Horoskop 1-7 oktober, 2018

Horoskop för alla stjärntecken. Vecka 40. Inlägget innehåller reklamlänk till Pepp-paketet för oktober.

Ikväll, söndag den 30 september, stänger försäljningen av Pepp- och inspirationspaketet för oktober 2018.

Väduren 21/3- 20/4

Du befinner dig i din årliga topp när det gäller affärssamarbeten, kärleksliv och socialt umgänge. Men så, ops, så vänder Venus retrograd på fredag. Kärlekslivet kanske börjar kännas gnissligt eller oklart och din självklara känsla av att finna dig väl tillrätta i sociala sammanhang, kan grusas en aning. Undvik större inköp eller affärssatsningar från och med den 5 oktober t o m den 16 november. En detox kan hjälpa din hälsa rejält. Bort med socker och onödiga tillsatsämnen och in med mer ekologisk föda.

Oxen 21/4-21/5Din kärleksplanet börjar röra sig framåt på måndagen den 1 oktober. Med flera planeter som samtidigt aktiverar kärlekshändelser i ditt horoskop, är detta område huvudspåret för dig just nu. Frågan är bara vad DU gör när kärlekslivet börjar ta fart? Backar du, när du äntligen får som du velat? Under tiden den 5 oktober – 16 november, är du särskilt försiktig med nya beslut.

Du kan behöva ladda med extra energi den här veckan. Om du känner dig låg eller benägen att bli sjuk eller förkyld, ge dig då så mycket vila som möjligt för att hamna på banan igen. Du använder för mycket energi, men laddar för lite, vilket kan bita dig i svansen.

Tvillingarna 22/5-21/6

Det är en spännande tid då du kan ladda dina batterier genom att tillåta dig mer nöje och ledighet och också njuta av livet och kärleken. Nästan som en mental semester som ger dig inspiration och en kick framåt. Ditt spirituella liv kan få sig en översyn under tiden från och med den 5 oktober- 16 november. Du kan ändra uppfattningen om en guru du följt eller ändra din inställning till vad som är viktigast för dig i livet. Dina nattliga drömmar kan ge dig mycket funderingar. Det känns som det är sanndrömmar, men är de verkligen det?

Kräftan 22/6-23/7

Hemmet och familjen är upplyst av Solen. Budskapet är att fokusera på det som ligger dig varmast om hjärtat, ge uttryck för dina känslor och att tillbringa tid med familjen och i hemmet. Det är möjligt att du funderar över alternativa sätt att arbeta. Kanske överväger du att släppa en karriärväg, för att satsa på en annan. Den här transformationsperioden i karriären kommer pågå hela oktober månad. På fredag vänder Venus retrograd, ett engagemang i ett nätverk eller funderingar kring kreativa samarbeten, alternativt, funderingar kring barn i din familj, kan ge dig lite att grubbla över under kommande 6 veckor.

Lejonet 24/7-23/8Ditt kärleksliv är inte lika fullt av flöde som ditt sociala liv och din personliga utstrålning. Om du och din kärlek inte kommer överens, kom ihåg att lösningen kan vara att bara accceptera att ni är olika. Man kan ju vara överens om att man inte är överens om vissa saker!

Din familj och ditt hem är var din fokus befinner sig mest. Efter den 5 oktober och under kommande 6 veckor kan du känna av lite oklarhet eller gnissel avseende familje- och bostadsfrågor. Ta in olika perspektiv och fundera men ta inga avgörande beslut förrän efter den 16 november. Om du har en produkt eller något viktigt meddelande att skicka ut till världen, gör det då denna vecka. Potentialen för att tjäna pengar på PR, sälj eller kunskap, är stor.

Jungfrun 24/8-23/9

Din ekonomi och hur du tänker avseende din budget är det som är upplyst i ditt horoskop just nu. Du tycks dra till dig möjligheter att tjäna pengar för att omvärlden uppfattar dig som en person som har koll på läget och pengar. Enligt lagen om attraktion, kommer då bara mer av den varan. Den 5 oktober- 16 november kommer Venus att befinna sig retrograd. Undvik att göra av med stora summor pengar på inköp som inte tillhör de vardagliga utgifterna. Se över om det finns något du kan spara på eller annars göra för att dina pengar ska arbetar smartare för dig.

Vågen 24/9-23/10

Ditt kärleksliv är mycket piggare, flirtigare och roligare! Detta är en kul tid då du flirtar för att det är härligt och bara njuter av uppmärksamhet och livets goda. Du suktar troligen efter nöje eller one-night-stands snarare än en ny seriös relation. På fredag den 5 oktober vänder din styrare, Venus, retrograd. Om du hittills känt dig helt klar med en plan, avseende pengar, boende och familj, så kan den planen komma att modifieras under perioden 5 oktober- 16 november. Du kommer ut ur retrograden med båda fötterna på marken och med klara livsmål i mitten av november.

