Fredagstarot!

Vilket kort dras du till?

Godmorgon!

Jag brukar dra tarotkort för dagen som väntar. Nu tänkte jag göra det för er.

välj kort

Välj det kort som du mest känner dig dragen till. Från vänster, 1, 2 eller 3. Scrolla ned för att se korten vända och betydelsen, enligt min erfarenhet.

Kommentera gärna hur ni upplever tarotläggningen!

Det är så mycket pengar, självständighet och kvinnorpower i de här tre korten:

fredag 5 okt 2018

Kort 1, från vänster: 9 mynt

Det här kortet symboliserar självständighet, pengar och lyx. Om du valde detta kort kanske du idag får uppleva en känsla av att du ”reder dig själv” på bästa sätt. Du fixar pengarna, kunskapen och strategin för att bygga upp ditt eget rike. Din trädgård och dina tillgångar blomstrar. På ett inre plan kan du känna dig i samklang med naturen och dig själv. Din förmåga att disciplinera dig, har lett dig till din siuation idag. Du mår bra och är nöjd över det du har åstadkommit.

Kort 2, från vänster: kejsarinnan

Dags att plocka fram din kvinnlighet och omvårdnadsförmåga, men även kreativitet. Detta kort är även ett kort för graviditet och fruksamhet för projekt man ”föder”. Kejsarinnan besitter kvinnlig kunskap och användandet av denna på bästa sätt. Om du drogs till det här kortet kan du få mer användning för din förmåga att ta hand om någon idag, såsom att lyssna eller vara hjälpsam. Alternativt satsar du på att lägga extra tid på att vårda en nytt projekt eller plan du har idag. Promenera i skog och mark eller där du känner att du kommer närmare naturen, det stärker dig.

Kort 3, från vänster: Kung i mynt

Om du valde kung i mynt handlar dagen om att fokusera på finansiell stabilitet och att använda dina förmågor på bästa sätt. En satsning som du gjort, såsom en investering eller affärsprojekt, kan ge dig resultat. Du har arbetat målinriktat och ser nu att det lönade sig. Kom ihåg att njuta av din framgång och unna dig något extra också. Det är meningen med belöningen efter en anstränning, att lägga undan en del av vinsten till bara dig och det du förknippar med njutning, lyx och härligt.

Glad fredag!

Kramar

Helena

 1. Isa skriver:

  Jag drog ett kort nu efteråt, läskigt att det stämde in så väl, lite som facit.
  Följer folk frpn hela världen med inriktning astro o tarot. Gillar idéen att lägga kort vid nymåne😀

 2. Maria skriver:

  Hej och Stort TACK!
  Tycker bra om tarotkort. Tänkte du visa oss varje morgon? ☺️✊🏻😄
  Förövrigt väldigt tacksam för din blogg och du är bra på det du gör!
  Valde kort 1 vilket var precis vad jag tänkte och kände idag på fm ”jag reder mig själv”! Efter ett samtal med sambon om att vi måste skriva våra testamenten o samboavtal vilket han inte riktigt vill!?! Jag kände mig ledsen och arg och just att ”jag reder mig själv” men dessa måste bli skrivna oavsett det förstås!
  Kram till dig 🤗☀️☀️☀️

 3. Kort 1 som jag drogs till stämmer fantastiskt bra med hur mitt liv är just nu. Jag är ensamstående 3barns mamma på halvtid och jobbar heltid som nyutexad förskollärare och har verkligen kommit så långt att jag nu står full ut på egna ben.

 4. Emma skriver:

  Jag har projekt på g. Planerade att ”födas” 9 okt, och i dagarna därpå. Har den senaste tiden kastats mellan pepp och tvivel! Kommer jag orka? Kommer jag hinna (få det som jag vill – eller som mitt ego, dvs ”perfekt”)? Kommer jag klara av att släppa taget om det sen? Eller kunna tackla vad som händer med dem?!
  Tack för detta alltså, kort nummer 2! Åter till empowerment! Fram med den inre starka gudinnan. Och nu i skrivande stund pekade mamma upp på ett ljus-sken från solen dolt som strålar som kastas ut bakom, längs sidorna!

 5. Helena skriver:

  Hej och tack, valde kort nummer 3 och det känns rätt – nu skall jag gå och ‘unna mig’! Väntar redan på nästa fredag :-) är du alltså Tarotläsare också? kram!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..