Horoskop vecka 40, 2018

Planethändelser vecka 40. Inlägget innehåller reklamlänk till min astroprodukt.

Årshoroskop 2018

Stjärntecknens största utmaningar nu- 2020

Kärlekshoroskop 9 september- 31 oktober

Merkuriushoroskop 22 september- 10 oktober

Anmäl dig till mitt nyhetsbrev och få min gratis PDF-guide om Astrologi och Lagen om Attraktion.

Pluto framåt!

På måndagen den 1 oktober vänder Pluto framåt efter att ha varit retrograd sedan den 22 april i år. När Pluto vänder framåt befinner sig den på 19 grader i Stenbockens tecken.

Under tiden sedan i april har frågor om kontroll, makt och finanser upptagit våra fundering. På olika sätt, för olika stjärntecken naturligtvis, men ändå. Vi själva eller andra personer runt omkring oss kan ha fått oss att bli tvungna att reflektera över ämnen såsom pengar, övervakning, känslomässiga band och bojor.

På måndag är denna intensiva prövningsperiod över och många av oss kommer att ha rest oss, efter exempelvis skilsmässor, förtryck och dödsfall, och stått upp för oss själva på ett stort sätt. Nu är vi redo att knalla på vidare efter denna frigörelse.

Sanningen kommer fram!

På onsdagen den 3 oktober möter Pluto kommunikative Merkurius i en kvadratur. Skarpt läge när det gäller information och dolda hemligheter! Detta ger oss en perfekt dag för att hitta den saknade pusselbiten i fakta vi söker efter eller kanske sanningen gällande en ekonomisk fråga eller avseende en relation.

Venus retrograd

Kärlekens planet, Venus, beger sig retrograd på fredagen den 5 oktober. Venus befinner sig i Skorpionen och kommer ha backat tillbaka ända till Vågens tecken, innan hon vänder framåt igen den 16 november.

Bered er på att kärlekslivet, som tuffade på så fint, kanske ger lite hicka, kalla fötter eller oklarhet under de kommande veckorna. Avvakta med alla former av avgörande kärleksbeslut tills Venus börjat röra sig framåt igen.

Jag önskar er en härlig vecka!

Kramar

Helena

PS Pepp-paketet för oktober säljs endast tills imorgon den 30 september.

Innehåll:

PDF 1: 33 sidor astrokalender.

PDF 2. She Boss Foundation. Steg 1. Bli fri från dina ekonomiska blockeringar.13 sidor.

Pris: ca 247 kr.