Skorpionen 24/10-22/11Din styrare, Pluto, vänder framåt på måndagen den 1 oktober. Äntligen kan du gå från tankeverkstad till action!

Om du tvivlat mellan olika vägar i livet kommer Plutos framåtrörelse föra med sig att du vet vilken väg du ska satsa på. Klarhet kommer till dig! Venus befinner sig i ditt eget tecken. Detta kryddar ditt kärleksliv och ger singlar såväl som stadgade en riktigt kick. På torsdagen den 5 oktober beger sig Venus retrograd till och med den 16 november. Det hittills snabba, kul tempot i kärlek kommer anta ett lägre flöde. Det kommer inte försvinna helt men det lugnar ner sig. En föredetta kärlek kan dyka upp under tiden som Venus backar. Om du funderat på att köpa dig något extra fint och lyxigt, avvakta tills i december.

Skytten 23/11-22/12

Du är skärpt när det gäller pengar! Pluto, din ekonomiska planet, vänder framåt den 1 oktober. Tiden sedan april kan du ha funderat fram-och-tillbaka på olika sätt att hantera din ekonomi, budget och lån/skulder. Du kan ha rett ut flera frågetecken sedan april. Nu får du får fart framåt och inkomsterna kommer att öka (särskilt slutet oktober/i november).  Lita också till vad din intution säger dig om din ekonomi. Om du känner dig hängig eller ”svag” i energierna så är vila, vila, vila det enda rätta. Experimentera inte med olika behandlingar, ny kost eller mediciner under tiden 5 oktober- 16 november. Om något kan du istället hjälpa din hälsa genom att meditera eller besöka en handpåläggare/helare. Minnen och blockeringar från dåtiden kan vara boven i dramat om du mår dåligt eller känner att du inte når framgång i livet.

Stenbocken 23/12-20/1Du fokuserar på dina drömmar och lära dig massor genom att mingla och surfa runt på nätets informationssidor. Venus befinner sig i ditt nätverkshus och gynnar dina drömmar. Det ger dig en lycklig och givande fas med vänner och bekanta. På fredagen den 5 oktober vänder Venus retrograd och under de kommande 6 veckorna kan du titta bakåt i tiden.

Ett projekt eller ett samarbete/välgörenhetsprojekt kan bli aktuellt igen. Det är möjligt att du vill trampa gasen i botten gällande en personlig ekonomisk satsning. Investera endast den summa som du ”kan ha eller förlora”.

Vattumannen 21/1-18/2

Karriären är glödhet! (Eller, om du inte arbetar, livsplaneringsfokus.) Planeten som styr dina ambitioner och ditt rykte vänder framåt på måndagen den 1 oktober. Om du sedan i april gått som katt kring het gröt gällande vad du ska satsa på i livet nu och framöver, så kommer dina alternativ att klarna. Om du är i behov av hjälp, kontakter eller gentjänster så ska du vända dig till dina vänner och din familj. De kommer sluta upp som din egen personliga framgångsarmé. Allt du behöver göra är att be om det! Du lägger mycket kraft och energi på det som sker dig i din karriär eller livsplanering. Det kan ta på krafterna, även om det är kul! Work hard AND rest hard! Se till att lägga in rejält med tid för återhämtning så kommer du höja energierna och orka med att hålla alla bollar i luften. Om din plan för att förändra ditt liv har att göra med ditt hem och att kanske satsa på utlandet så kan tiden 5 oktober- 16 november ge dig nya idéer att utvärdera varannan dag. Till slut kan du känna dig förvirrad! Fatta inga avgörande beslut förrän i mitten av november. Då ser du klart på vilken väg som är rätt för dig.

Fiskarna 19/2-20/3Alla former av rening av kroppen är aktuellt i ditt horoskop. Om du slarvat med mat och träning kan en detox och nya vanor förbättra din hälsa. Om något i kroppen inte mår bra så kan en läkare rekommendera en operation för att rätta till problemet.Med ditt åttonde hus aktivt handlar det om att ta bort det som inte längre tillför livskraft, det som ”dött” energimässigt.

Utlandsresor i samband med arbete eller högre studier för att öka din kompetens är också aktualiserat. På ferdagen den 5 oktober vänder Venus retrograd och den plan du behöver för att ta dig till nästa nivå i livet, kan tillfälligt kännas snurrig. Håll ut! Efter den 16 november har du rett ut alternativen och bestämmer dig för ett nytt, transformativt steg i livet.