Fullmånen!

Fullmåne i Väduren, händelsernas tecken.

God förmiddag!

Fullmånen har passerat- hur mår ni? Vad hände er?

Känslorna var stora och jag fick hålla i mig rejält när saker ”triggade” mig. (Exempelvis blev jag helt galen när jag trots flertalet mail inte kunde få ett rakt svar från en företagare som vill hjälpa folk att skapa framgång på nätet. Så lågt att det svaret jag fick när undrade om kurspriset var ”att det är omöjligt att säga vad min kurs kostar”. Och sen hänvisade mig till ett samtal med en säljare. Inte en chans att jag tar det samtalet. Nog för att man kan begära av en intresserad kursdeltagare att den klickar sig vidare till en sida för att ta reda på priset, men där går gränsen för hur mycket utredningsarbete man som kund ska behöva göra för att få klarhet i vad en kurs/utbildning kostar. Eller vad säger ni?)

Samtal, händelser, action framåt, efter lång tid på sparlåga,  utmärkte annars det som hänt mig och andra runt mig idag.

Och så tröttheten av Solen/Saturnus-kvadraturen. Jo, tack, den känns av här också… Jag befinner mig i slutpsurten av arbetet med pepp-paketet så jag förstod var min trötthet skulle komma ifrån. Men, idag börjar det sista dokumentet bli helt klart också! Jättekul och pirrigt att se vad ni tycker när det levereras till er som köpt, i helgen.

Jag ser fram emot era kommentarer om upplevelsen av fullmånen och önskar er en fortsatt fin onsdag!

Kramar

Helena

PS Jag fick en fråga om hur man räknar horoskophus, för att förstå hur jag ställer fullmånehoroskop för soltecknen. I den här videon, ca 3 minuter in i filmen, ser ni hur jag beskrev det hela för en fullmåne som ägde rum i våras:

 

 1. Det var ingen bra fullmåne! Flera av jobben jag sökt plingade igår på mailet tyvärr tyvärr tyvärr. Nästan alla samtidigt. Frustrerande dag. För det mesta är det negativa saker som händer mig vid fullmåne. /Jungfrun

  1. Vad tråkigt men ge inte upp. Sök vidare och se det som att du visas i en annan riktning. Det brukar pigga upp mig när inget blir som jag tänkt.
   Kram
   Helena

 2. Marie skriver:

  Ja usch! Irritation och frustration och vansinnigt trött.
  Kram ❤

 3. Massa missförstånd o förseningar som gjorde att jag ställde den där personen mot väggen som jag träffat sedan April. 🙄 så i år blev min födelsedag den 25 sept väldigt konstig o inte alls så harmonisk som den brukar. 😩 Är en våg ut i fingerspetsarna o mår verkligen skit när inte allt är i balans 🙃😃

  1. Nu när fullmånen är över kan du njuta mer av Solen i Vågen, hoppas jag.
   Kramar och trevlig helg
   Helena

 4. Maria skriver:

  Jag vet inte om det är inför fullmåne det blev som det blev, men min chef agerade anklagande för något som hon hade orsakat, men igår äntligen kom en ursäkt! Så det känns mycket lättare nu :) Tack Helena <3

  1. Heja, heja! Alltid skönt med en ursäkt när man inte gjort fel.
   Kram
   Helena

 5. Jag är trött vill sova hela tiden!
  Kontaktade ett företag angående jobb och de skulle höra av sig den här veckan :) Jag har timjobb men behöver mer. Slutade en fasttjänst pga stress, hoppade rätt ut i det fria, vill må bra!

  Jag är kräfta med asc lejon

  Kram

  1. Håller tummrna för dig Jeanette!
   Kram
   Helena

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..