ANNONS

OPA- The organization for professional astrology

/

Astrologiintresserades paradis.

God förmiddag kära läsare!

Jag har tagit en powerwalk i regn och blåst som hette duga. Nu är jag innerligt glad över att få sätta mig i värmen och öppna astrologikartorna för att skriva inlägg och horoskop.

Igår fann jag en intressant hemsida. I alla fall för den som är intresserad av astrologi. OPA- Organization for professional astrology, innehåller mycket matnyttigt och intressant för den som vill göra astrologi till sitt yrke.

Jag startade min bana genom att få ett horoskop i födelsedagspresent som tonåring och läste sedan många böcker i ämnet innan jag anmälde mig till en astrologikurs hos Damernas Världs astrolog, Margareta Hedin.

Margareta skrev ett väldigt kul inlägg i förra veckan, Om mina Superstars och forna elever. Där framgår att vi är flera som gått hennes kurs, som nu arbetar med astrologi. Inlägget, i den del det avser mig, innehåller en titt in i mitt personliga horoskop, tolkat och kommenterat av Margareta. Väldigt roligt att läsa!

Så visst är det möjligt att arbeta med astrologi, om man älskar ämnet och känner att det är rätt! Allt som krävs är tid, engagemang och envishet.

OPA har en gratis tidning som heter The Career Astrologer som innehåller många intressanta artiklar om kommande transiter såsom Venus retrograd samt Jupiter i Skytten. Ni kan läsa och ladda ned tidningen HÄR.

Jag önskar er en fortsatt fin onsdag!

Kramar

Helena

4
33

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00