitta tillbaka till din partner genom att tala ut är olika alternativ som är möjliga.

Kräftan 22/6-23/7

Den här veckan kan det känns som att du måste praktisera djupandning lite mer än vanligt. Hjärtat klappar hårt när en våg av ilska tränger genom kroppen. Anledningen? Någon som säger något som triggar dig till 150% på onsdagen. I din upprördhet kan du missa några små detaljer i det du får höra. Med ditt hus för bekanta aktiverat kan det vara en kommentar i sociala medier eller via en grupp eller organisation du tillhör som tänder krutdurken. Ta det varligt! Från och med helgen skiner Solen upp ditt hus för hem och familjen. Ta dig tiden att vara med dina närmaste, njut av ditt hem och tala direkt från hjärta om dina känslor. Din familj kommer vara den som ger dig mycket återhämtning efter tuffa dagar på jobbet. En kvinna i din närhet, eller mamma, kan ge dig en viktig putt framåt.

Lejonet 24/7-23/8

Balansen mellan din ork och de höga karriärmål du har satt, kan kännas av på onsdagen. Sitter du för många timmar i en krum position framför datorn, något som familjen börjar tröttna på? Dags att göra en förändring! På onsdagen kan du få en hårdhänt knuff av en make/maka eller affärspartner som vill ha mer än du kan leverera. Pressen är hård på dig från alla håll: på jobb och från familjeliv/hem. Ge dig själv ett löfte att arbeta av det du har på ditt bord och sedan lägga upp en smartare plan för hur du ska få all nöjda och glada. Din styrare Solen träder in i ditt kommunikativa hus till helgen. Gå en kurs? Hålla en kurs? Satsa på en weekend resa med en granne eller syskon? Under kommande veckor kan det bli något som ingår i din plan.

Jungfrun 24/8-23/9

En fjäder kan bli en höna på onsdagen. Energierna är spända till max och folk tycks redo att bita ifrån gällande minsta lilla. Kroppsliga behov såsom mat och dryck och sex hamnar i fokus. Oväntad frosserivarning! Du kan känna dig väldigt lockad att bara följa dina inre lustar. Helgen energier startar en flera veckor lång period där du kommer titta på dina pengar på ett nytt sätt. Vad kan du spara in på? Hur kan du tjäna mer? Kan du få dina pengar att arbeta för dig mer effektivt?

Vågen 24/9-23/10

Bästa sättet att ta dig igenom onsdagens bryska energier är att hålla en låg profil. Anklagar en partner dig för något som du inte har gjort? Känns det som att hemligheter och att kika i varandras mobiler utan tillåtelse har nått sin gräns? Är det rena rädslor hos någon annan som lett till att du ställs mot väggen, helt i onödan? Djupandas och låt energierna få lägga sig. Från och med helgen kommer du sätta dig själv i första rummet. Vad behöver du nu för att må bra i livet? Du kommer ha lätt för att tänka ut smarta lösningar och för att låta omvärlden få vetskap om din plan. Om du mår bra, mår övriga bra. Fixa det du behöver under de kommande veckorna och nå ditt personliga Nirvana!

Skorpionen 24/10-22/11

När alla kablar korsas samtidigt, brinner de av till slut. Det är just det som sker på onsdagen. Det kommer bli svårt att hålla tillbaka lusten att göra något som motreaktion till det som sker. Vad är det som sker då? Har du låtit någon annan person få ett lite för fast grepp om dig och dina känslor? Dags att frigöra dig. Du ska bara göra det som du mår bra av så om någon pressar dig till att ta ett ytterligare steg i relationen, kan onsdagen bli dagen då du skriker ”För i helvete, NEJ!” och stänger dörren. Ja, detta kan bli dramatiskt! Från och med helgen kommer ditt tolfte, återhämtande hus, att aktiveras. Dags för vila, mediation och tid för att visualisera vad du vill ha i livet. Men också en chans att förlåta, glömma och släppa gammalt bagage. Detta blir en trend i ditt liv under de kommane veckorna.

Skytten 23/11-22/12

Du kan spruta eld som en drake på onsdagen. Arga ord riktade mot en kollega eller jobbsituation kan vara anledningen. Om du arbetar med kommunikation eller skriver för en publik kan ett uttalande du gör i text eller tal sänka mycket av det du arbetat för. Tänk dig dubbelt noga för innan du trycker på skicka- eller publicera-knappen. Det väntar dig så mycket kul och snabba händelser från och med helgen! Nätverksträffar, onlinemöjligheter och den där älskade frihetskänslan som du avgudar- nu och under kommande veckor rör det på sig rejält! Ett spännande samarbetsprojekt kan ge dig chansen att para ihop din expertis med någon annans på ett vackert, innovativt sätt.

Stenbocken 23/12-20/1

Stämningen den 16 maj och den 2 augusti, återkommer igen. Du kan pressas till en punkt där du känner att du måste hitta en chans att bara få släppa ut alla känslor som bubblar upp inom dig. Om du arbetat hårt för att höja din lön eller för att lansera en dröm kanske du på onsdagen överväger att slänga allt ditt hårda arbete över bord. Gör inte det. Försök istället att påminna dig om att den här dagens energier kommer passera. Snart kommer bättre dagar igen. Redan till helgen kanske! Med Merkurius och Solen i ditt hus för lånsiktig planering och karriärambitioner väntar dig flera veckor av strategiskt tänkande och planerande. Du ser, du är redan på banan igen!

Vattumannen 21/1-18/2

På onsdagen kan du känna dig provocerad. Ska du nappa eller bita dig i tungan och tänka ut en smartare plan än att spy galla? Din familjesituation kan befinna sig i stormens öga. En situation kan ha passerat den hälsosamma nivån och nu måste du sätta ned foten. Men, ingen anledning att klippa alla band för det. Se det som ett tecken att hitta en ny väg. Du är de innovativa planernas mästarinna så snart har du nya alternativ att välja emellan. När Solen och Merkurius träder in ditt nionde hus till helgen andas du morgonluft och kanske bestämmer dig under kommande veckor för att satsa på en resa utomlands eller något annat som skapar distans till allt som rörts upp under veckan.

Fiskarna 19/2-20/3

Det du känner inombords kan bli så starkt att du säger det rakt ut till en granne, i ett känslomässigt laddat inlägg på Facebook eller i ett mail till ett syskon eller granne. Kulmen av alla känslor nås på onsdagen men även måndagen och tisdagen kan du känna det som du går på nålar. Försök att inte använda för starka ord, det kan göra mer skada än nytta i det långa loppet. Solen och Merkurius flyttar in i ditt intima åttonde hus till helgen. Bekännelsedags i relationen? Nu kan hemligheter och rädslor du burit på ensam, delas med den du älskar. Det kan föra er närmare varandra. Du och en partner kan tala om att slå era påsar ihop, köpa gemensam egendom eller skaffa barn. Du är redo att ta ett stort kliv!

Bloggkärlek- Tack, tack, tack!

Höstmysiga kläder och accessorarer till underbara priser på Gina Tricot!

Stickad tröja, Gina Tricot

Diamond stickad tröja Vit

Mysig långkofta, Gina Tricot (finns i massor av färger)

Jonna stickad kofta Grå

Hårsnoddarna, som ”alla” har nu, Gina Tricot. Fynd!

Iris hair band Beige

  1. Sofi skriver:

    Oj oj oj…bråkvarning med andra ord…
    Skytt/kräfta

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..