Först till kvarn på måndagar

Personliga årshoroskop. Inlägget innehåller reklam för min astrotjänst.

Godmorgon kära läsare,

Idag är den första dagen för ”först till kvarn på måndagar” för personliga årshoroskop. Ni som blir först, jag tar endast emot ett fåtal av tidsskäl, får ett mail av mig inom loppet av denna vecka.

Ett årshoroskop är ca 3 A4-sidor. En tolkning med inriktning på ETT livsområdes utveckling kostar 1 200 kr.

En del av er har under året som gick önskat ett större personligt årshoroskop, med flera livsområden. Det är också möjligt. Pris vid förfrågan.

Allt kontakt för personliga horoskop sker via mail till

lovableblog@gmail.com

Märk mailet med ”personligt horoskop”

I övrigt har helgen varit hektisk. Inte för att min plan för att inte jobba på helgerna, misslyckats. Utan för att jag just nu arbetar dubbelt för att kunna ta en veckas semester under hösten. Det går ju inte för sig att bara skriva Happy Holiday… to me… och bara lämna resten åt sitt öde.

Det är det här jag älskar med onlinejobbet, att man kan styra och ställa själv och att allt är upp till mig. Skulle jag inte riktigt hinna med allt, tar jag bara med mig datorn. I dessa dagar ingår ju wi-fi på de flesta hotell.

Uppskattad fredagstarot!

Det var roligt att ni tyckte så mycket om fredagstarot! Det återkommer igen även denna fredag och fredagarna hädanefter. Jag har ”läst” tarotkort för mig själv sedan många år tillbaka och det är faktiskt väldigt underhållande och insiktsfullt.

Jag fick idén för detta redan förra hösten men kände först nu att det var en bra idé. När jag startar med något nytt koncept vill jag alltid känna att det är något som jag kan och vill fortsätta med för rätt lång tid framöver. Det blir så himla ”hoppigt” annars. Skytt som jag är så är tålamod inte alltid min bästa egenskap…

Jag önskar er alla en fortsatt fin måndag! Imorgon är det nymåne och nystartsdag :-)

Kramar

Helena