ANNONS

Margareta Hedins astrokurs

/

Webbkurs: Bli din egen astrolog med Margareta Hedin. Inlägget innehåller reklamlänk.

Img 0601

Som många av er som läst här ett tag vet så var Damernas Världs astrolog, Margareta Hedin, en av de som lärde mig om astrologi. Det som jag trodde bara var ett roligt intresse visade sig bli till ett nytt yrke.

Margareta sa redan vid vårt första möte att jag skulle kunna jobba med astrologi. Jaså, tänkte jag lite förvånat eftersom jag vid den tiden släpade runt på lagboken och tillbringade mina arbetsdagar som jurist på ett advokatkontor.

Men, stjärnorna och Margareta fick rätt. Och här är jag nu.

Eftersom jag fick en helt ny karriär av att läsa och lära mer om stjärnorna är Margaretas astrologikurs något som jag verkligen vill slå ett slag för. Antingen du vill lära dig om astrologi för egen räkning eller för att du kanske vill arbeta med det, så kommer du få en lärorik och spännande kurs fullpackad med material såsom videos, textdokument och webinarier.

Screen shot 2018 09 24 at 16 16 57

På den tiden jag gick kurs för Margareta var det på det gamla vanliga sättet, öga mot öga, i hennes kurslokal som då låg på Drottninggatan. Dagens kurs är ”smartare” då den går online och kan läsas i den takt man själv önskar. Här nedan kan ni se en glimt av vad som väntar:

Om ni väljer att köpa kursen och anger rabattkoden HELENA så får ni 15% prisavdrag.

HÄR finner ni länken till kursens hemsida.

Jag önskar er en fortsatt härlig tisdag! Fullmåne och allt!…

Kramar

Helena

3
31

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00