Horoskop 24-30 september, 2018

Veckohoroskop vecka 39, 2018. Inlägget innehåller reklamlänk till min astroprodukt.

Pepp- och inspirationspaketet för oktober- 7 dagar kvar innan beställningen stänger den 30 september. Välkomna!

Anmäl dig till mitt nyhetsbrev och få min gratis PDF-guide om Astrologi och Lagen om Attraktion.

Väduren 21/3- 20/4

De senaste halvåret har du jobbat hårt för ett personligt viktigt mål. Vid fullmånen på tisdagen börjar du se resultaten av dina ansträngning och plötsligt kan du få enormt mycket att göra! Idéer som du har förespråkat kan falla i god jord och du kan få en stund i rampljuset, eller åtminstone en välförjänt klapp på axeln för allt jobb. Ett kontrakt eller formellt beslut om ett samarbete kan bli aktuellt. Om du möter någon form av motstånd från en chef eller förälder, kring tisdagen, så stå på dig i det du anser vara rätt. Det viktigaste är att du står upp för dina ideal, även om du kanske inte vinner just den här fighten.

Oxen 21/4-21/5

Du är i organisationstagen. Se tiden som en utrensningstid, både på ett inre såväl som ett yttre, praktiskt plan. In med smartare rutiner för arbete och hälsa! Fullmånen på tisdagen ger dig en chans att syna det förgångna med lupp. Dags att släppa det som varit! Det ska inte få hindra dig i det som ligger framför dig.  Fokusera på att samla ihop krafterna och ladda för en nystart. Arbetet kan känns lite monotont kring tisdagen men kämpa på genom att dela in dagarna i mindre delmål. Du fixar detta!

Tvillingarna 22/5-21/6Vid fullmånen på tisdagen kan ett samarbetsprojekt eller teknikrelaterad uppdrag du arbetat med det senaste halvåret nå en make it, or break it-punkt. Om du inte uppnått det resultat du önskat dig kan det vara dags att släppa initiativet och gå vidare i en ny riktning.

Du kan känna dig trängd eller stressad i en relation på tisdagen och onsdagen. Dags att dra i handbromsen eller se till att få svar från en flirt eller kärlek? Gör en chansning och våga satsa på en dröm, såsom en hobby eller skapande projekt, på torsdagen. Du har mod och energi för att få fart på det du drömmer om! Det kommer kännas som du startar om motorerna.

Kräftan 22/6-23/7

Du kan få en underbar bekräftelse på att det arbete du utför verkligen är uppskattat. En promotion, ett drömerbjudande eller publicitet om dig och det du kan och gör kan ge dig massor att göra den här veckan. Du är känslig och inkännande på torsdagen och det leder dig rätt i jobbet. När du ger kraft och pepp, studsar det tillbaka till dig. Var inte rädd för konkurrens inom ditt område. Det finns plats för alla.

Lejonet 24/7-23/8

Dina drömmar och visioner är galet stora. Du älskar jakten på dina byten=drömmar och nu får du verkligen upp farten när du spurtar mot dina mål. Nätverka och använd dig av sociala mediers alla möjligheter till marknadsföring. Det här är rent vackert att skåda för nu känner du inga begränsningar, bara tillit till att du kan åstadkomma allt du vill. Och du har rätt! Kurser, studier eller informationsprodukter kan vara en viktig del i det du fokuserar på. Fortsätt att tänka stort och, framförallt, internationellt! Torsdagens vackra energier gör dig helt oemotståndlig. En perfekt dag för att förhandla, hålla en presentation eller göra ett viruellt framträdande såsom ett webinarie eller Facebooklive-sändning.

Jungfrun 24/8-23/9Wow, är det där ljudet av ka-ching? En bonus eller vinsten av en smart placering kan sättas in på ditt konto vid dagarna kring fullmånen på tisdagen. Stora pengar, såsom lån eller arv och gåvor, är, alternativt, ett tema som ger dig att göra under veckan.

Var inte blyg med att visa upp din talang och våga be om betalt för att dela med dig av dina kunskaper. På torsdagen kan du särskilt känna dig manad att ta ett steg till på jobbet. På köpet kan du får mer ansvar och bättre betalt. Du har talets välsignelse i alla former av ekonomiska diskussioner nu, så kör i vind!

