ANNONS

Fullmånen!

/

Fullmåne i Väduren, händelsernas tecken.

God förmiddag!

Fullmånen har passerat- hur mår ni? Vad hände er?

Känslorna var stora och jag fick hålla i mig rejält när saker ”triggade” mig. (Exempelvis blev jag helt galen när jag trots flertalet mail inte kunde få ett rakt svar från en företagare som vill hjälpa folk att skapa framgång på nätet. Så lågt att det svaret jag fick när undrade om kurspriset var ”att det är omöjligt att säga vad min kurs kostar”. Och sen hänvisade mig till ett samtal med en säljare. Inte en chans att jag tar det samtalet. Nog för att man kan begära av en intresserad kursdeltagare att den klickar sig vidare till en sida för att ta reda på priset, men där går gränsen för hur mycket utredningsarbete man som kund ska behöva göra för att få klarhet i vad en kurs/utbildning kostar. Eller vad säger ni?)

Samtal, händelser, action framåt, efter lång tid på sparlåga,  utmärkte annars det som hänt mig och andra runt mig idag.

Och så tröttheten av Solen/Saturnus-kvadraturen. Jo, tack, den känns av här också… Jag befinner mig i slutpsurten av arbetet med pepp-paketet så jag förstod var min trötthet skulle komma ifrån. Men, idag börjar det sista dokumentet bli helt klart också! Jättekul och pirrigt att se vad ni tycker när det levereras till er som köpt, i helgen.

Jag ser fram emot era kommentarer om upplevelsen av fullmånen och önskar er en fortsatt fin onsdag!

Kramar

Helena

PS Jag fick en fråga om hur man räknar horoskophus, för att förstå hur jag ställer fullmånehoroskop för soltecknen. I den här videon, ca 3 minuter in i filmen, ser ni hur jag beskrev det hela för en fullmåne som ägde rum i våras:

16
48

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00