Horoskop 15-21 oktober 2018

Veckohoroskop för alla stjärntecken vecka 42, 2018. Inlägget innehåller reklamlänkar.

Nu kan du förbeställa ditt ex av Pepp- och Inspirationspaketet för NOVEMBER 2018.

Anmäl dig till mitt nyhetsbrev och få min gratis PDF-guide om Astrologi och Lagen om Attraktion.

Väduren 21/3- 20/4

Solen tillbringar sin sista vecka i ditt sjunde hus. Passa på att njuta av kärlekslivet och umgås med nära och kära. Sträck ut en hand till potentiella samarbetspartner. Om något i dina närmaste relationer känts oklart eller tokigt  är det en bra tid för att utvärdera och tänka ut en ny väg framåt. På fredagen är du väldigt mottaglig för meddelanden från ovan, alternativt i ett enormt medkännande tillstånd. Det är vackert att hjälpa andra men kom ihåg vilka som är dina problem, respektive andras…

Oxen 21/4-21/5

Solen reser genom ditt arbetssamma hus. De senaste veckorna har du troligen lagt ned stor kraft på att få ordning och reda på alla rutiner samt även uppmärksamma din hälsa och träning. Med en vecka kvar av plikt och hälso-tema i ditt horoskop är det en bra tid för att få ordning på alla att-göra-listor. Från och med den 23 oktober kommer ditt sociala liv ta fart och din lust att tänka ”plikt” kommer inte bli lika stark. På fredagen kan du bli en riktigt fredsmäklare. Din förmåga att se på en situation objektivt och inkännande hjälper dig. Lita också till vad din inre röst säger dig.

Tvillingarna 22/5-21/6Nyheter om kärlek eller en flirt med en kollega eller arbetsrelaterad kontakt är möjligt på måndagen. Med Solen i samma del av ditt horoskop har du troligen många bollar i luften på jobbet. Mail, telefonsamtal och massor av information och möten om detaljerade arbetsuppgifter och projekt. Nya personer och kontakter rör sig snabbt genom ditt arbetsliv. Inte undra på att du kan bli förälskad på jobbet!

Håll dig fokuserad på det du ska göra. På fredagen kan det bli en hel del drömmande eller att du agerar som ”a shoulder to cry on”, på kontorstid…

Kräftan 22/6-23/7

Du kanske inte känner dig i så stort behov av att ut och se världen just nu. Du stannar hellre hemma och lägger ned din tid och din kärlek på ditt hem, din familj eller slickandet av sår från din barndoms minnen. Passa på, du har en vecka kvar av denna känslomässiga och familjebundna energi, sedan blir det mer fart, nöje och kul på agendan. På fredagen kan du känna dig i behov av lite extra inspiration. Gör det om krävs; ta en promenad vid vatten/åk båt, läs en självhjälpsbok eller en vacker roman. Du behöver en ny vision och nya perspektiv.

Lejonet 24/7-23/8

Du har väl aldrig skickat så många mail eller hållit kontakten med så många personer som du gjort de senaste veckorna. Tala om att vara som en bläckfisk med tentakler åt alla håll! Snart blir det lugnare men även denna vecka är det full fart framåt för att skriva, tala, föreläsa, blogga, studera och kommunicera. För Lejon med jobb inom försäljning och PR är det hektiska tider. På fredagen kan du känna dig underbart inspirerad och glad. Du kan få positiv respons på en medmänsklig insats du gjorde eller få ett besök av en kreativ musa. En resa till en plats dit du befann dig som barn, möjligen vid en vacker strand eller hav/sjö, är också möjligt.

Jungfrun 24/8-23/9Nyheter om pengar eller en karriärfråga kan ge dig en hektisk måndag. Solen befinner sig i ditt ekonomiska hus och under de senaste veckorna har du lagt din uppmärksamhet på din budget och dina finanser. Denna trend fortsätter till och med den 23 oktober, då kommer vänner och ett händelserikt liv med kurser eller information börja ta mer plats i ditt liv.

På fredagen blomstrar din kreativitet och du kan kläcka idéer som känns som om de levererats från ovan till dig.

Vågen 24/9-23/10

På måndagen kan du känna att det är dags att öppna dig för nya perspektiv. Om du har haft siktet inställt på ett göra på ett speciellt sätt avseende en ekonomisk fråga eller avseende mark/fastighet du äger, eller gällande sättet du hanterar din talang och kunskaper, kan du få dig en ögonöppnade måndag. Det finns andra sätt också! Solen besöker ditt tecken i en vecka till och du har kraft och energi med dig för att lägga tid på dina önskemål om framtiden. Med Venus retrograd kommer du kanske famla lite fram och tillbaka ett tag men i mitten av november når du klarhet. På fredagen når du ett genombrott när det gäller en arbetsuppgift som känts både petig och väldigt krävande. Nyckeln till genombrottet är att tänka kreativt.

