ANNONS

Skapa webbkurs gratis

/

Webinarier och onlinebusiness

Härliga gratiskurser till dig:

Få min gratis minikurs 5 smarta strategier för att lyckas med dib WEBBKURS (även om du inte gillar ”teknik” eller avskyr tanken på att sälja)

ELLER

Lyssna till min gratis onlineföreläsning ”Hur du skapar passiva inkomster med webbkurser”. Du kan lyssna när du vill.

Båda ovanstående evereras direkt per mail!

Är du intresserad av att skapa en webbkurs?

Det här inlägget blir till er som är intresserade av att starta onlinebusiness genom att tillhandahålla kurser eller andra digitala produkter.

Jag har lyssnat till en del webinarier den senaste tiden. Jag gör det ofta för att lära mig av hur andra säger eller gör. Det är intressant för man lär sig alltid något nytt och så får man lite koll på konkurrensen ;-)

Ett webinarie handlade om att skapa webbkurser och det som lockade mig mest med det var att deltagarna utlovades att ha tjänat in sina satsade kurspengar, redan innan kursen var slut. Och kanske väldigt mycket mer än så också. Det lockade naturligtvis en hel del personer.

Att sälja in en produkt innan den är skapad är något som man ofta gör, särskilt i fackboksbranschen. Alla mina tre astrologi/självhjälpsböcker sålde jag in till bokförlag, bokklubbar m m innan böckerna var färdigskrivna.

Det kan ju såklart bli en riktigt svettig historia om man sedan inte ror det hela i land. Men med god planering och framförhållning brukar det gå alldeles utmärkt.

Jag skapar ju nu också Pepp-paketet trots att det redan går att förbeställa. Men jag tar inte betalt förrän min produkt levereras. När mina dokument skickas ut, dras betalningen. Det känns superbra och lätt.

För att sälja dokument har jag använt mig av Gumroad. Det är faktiskt samma sida som jag använde redan för fem år sedan. Pat Flynn, internetgurun från Smart Passive Income, fick mig att få upp ögonen för Gumroad igen. Jag hade egentligen tänkt lägga upp mina pepp-paket någon annanstans. Men sen när jag såg alla förbättringar de gjort, nu kan man bland annat skaffa dig egna affiliates så kunde man lägga till förbeställning, så tänkte jag: varför ändra på ett vinnande koncept?

Kika in på Gumroad om du också har något att sälja. (Obs- jag får inget betalt för att skriva detta. Det är bara mitt vittnesmål om hur jag tycker att det har fungerat). Jag använder mig av gratis-versionen så man kan starta utan att det kostar någonting. Sammantaget med Mailchimp, också gratisversionen, så funkar det toppen.

Skapa och sälj!

Ha en fortsatt fin torsdag!

Kramar

Helena

3
25

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00