Vågen 24/9-23/10

Fullmånen på tisdagen präglar större delen av veckan. Alla form av diplomati kan behövas när du når en avgörande punkt i ett samarbete, en relation eller slutförhandlar om vilkoren i ett kontrakt. På tisdagen kan du delvis drabbas av en känsla av att bara vilja ge upp. Var den där satsningen du var så taggad inför, gällande ditt hem-och familjeliv, kanske inte så bra i alla fall? Upp med hakan. Snart får du tillbaka kraften igen. Redan på torsdagen faktiskt! Det är som om du laddas om med motivation och outsinlig kraft att göra om, och göra rätt. På torsdagen kör du på så att det ryker!

Skorpionen 24/10-22/11

Kan du arbeta på ett smartare sätt? Jepp, vid fullmånen på tisdagen får du en chans att lägga upp ett tidseffektivare arbetssätt än det tempo som du har haft det senaste halvåret. Om du till en början känner dig en aning överväldigad, se det som att det är ditt personliga alarm som ringer: det finns ett sätt att få läget under kontroll. Nu kanske du bestämmer dig för att anlita professionell hjälp för att endast kunna fokusera på det du är bäst på. På torsdagen, våga dela ditt innersta, din resas med och motgångar, med andra. Du har allt att vinna på att vara personligt känslosam och visa att vi alla har ett kors att bära.

Skytten 23/11-22/12Teknologi såsom datorer, mobiltelefon, mjukvara och system regnar ner över ditt horoskop när du får möjligheter att lära dig mer om allt som stavas innovativt.

Fullmånen på tisdagen kan föra med sig en stark attraktion som tar enorm fart. Om du flirtat med någon sedan i april, men tiden inte varit rätt, kan du få helt grönt ljus nu. Likaså om du tvekat kring en kreativ satsning, såsom att skriva en bok eller våga byta bana i livet. Eller skaffa barn. Nu kommer tiden då du bestämmer dig! Du gör det efter en klok utvärdering. Det som krävs är en fin balans mellan stora planer och ett tillvägagångssätt som verkar realistisk genomförbart. Om du vill sprida en annons eller göra ett uttalanden via en video, blogg eller podd, ska du använda dig av torsdagens utmärkta möjligheter. Det du gör kan få mycket uppmärksamhet och uppskattning.

Stenbocken 23/12-20/1

Förändringar i ditt hem- och familjeliv, som du arbetat för det senaste halvåret, når ett första delmål vid fullmånen på tisdagen. Dags att sätta upp en kontorsrum i hemmet, hyra ut eller renovera? Eller göra er redo för att välkomna en ny familjemedlem? Om du tillfälligt känner dig missmodig för att du tycker att du har så långt kvar tills du har nått dina ambitoners mål, ge dig då lite extra tid och omtanke. På torsdagen kommer du ha laddat batterierna och vara redo för nya tag. Be om en större delen av kakan, i jobbsammanhang, på torsdagen. Be en chef eller ett företag du förhandlar med om en ny tjänst, om precis det du vill ha i form av förmåner och lön. Du får det!

Vattumannen 21/1-18/2Ett kommunikativt projekt som du har arbetat med det senaste halvåret ger dig resultat i samband med fullmånen på tisdagen. En kurs du läst eller ansökt till, eller information gällande köp/sälj-projekt i ditt närområde, når en punkt där du antingen hoppar av eller fortsätter framåt. Om du drabbas av tillfällig panik för hur du ska fortsätta framåt i livet så tillåt dig lite vila och lugn och ro istället för att pressa dig själv.

Torsdagen bjuder på fina aspekter där du känner dig helt grundad i dig själv och det du kämpar för. Du reser dig igen! Du har en vision och du kommer inte ge dig förrän du nått dina mål. Du kan faktiskt inspirera andra samtidigt som du följer dina drömmar!

Fiskarna 19/2-20/3

Fullmånen på tisdagen signalerar allt som har att gör med förvaltande av din ekonomi: inkomster, budget och ett smartare användande av din talang och dina tillgångar! Ett viktigt initiativ som du startade i april, når en avgörande punkt. Kan du få mer över genom att bli smartare med dina pengar? Se över alla in- och ut-betalningar och få koll på vad dina pengar går till. Den här veckan kan präglas av att du hanterar allt från djupt rotade känslor till möten med banken angående skulder, lån eller testementesfrågor. Du kan känna dig i osynk med en grupp eller förening på onsdagen. Har du några andra alternativ, såsom att bryta dig fri, att titta närmare på?