Skorpionen 24/10-22/11

Du kan få kontakt med en person från ditt förflutna på måndagen. Det kan vara en f d kärlekspartner eller en vän som du inte sett på länge. De senaste veckorna har du bidat din tid och arbetat i enskildhet, alternativt, tagit hand om dig själv på ett inre plan. Snart är det dags för ditt årliga nyår, när Solen träder in i ditt tecken den 23 oktober. Tills dess avsluta, förlåt och släpp det du inte längre ska bära med dig i livet. På fredagen finns det risk för att du menar en sak, särskilt när du mailar/talar/sms:ar med en kärlek/barn eller om kreativa projekt, men dina ord uppfattas som något annat. Var noga med att dubbelkolla så att det du säger verkligen är glasklart för mottagaren.

Skytten 23/11-22/12Måndagen den 15 oktober kan du, möjligen i hemlighet, få kontakt med en kärlekspartner från det förflutna.

Det är också möjligt att personen är en vän eller bekant som du inte sett eller hört från på länge. Med Solen i ditt hus för ytliga bekanta, teknik och internet, så är det mycket möjligt att du lärt dig mer om användandet av sociala medier eller läst en utbildning i teknik eller forskning, de senaste veckorna. Alternativt kan ditt sociala liv ha bestått av många mingel eller event med likasinnade. Som ett tredje alternativ kan du ha anmält dig till ett nätverk eller börjat använda appar och smart teknik på ett mer frekvent sätt. Denna trend fortsätter ytterligare en vecka, sedan är det dags för dig att dra dig tillbaka, arbeta i enskildhet och vila upp dig inför din födelsedagstid. På fredagen kan du känna dig inspirerad att leva livet på ett annat sätt. Kanske är det tankar på att bo vid vattnet i ett annat land som triggar drömmarna. Du är också ovanligt mottaglig för andras känslor och mående, vilket hjälper dig i möjliga diskussion.

Stenbocken 23/12-20/1

En nyhet om en karriärrelaterad fråga känns positiv på måndagen. Det hela kan ha att göra med ett samarbete eller användet av internets möjligheter. Solen befinner sig i din zon för karriär, ambitioner och långsiktig livsplanering, i en vecka till. Satsa på att få ordning på det du önskar dig och initiera de kontakter du behöver inför framtiden. När den 16 november kommer har du fullt flöde framåt i jobb- och planering för framtiden. På fredagen kan du få massor av inspiration genom att läsa en artikel på nätet eller delta i en workshop. Ju mer du samarbetar med andra, desto större glädje för dig.

Vattumannen 21/1-18/2På måndagen kan en resa till utlandet, eller planer på en sådan, möjligen med ett syskon, ge dig nya uppfriskande livsinsikter. Dröm stort när du ser din egen framtid framför dig!

De senaste veckorna har du troligen känt ett behov av att ta in nya perspektiv eller finna nya sätt att leva, antingen det skett genom att studera eller resa. Ge detta fokus under den kommande veckan också. Sedan, efter den 23 oktober, är det dags för dig att faktiskt göra slag i saken och sätta långsiktiga mål för hur du kan förändra ditt liv och/eller karriär. På fredagen briljerar du vid möten och presentationer. Om du vill sälja in något så kan du göra det genom att fokusera på att ”sälja en dröm eller imaginär livsstil” eller använda dig av en pitch som på något sätt låter magiskt eller förknippat med lagen om attraktion.

Fiskarna 19/2-20/3

Känslosamma nyheter på måndagen kan kicka igång en transformationsprocess för dig. Det kan handla om information kring en rent fysisk behandling eller den känslosamma biten kring relationer till din närmaste familj och vänner. Som ett resultat kan du känna att det är dags att ta in nya perspektiv i livet och gå vidare mot nya mål. Solen reser genom ditt transformationshus i ytterligare en vecka. Den har vistats där de senaste veckorna. Finanser, begär, tillitsfrågor och kroppsliga behandlingar (såsom kirurgi) fortsätter att belysas av Solen. På fredagen möts din styrare, Neptunus, med kommunikative Merkurius i ditt hus för optimism. Nyheter om en behandling eller en känsla av lättnad kan komma via information från läkare/sjukhus. Det är också en väldigt bra dag kreativ inspiration och för att boka en härlig, återhämtande resa till en vacker plats vid vatten i utlandet. Du är också väldigt tydlig i din kommunikation. Minsta risk för att du nosar dig till orättvist beteende så kommer du öppna munnen eller trycka på ”publicera”-knappen i sociala medier. Du skräder inte orden och är brutalt ärlig.